שאלה

aloniguy

New member
שירלי

אף אחד לא מזלזל בך, אם את רואה את זה ככה אז באמת חבל.... ושירלי אני מצטער שאני נאלץ להגיד לך ככה את האמת בפרצוף, כל מי שמכיר אותי יודע שאני לא נוהג לעשות את זה, יש כל כך הרבה קטעים שאת עושה לי שממש ממש מעצבנים אותי, את לא שמה לב שאת עושה אותם, אבל את היחס שאת מקבלת את מביאה על עצמך, ואני כל הזמן מבליג! כל הזמן, אני תמיד שם בשבילך, תמיד מנסה לעזור לך, ואני גם יכול להגיד, שעם כל מה שאני עושה זה מה שאני מקבל? שתעשי לי קטעים מעצבנים? והקטע של ההתנשאות - לא הכי במקום, לא הכי תורם למצב. ותאמיני לי ממש עוזר להיות נחמד לכולם, אף אחד לא דורך עלייך, ולא מזלזל בך, איך שאת מפרשת את הדברים זה דבר שונה לגמרי. בתחילת השבוע אורי אמרה לי: שירלי נהייתה ילדה מאוד אחראית אני רואה! ויואב אמר לי כמה פעמים בזמן האחרון שהיית מאוד נחמדה אליו. את צריכה ללמוד לא להפגע מכל דבר, אם מישהו אמר או התייחס אלייך בצורה שלא מגיע לך תדברי איתו על זה, אל תצרי מלחמה, תעשי פרצופים ושזה יאכל אותך מבפנים.... למשל עם אורי, כל מה שהיית צריכה זה לבוא ולדבר איתה! אפשר לדבר איתה על הכל! היא שמה לב שאת כעסת עליה והיא אמרה שפשוט תבואי לדבר איתה, והייתם מבינים אחד את השני ואת הרצונות אחד של השני... ואני זוכר כל כך הרבה פעמים שאורי אמרה לך הרבה יותר מתודה ובבקשה, אבל את מסתכלת על מה שלא אמרו לך... אני לא מנסה לתקוף אותך או משו, אני תמיד רוצה בטובתך, הכל בנימה טובה בלי ניסיון לפגוע...

שירלי317

New member
גיא

אני יודעת שלפעמים אני באמת לא יוצאת בסדר.. אבל זה שאני מדי פעם טיפה מציקה מתוך צחוק זה ממש לא בכוונה לפגוע... אז מצטערת... אני יודעת שאתה שם בשבילי ושאתה עוזר לי ואני ממש מעריכה את זה.. ואולי באמת אורי אמרה את זה ואולי כן הייתי נחמדה ושמו לב.. אבל או שאני כל כך דפוקה בשכל שאני צריכה ללכת לבית משוגעים בדחיפות או שאולי מה שאני מרגישה זה מה שאני מרגישה.. ותאמין לי שאני הכי מנסה לא להפגע מדברים.. אבל הקטע שלי (מה שאולי אנשים לא מבינים כי הם לא מכירים אותי.. ואולי זה מה שהורס לי) אבל הקטע שלי זה שאני מתעמתת עם אנשים מיד כשפוגעים בי.. ולא על דברים קטנים.. אלא על דברים שחוזרים על עצמם... כי אני לא מוכנה שידרכו עלי! ואולי זה קצת מוגזם.. אבל אני כן מרגישה שמזלזלים בי, ואתה אולי לא מבין את זה... אבל מה שאני מרגישה זה מה שאני מרגישה, אז נכון, שאני בנאדם רגיש... אבל זאת אני... ועקרונית אני מנסה להתמודד עם זה... ותאמין לי שזה עושה לי יותר צרות ממה שאתה חושב.. אבל זה קשה שאנשים שטוענים שהם חברים שלך ממשיכים לפגוע בך... עזוב, אני צריכה לא לצפות שום דבר מאף אחד! אבל בקטע של להיות נחמדה.. ניסיתי וזה לא עוזר.. אנשים פשוט מנצלים את זה ומפילים אותי חזרה.. אני לא מסתכלת על מה שלא אומרים לי... (בד''כ) ובמקרה הזה אורי באמת אמרה לי כמה פעמים תודה ובבקשה וכ'ו.. אבל לא זה העניין בגדול.. זה יותר מסובך.. וכבר נמאס לי להסביר את עצמי... ולא אמרתי לה בסוף שום דבר כי אני כבר מעדיפה לנסות לסתום ת'פה שלי, זה רק גורם נזק.. ולרב אנשים לא מנסים בכלל להקשיב לי.. בקיצור, אני חושבת שעדיף אם אני לא אבוא כבר ככה לאורווה הרבה כי זה סתם הורס לכולם.. וסתם נהיה לי רע מזה כשבסה''כ אני באה בשביל הסוסים... גיא אני מאוד מודה לך שאתה משתדל להיות שם בשבילי...אבל אם זה נראה לפעמים שאני מתחננת שירחמו עלי, זה ממש ממש ממש לא ככה! זה לרב בגלל שאני מחפשת הבנה... ולעיתים רחוקות בשביל צומי... אז אני לא בנאדם מושלם.. פשוט הכישורים החברתיים שלי שואפים לאפס מאופס ושמנמן! מצטערת על הפיגור שלי, מצטערת שאני אוטיסטית בתקשורת (קצת כמו סוסים..)! ומצטערת שלפעמים אני דרמה קווין או מה שלא תחליטו שאני בראש המעוות שלכם.. אני לא אטריד אתכם יותר

aloniguy

New member
שירלי

את לא מפגרת ואת כן צריכה להמשיך לבוא ולהתמודד עם הבעיות שלך, את לא צריכה "לגאול אותנו מייסורינו" שאת נמצאת באורווה, זה בסדר להגיד את מה שאת מרגישה, אבל את אמרת שאת ילדה רגישה ודיברתי עם כמעט כל הילדים בחווה וביקשתי מהם להיות יותר סבלניים אליך והכל, אני לא יודע אם שמת לב. אבל שוב את לא יכולה לבוא בטענות לחברה שלמה, את בעצמך אמרת שאת רגישה מאוד או "דרמה קווין" החברה לא יכולה להתנהל לפי אישיות של בן אדם בודד.... את יכולה לדבר עם מי שאת רואה לנכון, חהסביר לו את המצב לעשות שיחה רצינית איתו, ואני יודע שאת יכולה, כמו שאת מדברת איתי, אבל כמו שאני רואה כל שיחה שאת עושה עם יואב או אלה תוך שניה נהפכות לריב. את צריכה לעבוד על הבעיה שלך (אני רואה שאת מנסה) ולא להגיד כמה שהחברה לא בסדר, כי עובדה שהם מסתדרים איתה.... ברגע שאת אומרת כמה שאחרים בסדר, את אפילו בלי כוונה משכנעת את עצמך שאת בסדר והם לא.... יכול להיות שהם באמת לפעמים לא בסדר, אבל אין כאן צד טוב ורע...

שירלי317

New member
גיא

אמרתי את זה שאני צריכה " לגאול אתכם מייסורכם" בקטע של אולי באמת חבל שאני מנסה לפתור את זה... וכדאי שאני אמשיך הלאה.. כי אני לא רוצה לפגוע בך ובאנשים אחרים... ואני ממש לא חושבת שאני מפגרת.. אבל לפי מה שאנשים אומרים לי אני כבר מתחילה לפקפק בזה.. לא שמתי לב ת'אמת שאמרת להם משו... ואני מודה לך על הכוונות הטובות... אבל אני כבר כל כך מרגישה כאילו אני מקרה אבוד וכאילו כולם חושבים שאני מתחננת לרחמים שכבר נמאס לי! אמרתי שאני דרמה קווין בציניות... בקטע שזה מה שאנשים אומרים.. ואני לא חושבת שאני דרמה קווין.. אני חושבת שאני פשוט בנאדם רגיש.. אולי רגיש מדי.. אבל רגיש.. וזה נובע מטראומות וזה נובע מהרבה דברים.. ואני לא אכנס לזה עכשיו... אני מדברת עם אנשים... אני מנסה לעשות שיחות בוגרות ורציניות.. ולהגיד כל מה שיש לי להגיד ושאני מוצאת לנכון ואני גם הכי משתדלת בעולם להקשיב לאחרים וללמוד מזה... אבל למשל עם יואב ואלה זה לא הולך כי יואב לא הכי מקשיב לי.. וגם ת'אמת אני די התייאשתי מלעשות איתו שיחה רצינית כי זה לא הולך.. ולא בגללי... ואם לומר את האמת.. ונראה לי שזה הדדי ומובן.. הדעה שלו וכ'ו ממש ממש לא חשובים לי... ועם אלה זה פשוט שהיא לפעמים לא מבינה אותי.. והיא קצת יותר מדי כמו כמה חברות שהיו לי... ואני פשוט מתייאשת אחרי כמה זמן... ואני משתדלת שלא לריב.. משתדלת מאודדדדדדד... אבל אז אני פשוט מנסה לסתום את הפה בסופו של דבר או לסיים את השיחה כי זה פשוט לא הולך! אין כאן באמת צד רע או צד טוב.. ואני באמת מנסה להשתנות בשביל עצמי ולא בשביל אף אחד אחר... כי לי זה עושה הכי רע.. ואני סתם מענישה את עצמי ללא צורך.. ואני מודעת מאוד טוב לעובדה שלפעמים גם אני לא בסדר.. וכשאני מבינה שאני לא הייתי בסדר במצב מסוים אני מתנצלת ומנסה לכפר על זה.. ולא לחזור על זה להבא... כי הדבר האחרון שאני רוצה זה לפגוע במישהו! אבל הכי פוגע וקשה זה כשמישהו שאומר לך כמה פעמים אחרי שאתה שואל אותו ואומר לך שהוא חבר שלך והכל.. אבל כשאתה צריך אותו הוא לא שם, הוא נגדך, הוא לא עוזר ולא כלום... אתה בדיוק ההפך.. אבל אנשים אחרים, שהםן ככה.. פשוט גורמים לי לא לבטוח יותר באחרים ולהתחיל לחשוב שאולי אני בסדר ואחרים לא! אני כבר לא יודעת מה לחשוב, אני כבר לא יודעת אם זה שווה את זה ואולי עדיף לעבוד לגור בשממה רק עם סוסים ושאר יצורים רגישים כמוני... אולי פשוט עדיף שאני אסתום ת'פה לפעמים.. ואתן לאנשים לרמוס אותי.. העיקר כדי שאני לא אצטרך להכנס לקונפליקטים עם עצמי ועם אחרים.. כי נמאס, אולי אני לא תמיד בסדר, אבל לפי איך שאנשים אומרים לי.. אני תמיד לא בסדר, ואני בנאדם רע! עזוב, להבא אני אשאיר הכל לעצמי... כי דבר אחד שלמדתי מכל הבלאגן הזה... זה שלדבר עם אנשים לא באמת עוזר, כי זה לא מעניין להם ת'זין! אני צריכה לעשות משו, פשוט לפגוע בהם בחזרה באותה דרך שהם פגעו בי כדי שיבינו על בשרם, ושאולי יבינו שאני לא כזאת תמימה! אני צריכה ללמוד לשחק את המשחקים המעוותים שאנשים אחרים משחקים!!

aloniguy

New member
תראי

לשנינו יש הרבה מה להגיד וזה יכול להמשך שעות... אני אומר שאת צריכה להמשיך לעבוד על עצמך כמו שאת עושה עכשיו, הכי חשוב, שאת צריכה ללמוד לסנן את מה שצריך ולקבל את מה שצריך... לא לקחת הכל ללב....

שירלי317

New member
אני אנסה

תודה גיאצי... ועשה טובה וכשאתה באורווה טפפל בשאיין עם המישחה... אני אקפוץ מתישהו...

../images/Emo135.gifהלוואי ש...

לי יתנו לעבוד בחווה אפילו לא תמורת שיעורים.. במקרה הטוב אני שוטפת מברישה ומכינה סוס לשיעורים ארררררררררררררררררררררררררר החווה הזאת!

גחצי

New member
אצלנו..

זה לא ממש קבוע... אם אני רוצה אני באה ומנקה צד אחד של התאים (בית-ספר/אילוף ופנסיון), לפעמים מאכילה / מאכפת / שוטפת / מדריכה שיעורים / מקררת סוסים / רוכבת על סוסים של האילוף / יוצאת כמלווה לטיולים ובסוף... עולה לרכב בשיעור.

למעלה