שאלה?

../images/Emo124.gifרחלייייייייייייייייייייי

תוציאי ת'נפנף שלך מהמקלדתתתתתתתתתתתתתתתת
זהו...עזרתי

LIZIM2

New member
טיפת כבוד.

קצת קצת כבוד מה כבר אפשר לבקש מבן אדם בעולם הזה? גם אתה פעם היית חדש נראה לי לא??? העולם הוא גלגל...... שלא מפסיק להתגלגל.

ספיישיל

New member
בדיוק,דיברנו על זה אתמו.(sharon30v)

לגרושות יש סטיגמה לא טובה מתאוריה פשוטה: אחוז מסויים של נשים(ולא כולן!!!) מתגרשות אחרי מערכת יחסים של 7-10 שנים, הביאו 2 ילדים עם הבעל.יוצאות מתוסכלות ממערכת יחסים ארוכת טווח שגנבה מהן כל חלקה טובה במימוש העצמי ומימוש האינדיוידואליות שלהן. הן, יוצאות לחיי החופש ממערכת יחסים חונקת וקורבנית.(כי התחתנו צעירות-לא ראו כלום בחיים) לא מעונינות במערכת יחסים.(די-הן שבעו מ
ביחסים) לא במשפחה.(כי היתה להן) לא בילדים(יש להן מספיק).הן יוצאות לצוד סקס. (וזה לא אופינו לנו הנשים. ציד- זה לגברים. זה יוצר בנו טבע גברי שלא שייך לנו) הן, טוענות שבשביל כוס חלב- לא צריך את כל הפרה. סקס ותעוף לי מהעיניים. גברים צעירים רבים מכירים מהן את התופעה הזאת-כ"גרושות". הן באות לבלוע את כל העולם. יצאו מעול הנישואין.יחי החופש.לגברים צעירים-זה פתרון מיני נוח. הגרושה -רוצה רק סקס. אל תשב לי על החיים. אין בלבול מוח של השקעה ומערכת תובענית של יחסים.כי הן רוצות את החופש. כואב לי ה-
לדעת שהתופעה הזאת-יוצרת סטיגמה על הגרושות.של כבס וזרוק. שאהבה הן לא מחפשות. כי זה לא נכון.לא כל הגרושות בחוץ. הן "כאלה". ואם ישנן כאלה. זה יחלוף להן. כי לא נולדנו חיות.לחיות אין רגש-לנו יש. צורך פיזי- מתיש יום אחד נפשית.גם לגברים. ויש צורך ענק במתן מענה נפשי לרגש. אי אפשר לנעול אותו אי שם. אל תקלקלו את השם! באהבה ליום האהבה.

הנשוא כבר לא נחשב

הנשוא העלה את הנושא..נפנפו אותו..ועכשיו החברה מעלים חוכמות בינם לבין עצמם. לכן ובגלל הגישה הזו..יש נשים גרושות שנשארות במצב זה (גם גברים) לאורך שנים רבות. לדעתי הפורום הזה נועד למפגשים ווירטואליים בין גרושות וגרושים ..חדשים וישנים.. בצורה שמתייחסים לחדשים פה..הפורום הזה יחיה מפעימות ספורדיות שמספקים או מספקות הטועים והטועות באינטרנט.

לספיישל

היי?לא הכל מדוייק מימה שרשמת.והמילה סקס ממש לא במקום. כי זה לא תוכנית כבקשתך. סקס לא מחפשים או מבקשים. זה מרצון ואהבה ניתן הדדי.ומה קשור לגבי צעירים אני למשל לא אוהבת בניי גילי ולא גדולים ממני. אז מה לפסול תצעירים בגלל זה .להם אין דאגות של ילדים והם מוכנים ומעדיפים גרושה עם ילדים על .גביי רווקה. חסרת ניסיון בחיים. ובדקתי את זה לכן רשמתי לך עדיף גרושה ומאושרת! ולא נשואה וממורמרת?.וזאת דעתי כמובן. שיהיה לך יום טוב

יערית

New member
הסטיגמה האחרונה

שיצאה איתי חשבה אחרת לגמריי,היא הבינה שכל הפוסל במומו פוסל. וזה לא נכון,סטיגמה היתה טובה אלי!{רוטטת ,ענוגה וחיננית}

שירלי6

New member
פעם

כשהייתי צעירה גם קצת חשתי כמוך. זה שלך. כמו שאת מציגה עצמך, כך רואים אותך.

אני חושב..

שחברי הפורום הוותיקים צריכים להתחיל לתת מעצמם.. צריכים להסיק מסקנות מכל הסיפורים ששמעו.. צריכים להיות קצת יותר עדינים עם האורחים.

מצוטטת

New member
אממממממממממ

בטח תהיינה עוד בהמשך כרגע אני רק בשלב הלמידה והחינוך.....

Mastul4u

New member
נו טוב....

בואי נגיד שגוונים זה כמו פסי האטה..... הסכמנו???

למעלה