שאלה

אלדר

New member
ברור שיש לך כישרון......

לכל אדם יש כישרון.. אנא למשל אתה עוד חיי יש לך כישרון להיות שורד!!!!! פפפפחחחחח לא משנה תמיד יש לך כישרון... אבל אתה מתכוון לכישרוןמאיזה סוג.... אז תפרט יותא עליך יקירי שלך אלדר

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo52.gif מצפון יקירתי ../images/Emo52.gif

איך אנחנו אמורים לדעת שאת בת? רק על פי כינוייך?!?!אז אנא מצפון. כולנו בעלי כשרונות רוחניים. רק צריכים ללמוד לפתח אותם תני יותר פרטים P L E A S E L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
היי מצפון ../images/Emo42.gif מה כוונתך?!?!?!

לכל אחד יש איזשהו כשרון אבל אם אינך מוסר שום פרט על עצמך, פרט לעובדה שאתה בן סימן קשת? איך נוכל לדעת מה בכלל אתה מבקש לדעת?!?! האם אתה מעוניין שאני אומר לך אם אתה כשרוני?!?! בשביל זה, צריך לראות את מפת הלידה שלך
L&L TALYA

אלדר

New member
היי לך שוב פעם

אז מה קורה איך יקירתי???. לא משנה... אז ככה שלכל אחד יש כישרון......... בנושא....... אבל כמו שלי יש כישרון לחזות דברים שיקרו לי לרוב... לכל אחד יש......כמו כישרון להבין את המפה של האדם מולך....כמו כישרון לקרוא כפות ידיים וכו........ יש הרבה כישרונות!!! שלך אלדר נ.ב.את רק צריכה למצוא את שלך....ואולי אם תבקשי יפה מטליה שלנו היא יכולה להציץ לך למה האישית שלך ולראות איזה יותר סוג כישרון זה....ואם לא....ךפחות..ניסית......

יש לי איך לעזור לך

יש לי אתר שנותן מפה אסרוליגית ממש מלאה ומדהימה בדיוק שלה דורש שעת לידה ותאריך זה אומנם באנגלית וזה לוקח שבוע שבועיים עד שזה מגיע אבל זה שווה כל רגע!! אני אומר לך מתוך ניסיון אישי של המפה.. נ.ב שחקי מקסימום עם הכתובת אם זה לא עובד פשוט תורידי את התוספת אחרי ה com

Tal_Ya_Tal

New member
עושה לי קונקורנציה אמיר? ../images/Emo31.gif

ועוד עם ´ונוס גרופ´?!? טוב, אז כמובן שאינני יכולה להתחרות עם שישים עמודי ´אדגאר קייסי´ (לא מפאת היכולת האסטרולוגית) מפאת הזממממן!!! ועוד באנגלית!!! (לגלות לך שיש לי נתוח כזה וטרם היה סיפק בידי לקרוא את כולו?!?! ו... אגב, יש בו מעט אי דיוקים, בשל העובדה, שאדגר קייסי ´הנביא הישן´ כבר מצוי מזמן בעולם שכולו טוב. ואת הנתוח בוחרים על פי קריאות שאדגר קייסי עשה לאנשים בעלי תאריכים דומים, קרובים וכו´. ומצאתי אי דיוקים באינטרפרטציה, בשני נתוחים שכן בדקתי. אמנם בדברים שלויים, כמו: ירח 90 מארס- פירשו אבא רתחן, שבא ממשפחה עם רקע של מצוקה או אומללות. לא היה ולא נברא!!! אבל קורה, למה לא!!!. סה"כ הניתוח טוב! א ב ל, אין כמו מפה אישית בישיבה אצל אסטרולוג ובשיחה בארבע עיניים. זו דעתי. כי אז, עולים וצפים ב א מ ת הדברים האמיתיים, שמעבר למפה!!!
L&L TALYA

טליה סליחה.... ../images/Emo24.gif

אני מצטער בקשר אלייך אבל רציתי לתת לה את הפתרון הכי מהיר שיכולתי לתת כי לא כל אחד ישר רץ לעשות מפה אסטרולוגית בכסף.... אבל את יודעת שאני מדבר עלייך בכזה חום ואהדה... כי אני באמת מעריץ גדול שלך...!!!! ואם את לא יודעת אז עכשיו כן! תדעי באמת שאת אחת מהאנשים היחידים שאני מחשיב כמורה שלי למרות שאני לא תלמיד ממש אצלך את עדיין בשבילי מורה ואני אוהב אותך מאוד ומעריך אותך כל כך אז אל תכעסי ואני יודע שאת לא כועסת בעצם אלה רק צוחקת אבל עדיין... אוהב אותך מאוד אמיר

Tal_Ya_Tal

New member
אמיררררר, אני לא סולחת!!! ../images/Emo11.gif

כי אין על מה לסלוח!!! כי, אני לא כועסת
כמובן שידעת זאת
סתם התבדחתי על חשבונך. כמובן בטוב לב
L&L TALYA

למעלה