שאלה?

shemesh22

New member
צוחקת כאן ממכם../images/Emo6.gif

ואם אני אגיד שוב מה בא לי... ולא אני לא בלונדינית זה ישבור את הסטיגמה על הבלונדיניות?

שחר טל1

New member
אני מסכימה איתך אתם הותיקים יכולים

לסייע באופן עיניני ובהתכתבות רצינית ששווה משהו בעל ערך יותר מכל ביזבוז המילים על ה "צחוקים" המוגזמים שתורמים מעט למצב הרוח ולא מעבר ואתם הותיקים יכולים לתרום מעבר לצחוק ולעזור בהחלט מצב רוח הוא חשוב ואני אוהבת לצחוק שלא תפגעו לי ותתחילו להגיב בהשמצות מיותרות

שחר טל1

New member
הגבתי ל אגוז פקאן שכתב פה למעלה

שחברים בפורום הוותיקים צריכים לתת מעצמם.......

iritm22

New member
קיימת עדיין דעה קדומה לגבי המונח

גרושים וגרושות,חבל, אבל קיימים המון גרושים וגרושות בימנו, והמעגל מתרחב, היום בכל בית ספר קיימים המון ילדים שההורים שלהם גרושים, בכל משפחה כמעט יש היום גרושים וגרושות. לכן אני חושבת שהדעה הזאת לאט לאט תתמתן. לא לכל אחד יש אומץ לקום וללכת, ולמי שהיה כל הכבוד.

ספיישיל

New member
"גרושה"-לדעתי: זה חוזק!!!

הרבה יותר מנשואה. נשואה- מגונן על חייה גבר. גרושה- מתמודדת לבד מול כל קשיי החיים. (ולא חסרים...) תתפלאי לגלות, שאולי באיזורכם.ילדים להורים גרושים זה נורמה. הילדה שלי עולה לכיתה ו'- מבין 22 ילד בכיתה-היא היחידה.

תלתליפז

New member
ליבי עם ביתך

אחד הדברים שעזרו לילד הצעיר שלי להתמודד עם המצב, היה הגילוי שהוא לא הילד היחיד שהוריו גרושים. להפתעתו גילה אפילו מבוגרים שהוריהם גרושים...הוא היה כל כך מופתע שמצב כזה יכול להתקיים.

ספיישיל

New member
אני די חדשה יחסית פה...הבת שלי לא

היתה מוכנה בהתחלה לבוא למפגשים עם ילדים ש"מה לה ולהם?" "כאלו דא?..." "מה זה השטויות האלה בכלל של פורם?" בטח, חשבה לעצמה. אני ראיתי בזה עניין מורחב יותר ממנה. היום יש לה חברים מפה. באותה סיטואציה. שהיא מאד אוהבת. וזה רווח. אני חושבת שזה קשה לילדים להורים גרושים לשתף ילדים ממשפחה רגילה על ריגשותיהם ותחושותיהם ממקום שהוא טיבעי.וזה מה יש. הדבר היחידי הוא שילדים ממשפחה רגילה יכולים אולי להבין ממקום של רחמים לאותו ילד. כדבר שקרה לאותו ילד שהוא לא טבעי ולא חיובי. והילדים האלה שלנו הם לא מסכנים. אף פעם אחת לא חשבתי על זה ממקום כזה.

תלתליפז

New member
ודאי שהם לא מסכנים

אבל ילדים אוהבים להיות כמו בני גילם בכל דבר. לא רוצים להיות שונים. להיות בן להורים גרושים בסביבה בה כל החברים ילדים להורים נשואים- זה להיות שונה. ולהיות שונה זה מעמד חברתי בעייתי אם הילד לא חזק רגשית.

Mastul4u

New member
זה נורא פשוט.....

גרושים זה לחצות את הרוביקון, פעם עשית את זה ומאז את יודעת איך. מכוון שבטח לא הובנתי, אז נגיד ככה, מי שעבר גרושין, התאבל עליהם וחזר לחיים, יודע שלעולם לא יחזור להיות במערכת חרא... עכשיו בטח תשאלי איך זה מתקשר לסטינגה?(
), אז מי שיודע מה רוצה מפחיד את אלו שלא יודעים או פוחדים...... ואם גם עכשיו לא הבנת, זה בסדר, כי גם אני לא כ"כ מסטול שמפריעים לו בשלפשטונדה, טפי!!!( הטפי .. זה סימן רשום - יא גנבים )אתכם לעו"ד שלי.....

Mastul4u

New member
תקון טעות....

עו"ד צ"ל הסוכנת....... כי העו"ד שאני מכיר נראות כמו אוד מוצל......

מצוטטת

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo18.gif../images/Emo3.gif../images/Emo27.gif../images/Emo61.gif../images/Emo88.gif

למעלה