שאלה

השאלה מה אתה מרגיש

ולמי משתיהן אתה יותר מתחבר עם מי משתיהן יותר נוח לך. כלפי מי משתיהן אתה יותר מרגיש??? זה אך ורק אתה!!!! אבל אם בכל זאת מתחושת בטן שלי- הפצצתית
תתפוצץ בסוף.

navy123

New member
דווקא אתה צריך לדעת...

אולי יותר טוב מכולם, שאין מתכונים באהבה !!! אין ! ורק תזכורת קטנה: היופי (כמו הכסף) בא וגם הולך עם הזמן. זה בטח לא הפקטור המכריע/החשוב מכל ;) בהצלחה יקירי .

ע פ ר ל ה

New member
רונן,אני קצת בהלם מהשאלה שלך

האם וודאי לך מה ילד יום עם בחורה א'? זה מה שהיא הבטיחה לך? ומה עם רגש? גם פה עושים "ביזנס"?
דיי נו רונן,אני רוצה להמשיך להאמין שיש לך מספיק בקודקוד,ושאתה מסוגל לספק לעצמך את התשובה לשאלה הזו.

r o n35a

New member
עפרלה אל תכנסי לי להלם ...

בזמן האחרון הרבה נכנסים להלם למה כתבת , למה חשפת , מה יחשבו עליך וכו' אז ככה אני נהנה מהמדיה מהיכולת לכתוב ,לשתף , מהתגובות שלכם. ההחלטה לכתוב נובעת ממניעים מסוימים :לפרוק, לשמוע דעות שונות ,ואפילו ,לא תאמיני, לצחוק. לכן הכתיבה שלי חופשית משיקולי סטטוס, מה יגידו וכו' לגופו של ענין גם אם יש שכל בקודקוד זה לא נותן לי יתרון בענינים שברגש מערכות עם נשים מורכבות עבורי הרבה יותר מכל פרויקט עסקי. אני מאמין שהשאלה ששאלתי הטרידה לא מעט אנשים. וכמו בכל תגובה. יש תגובות עניניות ,יש מצחיקות , יש מתחסדות ויש לא חכמות בעיני. אני, אני פשוט דולה את מה שמתאים לי שבת שלום יקירה

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo24.gif רונן

קראתי בעיון את מה שכתבת לי רוננצו'ק,ועכשיו אתה ברור לי יותר. אני מנסה לחשוב על תשובה בשבילך,וזה לא פשוט לי. אבל בפשטות הגמורה ביותר אני יכולה לומר לך: לך עם הרגש(האינטואיציה). זו שעושה לך נעים וטוב,מעניין וקרוב,זו שמעלה חיוך ודמעה על פניך. אין מתכון בדוק הרי,ואתה יודע זאת. בהצלחה חומד מכל הלב

G a v ® i e L

New member
מה עדיף,

גבר ששואל שאלות שיטחיות אבל נראה פצצה, או גבר עם ראש על הכתפיים אבל נראה כמו אחרי הפצצה. גבריאל, ברוח טובה כמובן...

ע פ ר ל ה

New member
למה הקיצוניות הזאת גבריאל?

אין באמצע? זה חייב להיות קטסטרופה לכל כיוון?

G a v ® i e L

New member
אני לא גבריאל,

אני מישהו שמתחזה לו. גבריאל הוא אדם עמוק ומנומס, לעולם לא יתבטא כך כלפי אדם אחר. סתם, זה אני. כשקראתי את השאלה של רון, הרגשתי שנשאבים ממני התאים האפורים הבודדים שעוד פועלים. אז הגבתי כך, לא בוטה מידי לטעמי. והאמת, זו לא בושה, גם אני שיטחי להחריד לפעמים ואין לי בעיה כשמעירים לי. שבת שלום.

G a v ® i e L

New member
קודם כל, שמח שלא נפגעת.

ולענייננו, חושב שהמושג יופי הוא מושג מופשט, כלומר הוא יכול להיות מוזן למשל מרגש. אישה שנראית "סביר" ויש אליה המון חום ורגש, יהיה לך נעים להתבונן בה בכל פעם שאתה קם בבוקר, והיא תהיה יפה בעינך ובעיניה. אשה פצצה אך קרה לא תעשה לי את זה,. יופי הוא מכלול. זה לעניות דעתי.

יערית

New member
סליחה

מישהו גנב את הסיסמא של גבריאל!ממש שערוריה כאן בפורום.

G a v ® i e L

New member
לא גנבתי, הוא נתן לי.

רצה שאקח איזה כתובת מהרשימה אצלו. עכשיו הוא בים החמוד שלי. חושבת להתפרע פה קצת בשבילו. חנון זה...

יערית

New member
אההההההה

טוב ילד בזמן שהחנון מבלה בים,תרגיע השתוללויות. יש בובות לנפח אם ממש משעמם לך

r o n35a

New member
האמת שכן נפגעתי

לא אוהב שאומרים שהשאלות שלי שיטחיות וגבריאל קשה לא להאמין שאשה שנראת סביר תעשה לך את זה יותר מבחורה יפה. אך אם אישיות אינטלגנטית כמוך אמרה את שאמרה , מי אני...

למעלה