דווקה , בכול מקרה , מי שהיה נגד המפלגה זה היה הדיקטטור שרון שהמפלגה אסרה עליו לעשות את האסון , אז אם אלא מפוני גוש קטיף , זו מחאה לגיטימית , לשרון אין שום זכות לדבר במפלגה לא שלו ..
יותר מזה שמציק לי מה שקרה כאן בכינוס של המפלגה הגדולה במדינה (שליש מהפרלמנט להזכירכם), זה שבאותה קלות שבה אותו אחד שחיבל בארון החשמל 30 מטרים משרון, היה באותה מידה יכול לקחת רובה ולירות בו...
פעם היה איש חזק, גיבור בכל מלחמות ישראל, מקים ההתנחלויות ביש"ע. היום סתם זקן עבריין שיורד מושפל מהבמה. למרות שאני נגדו, לא היה נעים לראות את מה שקרה היום.
זה פשוט גועל נפש. הבנתי שזו ממש לא הפעם הראשונה שזה קורה בליכוד. מה זה זה? זה טרור פוליטי. זה ממש מטומטם. זה משפיל את מי שניתק את המיקרופון, לא את ראש הממשלה.
שרון הוא אבי המניפולציות האלה! "מי בעד מיגור הטרור" צעק לשמיר. הוא הרי עשה את אותו הדבר למתחריו! ועכשיו, תלמידיו עושים לו את אותו תכסיס. שרון בנה את ההתנחלויות- שרון (לצערו) גם יפנה את כולן... ההיסטוריה חוזרת על עצמה... רק אני מוצא את זה אירוני כל כך שהבן אדם הנתעב הזה הוא זה שאולי יעשה שלום עם פלשתין?
אדם שתומך בזכות השיבה. השתמטות מצה"ל(בגלל "אידיאולוגיה"). תומך בהפגנות בבילעין שבהם נפצעים חיילים באופן קבוע. ובהפיכת מדינת ישראל, מדינת היהודים היחידה בעולם למדינת כל אזרחיה. הדבר האחרון שאפשר להגיד על האנטי ציוני הזה שהוא שפוי.
קרא את אמנת ז'נבה... אני בטוח שאפילו לא הצצת בה (למרות שאני בטוח שתטען שקראת אותה לאורכה ורוחבה). במצע מרצ אין דעה ברורה לגביי סרבנות- יש כאלה התומכים בה ויש כאלה שלא.
בשביל מה אני צריך לקרוא את זה? אתה בעצמך אמרת: "יוסי שריד לא תומך בזכות השיבה המלאה" לא תומך בזכות השיבה המלאה. אבל לא כתבת שהוא לא תומך בזכות השיבה בכלל.
זה היה ביבי שצעק "מי בעד חיסול הטרור? מי בעד חיסול הטרור?" ואח"כ גם "הם מ-פ-ח-ד-י-ם!! הם מ-פ-ח-ד-י-ם!! ..." והם באמת כל כך מפחדים שניתקו את כל מערכת ההגברה כדי למנוע משרון לדבר... וזו המפלגה שאמורה להנהיג את המדינה........פחחחח