בדיוק,דיברנו על זה אתמו.(sharon30v)
לגרושות יש סטיגמה לא טובה מתאוריה פשוטה: אחוז מסויים של נשים(ולא כולן!!!) מתגרשות אחרי מערכת יחסים של 7-10 שנים, הביאו 2 ילדים עם הבעל.יוצאות מתוסכלות ממערכת יחסים ארוכת טווח שגנבה מהן כל חלקה טובה במימוש העצמי ומימוש האינדיוידואליות שלהן. הן, יוצאות לחיי החופש ממערכת יחסים חונקת וקורבנית.(כי התחתנו צעירות-לא ראו כלום בחיים) לא מעונינות במערכת יחסים.(די-הן שבעו מ
ביחסים) לא במשפחה.(כי היתה להן) לא בילדים(יש להן מספיק).הן יוצאות לצוד סקס. (וזה לא אופינו לנו הנשים. ציד- זה לגברים. זה יוצר בנו טבע גברי שלא שייך לנו) הן, טוענות שבשביל כוס חלב- לא צריך את כל הפרה. סקס ותעוף לי מהעיניים. גברים צעירים רבים מכירים מהן את התופעה הזאת-כ"גרושות". הן באות לבלוע את כל העולם. יצאו מעול הנישואין.יחי החופש.לגברים צעירים-זה פתרון מיני נוח. הגרושה -רוצה רק סקס. אל תשב לי על החיים. אין בלבול מוח של השקעה ומערכת תובענית של יחסים.כי הן רוצות את החופש. כואב לי ה-
לדעת שהתופעה הזאת-יוצרת סטיגמה על הגרושות.של כבס וזרוק. שאהבה הן לא מחפשות. כי זה לא נכון.לא כל הגרושות בחוץ. הן "כאלה". ואם ישנן כאלה. זה יחלוף להן. כי לא נולדנו חיות.לחיות אין רגש-לנו יש. צורך פיזי- מתיש יום אחד נפשית.גם לגברים. ויש צורך ענק במתן מענה נפשי לרגש. אי אפשר לנעול אותו אי שם. אל תקלקלו את השם! באהבה ליום האהבה.