שאלה...

יוטו

New member
הרעיון שזה היה שרון באה מערוץ 1

דווקה , בכול מקרה , מי שהיה נגד המפלגה זה היה הדיקטטור שרון שהמפלגה אסרה עליו לעשות את האסון , אז אם אלא מפוני גוש קטיף , זו מחאה לגיטימית , לשרון אין שום זכות לדבר במפלגה לא שלו ..

Patch A

New member
ואתה יודע מה?

יותר מזה שמציק לי מה שקרה כאן בכינוס של המפלגה הגדולה במדינה (שליש מהפרלמנט להזכירכם), זה שבאותה קלות שבה אותו אחד שחיבל בארון החשמל 30 מטרים משרון, היה באותה מידה יכול לקחת רובה ולירות בו...

One Echoe

New member
א',

מי שרוצה לדחות את הבחירו, זה ביבי. שרון לא רוצה לדחות. ב', אתה לא רוצה לדעת מה זה דיקטטור אמיתי...

AB17

New member
עצוב לראות מה נהיה משרון.

פעם היה איש חזק, גיבור בכל מלחמות ישראל, מקים ההתנחלויות ביש"ע. היום סתם זקן עבריין שיורד מושפל מהבמה. למרות שאני נגדו, לא היה נעים לראות את מה שקרה היום.

One Echoe

New member
איכס.

זה פשוט גועל נפש. הבנתי שזו ממש לא הפעם הראשונה שזה קורה בליכוד. מה זה זה? זה טרור פוליטי. זה ממש מטומטם. זה משפיל את מי שניתק את המיקרופון, לא את ראש הממשלה.

the mnm factor

New member
ההיסטוריה חוזרת על עצמה

שרון הוא אבי המניפולציות האלה! "מי בעד מיגור הטרור" צעק לשמיר. הוא הרי עשה את אותו הדבר למתחריו! ועכשיו, תלמידיו עושים לו את אותו תכסיס. שרון בנה את ההתנחלויות- שרון (לצערו) גם יפנה את כולן... ההיסטוריה חוזרת על עצמה... רק אני מוצא את זה אירוני כל כך שהבן אדם הנתעב הזה הוא זה שאולי יעשה שלום עם פלשתין?

AB17

New member
תמשיך לחלום שכל ההתנחלויות

יפונו. אם שרון הוא נתעב מה נגיד על ביילין, אדם שקורא לחלוקת ירושלים ולזכות השיבה.

AB17

New member
שפוי??

אדם שתומך בזכות השיבה. השתמטות מצה"ל(בגלל "אידיאולוגיה"). תומך בהפגנות בבילעין שבהם נפצעים חיילים באופן קבוע. ובהפיכת מדינת ישראל, מדינת היהודים היחידה בעולם למדינת כל אזרחיה. הדבר האחרון שאפשר להגיד על האנטי ציוני הזה שהוא שפוי.

the mnm factor

New member
אתה שקרן

יוסי שריד לא תומך בזכות השיבה המלאה, לא תומך בהשתמטות, לא תומך בלהפוך את מדינת ישראל למדינת כל אזרחיה! אתה שקרן ומוציא דיבה.

AB17

New member
זכות השיבה, זאת ההתחלה של מדינת

כל אזרחיה. ומרצ תומכים בסרבנות מסיבות אידיאולוגיות/מצפוניות.

the mnm factor

New member
מרצ לא תומכת בזכות השיבה!

קרא את אמנת ז'נבה... אני בטוח שאפילו לא הצצת בה (למרות שאני בטוח שתטען שקראת אותה לאורכה ורוחבה). במצע מרצ אין דעה ברורה לגביי סרבנות- יש כאלה התומכים בה ויש כאלה שלא.

AB17

New member
ברור שלא קראתי

בשביל מה אני צריך לקרוא את זה? אתה בעצמך אמרת: "יוסי שריד לא תומך בזכות השיבה המלאה" לא תומך בזכות השיבה המלאה. אבל לא כתבת שהוא לא תומך בזכות השיבה בכלל.

the mnm factor

New member
אני פשוט לא זוכר את דעתו המדוייקת

אבל שריד לא תומך בזכות השיבה נקודה! הוא אולי תומך באיזשהו הסדר... אבל בזכות השיבה הוא לא תומך.

ריענון הזכרון

זה היה ביבי שצעק "מי בעד חיסול הטרור? מי בעד חיסול הטרור?" ואח"כ גם "הם מ-פ-ח-ד-י-ם!! הם מ-פ-ח-ד-י-ם!! ..." והם באמת כל כך מפחדים שניתקו את כל מערכת ההגברה כדי למנוע משרון לדבר... וזו המפלגה שאמורה להנהיג את המדינה........פחחחח

the mnm factor

New member
רגע, לא נכון... לא טעיתי

עכשיו ראו בערוץ אחת... שרון ניתק לשמיר את המיק' והתחיל לצעוק "מי בעד חיסול הטרור" ולא ביבי... העובדות שהצגתי נכונות.

למעלה