שאלה...

GD5

New member
נתעב?!?!

כשאריק שרון חצה את התעלה והציל את מדינתנו מתבוסה, אתה עוד לא נולדת. הוא זה שהנהיג(ביחד עם עוד מנהיגים גדולים מימין ומשמאל) את ישראל לנצחונות חשובים על אויבנו בכל המלחמות. לא גיבורך יוסי שריד. קצת כבוד.

יותר כמו זיכרון סלקטיבי

אריק שרון אכן עשה המון למען המדינה, גיבור אמיתי ולאף אחד אין זכות לקחת את זה ממנו.

the mnm factor

New member
אני אמרתי שלא? אתם מכניסם מילים לפי

אמרתי שהוא בן אדם נתעב... והוא אכן כזה. זה שהוא לוחם דגול זה לא סותר... זה שהוא פטריוט ואסטרטג זה לא סותר.

NAS00

New member
.....

כשאתה או חבריך מר"צ תתרמו חלק ממה שתרם אריאל שרון למדינה, רק אז תוכל לדבר.

the mnm factor

New member
האם תרומה היא רק תרומה צבאית?

כי חוץ מלהלחם... הימין לא יודע לעשות כלום. הימין תמיד מנגן על המשפט "הם משרתים ביחידות המובחרות ביותר"- שזה טוב ויפה... ואמיץ. אבל כל מה שימין יודע לעשות היום זה להלחם, להרוג, לירות, להרוס, לפרק ולעוות... בעוד השמאל בונה (חברתית אין מפלגה הפועלת למען סיום העוני יותר ממרצ), משקם ומדבר... ולא הורג. ומה אתה יודע על תרומות חברי מרצ? היש לך מושג מי הם ומה הם עשו למען המדינה? אתה לא יודע כלום- אתה הינך בור... בקיא רק בהשגים צבאיים. ז'בוטנסקי מתהפך בקברו על איך שהימין נראה היום- הימין שלו היה כלכלי! אידיאולוגי! פטריוטי! בעל כבוד! היום... ישיבת מרכז ליכוד נראית כמו אצטדיון טדי...

AB17

New member
הימין

הורג טרוריסטים, ונלחם באירגוני טרור או בשפה שלכם "לוחמי חופש" למה לפני שביבי נהיה שר האוצר הכלכלה הישראלית הייתה בשפל? כי אתם הענקתם קיצבאות לכל אחד, חלק מהאנשים שחיו על קיצבאות הם אנשים שיכלו לעבוד(חוץ מזקנים/נכים וכו'). אבל אנחנו היינו צריכים לפרנס אותם ע"י מיסים וקיצוצים מהמשכורת, את זה ביבי ניסה לשפר. בעוד שמרצ עסקו בלארגן את ההפגנות בבילעין.

Patch A

New member
אה-הא כן

כמו שאמרתי כבר בעבר, אני מרגיש מרגיש אותנו שבדיה פה. כן כן, אין יותר עניים במדינתנו. ביבי עשה כל שביכולתו כדי לחזק את החזקים ולדפוק את העניים. הדבר הזה מוכח - בדיוק בעניין הקצבאות שאתה דיברת עליו. לידיעתך, הסימן המובהק לקריסת מדינה הוא לא זה שאין לה כסף, אלא זה שאין לה מעמד ביניים, כי מעמד הביניים הוא זה שמחזיק את המדינה על הכתפיים שלו ולא האליטה הכלכלית. וביבי פגע היישר במעמד הביניים. אז תבדוק את העובדות לפני שאתה קופץ. אכן ציבור שלם של מובטלים חייב לסבול בגלל מספר מסוים שמנצל זאת. אני גם ממש רואה איזה יופי תכנית ויסקונסין המהוללת של ביבי עובדת.

AB17

New member
??

ראית איפשהו בהודעה שלי שכתבתי שאין יותר עניים???

Patch A

New member
לא

אבל כתבת שלא צריך לתת קצבאות, ושביבי מנסה להוציא אותנו מהמצב הכלכלי הקשה של זה, ואני פירטתי למה זה שטויות במיץ.

AB17

New member
למי שמגיע

בהחלט צריך לקבל קיצבאות. אבל יש הרבה אנשים שחיים על חשבון המדינה.

Patch A

New member
וזה לא מצדיק

שלילת קצבאות מציבור שלם. נקודה. אז שימצאו מנגנון נורמלי יותר לברור מי רוצה לעבוד ומי לא לפני שמורידים עוד אנשים מתחת לקו העוני.

AB17

New member
לגבי זה, אין וויכוח בכלל

אני מסכים. התווכחתי בכלל עם זה שטען שרק מרצ נאבקים בעוני, שזה שטויות

Patch A

New member
לא יודע לגבי מרצ

אבל ביבי בהחלט לא נאבק בעוני...נהפוך הוא, הוא רק הגדיל אותו.

the mnm factor

New member
תדייק בדברי

אמרתי שמרצ פעלו הכי הרבה למען סיום העוני... לא שהיא היחידה. הימין לא עשה כלום למען העניים במדינת ישראל מאז שנת תרפפ"ו... הרי הימין הקיצוני הוא מדיני ותו לא (אין לו מושג בעוני וכו'...) והליכוד רק עושה כאילו הוא עוזר... אז מי שבאמת עוזרים הם העבודה קצת (ההסתדרות...), מרצ ושינוי מתיימרים לעזור.

One Echoe

New member
ביבי הרס את המשק הישראלי.

אנחנו מדינה הומנית, וקצבאות זה דבר טוב מאוד. לא רוצים להיות כמו ארה"ב.

למעלה