שאלה.

פרסל

New member
שאלה.

הייתה בערוץ סידרה אדירה של ויני טרנובה . יש מצב שיביאו לערוץ את הסופרנוס ?

macmacmac

New member
איך אתה יכול להשוות בין וינצ'נזו

לסופרנוס? ויני שולט! חוץ מזה, משדרים את זה ממילא בערוץ 10.

פרסל

New member
לא קשור

דבר ראשון אני מעריץ של וויני בעצמי ופיספסתי רק 3 פרקים מההקרנה הראשונה אבל בנינו מי שהחזיק את הסידרה זה בימוי אדיר ביותר כי בלי זה היא היתה משעממת רצח הסיפור אחרי 20 פרקים בערך (אחרי מל) נהיה משעמם ורק הבימוי היפה השאיר לסידרה שם מכובד. אבל באמת במצב העכשווי של הערוץ הסופרנוס רק יועיל בלי לפגוע בכבוד של וויני טרנובה הדגול.

macmacmac

New member
הבימוי התסריטים וליהוק השחקים

הם הצדדים החזקים של הסדרה. אחרי מל פרופיט (קווין ספייסי האגדי) דווקא כל הקטע עם תעשיות הביגוד והמוסיקה היה לא רע (קצת שונה מקודם כי היה פחות אקשן אבל הבימוי והטקסטים כיפרו על זה). אבל כשחושבים על זה, אפשר למתוח את הקטע של המאפיה רק עד גבול מסויים. נ.ב- מחמם את הלב לדבר עם מעריץ אמיתי כמוך
חשבתי שאני היחיד שרואה את זה

פרסל

New member
אתה צוחק?

בזמן של הסידרה לא חשבתי על שום דבר חוץ מוויני פשוט יש לסידרה עוצמה דרמטית אדירה למשל הפרק של האמן שרצה לבטל לסוני את החוזה בסוף הפרק רואים את סוני סוגר עסקה עם נערים ומזהיר אותם . או עם הניאו נאצים בסוף ראו את הדוקטור (שחכתי איך קוראים לו) מוכר דירה לזוג זקנים רק בגלל שהוא אמר שהוא טוב בלמכור !

macmacmac

New member
הקטע עם המכירת דירה בסוף הפרק

באמת היה ענק, זה הראה שלד"ר פולי הזה לא היתה שום אידיאולוגיה אמיתית מלבד אהבת הדולר. (די אקטואלי למה שקורה היום במערכת הפוליטית)

פרסל

New member
אתה צוחק?

בזמן של הסידרה לא חשבתי על שום דבר חוץ מוויני פשוט יש לסידרה עוצמה דרמטית אדירה למשל הפרק של האמן שרצה לבטל לסוני את החוזה בסוף הפרק רואים את סוני סוגר עסקה עם נערים ומזהיר אותם . או עם הניאו נאצים בסוף ראו את הדוקטור (שחכתי איך קוראים לו) מוכר דירה לזוג זקנים רק בגלל שהוא אמר שהוא טוב בלמכור !

פרסל

New member
אתה צוחק?

Gilliana

New member
אתה לא ../images/Emo13.gif

הנה עוד מעריצה נאמנה מזה 17 שנה של ויני טרנובה לשרותך...

Gilliana

New member
גם לי ../images/Emo13.gif

מדי פעם יוצא גם משהו טוב מהפורום הזה...

פרסל

New member
גם אני

נעים מאוד להכיר. רק שמהתקופה שלך הרבה אהבו את סוכן סמוי, אני זוכר שכל יום בצהרים המוכר במכולת מתחת לבית שלי ראה, אז דיברתי איתו והוא אמר שזה סידרה מאוד מוכרת שהפכה למיתוס בזמנה .

Gilliana

New member
תודה, גם לי ../images/Emo13.gif

אכן מיתוס - ועוד איזה! רק שאצלי היא גם נשארה כזו
רק תחשוב על כל המי ומי שהופיעו שם - ריי שארקי, קווין ספייסי, רוברט דאבי, ג'רי לואיס, רון סילבר, טים קארי ואפילו אפילו אפילו דבי הארי! וזה רק חלק קטן ממה שעשה את הסדרה הזו נפלאה כל כך...

Gilliana

New member
מכיוון שהמנהלים של הפורום הזה...

... נעדרים בהפגנתיות מהפורום, אני לא מצפה שהודעתך הדוחה תימחק. אתה ההוכחה הניצחת לכך שבורים לא מתים - רק מתחלפים...

פרסל

New member
אנחנו נפגשים שנית.

זה רק מראה שאתה מטומטם עם קבלות אם שירות קרבי וסוכן סמוי לא טובים אז תראה ערוץ 6 או קידס פוקס

Gilliana

New member
הוווו, איזה יופי!

יש עוד תמונות? אם כן, איפה? אין מבחר כ"כ גדול ברשת, לא שידוע לי על כל פנים... אבל תגיד לי משהו אחר - זאת אמא איטלקיה או אמה פולניה?

macmacmac

New member
איטלקיה, דומה לפולניה אבל עם שינוים

קלים :) את התמונה הוצאתי מסירטון שנעשה לאחרונה על סוני סטילגייב אני אביא עוד בקרוב מאד :)

למעלה