שאלה

darkmage

New member
שאלה

האם ע"י שליטה בנפש(שכלית) ללא למידה אתה יכול להעביר כאב שנגרם לך מפצע,חבורה,מכה לדוממים אחרים ואם כן האם בכך הטענת את החפץ באנרגיות שליליות שעלולות לפגוע במישהו

לא נראה לי שאפשר לעשות את זה בטעות

... אתה לא מעביר את הכאב...אני לא רואה אותו כאנרגיה שחייבת לתגלגל...אחרת היו לנו הרבה בעיות ...אם הרבה דברים,למשל,ללכת ברחוב. טוב אולי באיזשהו אופן... אבל בכל מקרא,אני לא חושבת שזה יכול לפגוע במישהו זה כאב שלך,בעיה שלך. כשאתה "מרפה אותו" אתה מבטל אותו באנרגיה חיובית או משהו כזה... *תן לי לחשוב על זה*

wicca_sphere

New member
בצורה חד משמעית: כן!

אתה בהחלט יכול להעביר כאב וסבל ורגשות אחרים לאנשים אחרים, קוראים לזה: "אמפתיה" אם אינני טועה.

Justin Angel

New member
הא?

שמתי לב למגמה חוזרת בשאלות שלך, הם מנוסחות בצורה שאף אחד אחר חוץ ממך לא מצליח להבין מה אתה בדיוק שואל... (זה לא עלבון, רק הצעה שתנסח מחדש את השאלות שלך)

darkmage

New member
נכון אבל ...

השאלות שלי לא ברורות, אולי הם לא שאלות ספציפיות אבל ע"י הניסוך אני מקבל גם ידע וגם העשרה בנושאים מסוימים עליהם לא חשבתי לשאול וכך אני לומד יותר

white crane

New member
לקוסם האפל תשובה

מה שאתה מתאר יותר נשמע לי כמו אוטוסוגסתיה, שליטה עצמית בעיקר מהמקום של השכל תוך שיכנוע עצמי שמביא בדוגמא שלך להפסקת הכאב. אבל לשאלה בגדול . כן כאב לרמותיו השונות הוא מצבור של אנרגיה . הרבה הילרים או מטפלים אלטרנתיביים העובדים עם אנרגיות - גם רפלקסולוגים למשל. משתמשים בצמחים חיים להעביר אליהם את מצבורי האנרגיה שהם מטהרים מהמטופל. ולמיטב ידיעתי צמחים אלה לא סובלים מכך.אם אני מבין נכון יש להם את היכולת להשתמש באנרגיה שהם מקבלים באופן יעיל לצמיחה שלהם ולא נאגרת אנרגיה לא בריאה. לעומת זאת לא נראה לי חכם או יעיל להעביר אנרגיה כמו כאב או כל אנרגיה שאנו מגדירים שלילית לחפץ דומם מאחר והוא יאגור את האנרגיה , ובשלב יותר מאוחר ומתקדם הוא יהפוך לחפץ לא סימפטי ואולי אף כחפץ "שעושה צרות". ולגבי העברת הכאב אכן כמו שכבר הציעו לך אתה יכול פשוט לבצעה הילינג לסוגיו או לפשוט למלא את האזור הכואב באור לבן שיעלים את הגוש השחור שיוצר את הכאב ויאזן את המקום עם שאר הגוף. שלך העגור הלבן

למעלה