שאלה...

Patch A

New member
שאלה...

מה גורם לאנשים לחשוב שמישהו במדינה יבחר בהם אחרי שהם מנתקים לרה"מ כמה פעמים את המיקרופון באמצע הנאום שלו ומנסים להשפיל אותו מול כל המדינה? הם באמת חושבים שזה מה שיביא להם קולות? עצוב. אפילו מעורר רחמים. וזה גם נורא יפה, איך מנתקים את הרמקול ולא נותנים לדבר, במקום שינהלו דיון נורמלי. כוחנות מישהו?

יפה אמרת

ושוב, במובן, נוח מאוד להעלות מחדש את "תיאורית הקונספירציה" הידועה לשימצה.... הצחיקו אותי

יוטו

New member
זה שרון העבריין המסריח סגר לעצמו

עכשיו הזבל יטען שלא היה לו זכות לדבר ובגלל זה צריך לדחות את הבחירות !! זה נקרא דיקטטור אמיתי ביותר !!

Patch A

New member
נו באמת..

תאוריות קונספירציה אפשר לחבר על כל דבר אפשרי. מצד שני, אנחנו יודעים טוב מאוד שלביבי יש היסטוריה של כוחניות. אתה באמת חושב שראש ממשלה יעמוד מאחורי הפסקת הנאום של עצמו אל מול כל האומה, ופשוטו כמשמעו - השפלתו מול האומה? משום מה הרבה הרבה יותר הגיוני לראות את ביבי מאחורי זה...

יוטו

New member
למה השפלה ? שרון יצא מורווח

מכול זה .. עכשיו הוא יטען שלא היה לו אפשרות לומר את דעתו ולכן צריך לדחות את הבחירות .. לצערי יש לנו דיקטטור חכם מאוד , אסור לזלזל בעבריין הזה ..

A L1

New member
מתי השמנדריק

כבר יקלוט שהוא צריך לעוף מהממשלה?!

Patch A

New member
למה השפלה?

אמממ, ראש ממשלה ==> ראש מדינה שלא נתנו לו לנאום ואילצו שוב ושוב לקום למיקרופון, לחזור לשולחן ולבסוף ללכת? מצטער, אבל אם זו לא השפלה - אני לא יודע מה כן. והנה, בבקשה, ברגע זה לקחו אחריות "מגורשי גוש קטיף". יפה. אח"כ מחכים לסימפטיה.

יוטו

New member
אם זה באמת מגורשי גוש קטיף , זו

מחאה הרבה יותר מלגיטימית !! זו מחאה שחובה היה עליהם לעשות , הזבל מנתק אותם מביתם והם לא ינתקו אותו מהליכוד ומהמיקרופון ?

אני לא יודעת מה איתך

אבל אני מניחה ששמעון פרס מתרווח בכיסאו. הליכוד מוביל את עצמו להרס טוטאלי ולא, אל תשלה את עצמך העם אולי יבחר שרון, העם אולי יבחר ביבי העם (תגידו לי שאני לא טועה) לא בטוח יבחר פייגלין... כמו ששרון כתב בנאום שלא נשמע הליכוד מתקרב בצעדי ענק לאופוזיציה. יחי המלך החדש?

האם נפלט בפיך משהו הגיוני?

קשה לי להאמין חבל שזה מהול בנשאה אבל אני שמהח להגיד לך שכרגע הסכמנו הידד.

יוטו

New member
מה נפלט ? פרס לא היה מעז לעשות

את מה שהעבריין עשה בגוש ..

יוטו

New member
חחחח מה את רוצה ? שהוא יתנגד ?

אפילו מצנע אמר שהוא לא היה בורח ככה ללא הסכם ..

AB17

New member
כל פעם

לפני בחירות, "פרס מתרווח בכיסאו" , אבל משום מה הוא תמיד מפסיד........

מי שבאמת הושפל

זו המפלגה כ-ו-ל-ה!!!!
היא זו שלא איפשרה לחבר מחבריה - גם ללא קשר למעמדו במפלגה ובמדינה - לומר את דבריו - לי זה נראה כמ וסתימת פיות מהטיפוס הבולשביקי דווקא - נוסח "שלטון העם (עלק)".
וכמו ששמענו - מפוני ג"ק לקחו על עצמם את האחריות.
ועכשיו יוטו יגיד שזו התשקורת....

Patch A

New member
../images/Emo45.gif

הליכוד במתכונתו הנוכחית (אם הוא יהיה בראשות ביבי) הולך לאכול אותה בגדול בבחירות הקרובות...דבר כזה לא ישכחו בקלות..

יוטו

New member
מה יש לך מביבי ? הליכוד האמיתי נגדו

לא פחות משרון , רק שקודם צריכים להעיף את ראש העבריינים , ורק אח"כ לטפל בעוזרו ביבי ..

NAS00

New member
ישכחו אל תדאג

בוחרי הליכוד כבר שכחו דברים הרבה יותר גרועים. לא זה מה שימנע מהם להצביע ליכוד.

למעלה