שאלה...

aerox

New member
במקרה נהלתי פורומים פעם כזה?

אני לא יודע מה לגביכם אבל בנענע
במערכת הפורומים זה ככה שאי אפשר לזייף ניקים כל פעם ובכך לא להציף את הפורום בשמות ובשאלות מיותרות ולגבי IP של מנהלים מה הקשר? דיברתי על זה שמנהלים יכולים לראות IP של כותבים בפורומים !

אתה מגלה לנו איזה פורום ניהלת?

לא ידעתי בנוגע לIP ,אני אשאל את חיים הוא מתמצא בצד הטכני הרבה יותר ממני

חייםלוי

Member
מנהל
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

זה בהחלט המקום הנכון לשאול שאלות כאלה. ברוב המקרים אפילפסיה אינה תורשתית. את יכולה לקרוא על כך במילון המונחים של הפורום. אפילפסיה אכן לא מאובחנת ככזאת אחרי התקף אחד בדר"כ אם כי כבר שמעתי על מקרים כאלה. קרוב לוודאי שהעייפות גרמה להתקף. ידוע הוא שאנשים בעלי אפילפסיה אסור להם להתעייף יתר על המידה כי זה עלול לגרום להתקף. כדי לאבחן אפילפסיה צריכים לעבור בדיקות. ראשית EEG שאינה כואבת. הבדיקה לא מהימנה כל כך ועלולה לפספס כך שגם אם לא מוצאים שום ממצא זה עדיין לא שולל אפילפסיה. האם קיבלת תרופות כל שהן? מה אמר הנוירולוג אם נפגשת אתו? אם תרצי תשתפי אותנו.

aerox

New member
ככה :

אצלי אבי גם חלה במחלה באותו גיל ולא באותו תסמין אצלו זאת אפילפסיה מוקדית והיא אצלי זאת אפילפסית חרדה והיא כללית , שאלתי את הרופא האם זה תורשה הוא טוען שלא אבל 25 אחוז מזה זה כן כי יש לי תסמינים ,אבל שוב זה לא חייב ממש לא חייב ושאלתי אם היא תורשתית הוא טוען שממש לא , לכן מה שחיים אמר שגם ב EEG לא מוצאים כלום וזה בדיוק מה שקרה אצלי , ואני מחזק את דבריו כיצד יודעים שזאת אפילפסיה . תראי לבן אדם מותר לאבד הכרה פעם אחת בחייו או לפרכס וכו'...יותר מפעם אחת זה כבר מראה אל תסמינים מאוד קרובים לאפילפסיה הנני רופא ויודע כיצד זה עובד אבל , אני קראתי באחד מהמאמרים שרק ככה מתחיל לעשות בדיקות לכיוון אפילפסיה שזה אומר EEG או CT או MRI . קיצור שבת שלום , שלכם תמיד - Aerox!

כעיקרון , אין טעם לחפש בעבר.

לאפילפסיה יש 30-40 סוגים. באחדים מהם יש סיבות תורשתיות בחלק מהמיקרים. בעתיד, כדי לעשות איבחון לאפילפסיה מהיר ומדויק, יעשה בדיקת גנים ולפיו יעשה טיפול. לפעמים יש זיהוים לא מדוקים של סוג האפילפסיה, ולכן הטיפול ניתן לא מתאים, ובמידה ויצא זיהוי בגנים, הטיפול יהיה מדויק. בכלל, הגנים שלנו מעבירים כל כך הרבה תכונות דפוקות. כמו סרטן שד,תכונות אופי, ומלא מחלות, אז יש גם את זה.

למעלה