שאלה:

LrZt1986

New member
שאלה:

אני עתיד להתגייס בינואר, ניסיתי למצוא עבודה ולא ממש הצלחתי אז אני חושב פשוט לוותר... :-\ בכל מקרה... אני חושב אולי להתחיל לקרוא קצת בזמן הפנוי שיש לי ולהרחיב טיפה את אופקיי
מישהו\י יכול\ה להמליץ על איזה ספר טוב?
תודה מראש

Drorrrrrr

New member
ארבעה בתים וגעגוע של אשכול נבו.

מצוין, מצוין, מצוין.

shira245

New member
על העיוורון/סאמארגו

כן,הוא אנטישמי אבל פאק זה ספר מעולה. חוצמזה, מה אתה אוהב לקרוא?מדע בידיוני?רומאנים?מתח? תן כיוון

Chandler Rulz

New member
תלוי מה אתה אוהב.. אני מוכן להמליץ

על כמה ספרי מתח ("רבי-מכר"): צ'ופן דה-וינצ'י/דן בראון מלאכים ושדים/דן בראון אות קין/רם אורן שעות מתות/אורי אדלמן משוואה עם נעלם/אורי אדלמן הנעלמים/הרלן קובן דיו חיוור/הרלן קובן רצח באוריינט אקספרס/אגאתה כריסטי עשרה כושים קטנים/אגאתה כריסטי הרצח המסתורי בסטאייל/אגאתה כריסטי איזשהו קובץ של סיפורי שרלוק הולמס (מאת סר ארתור קונן דויל).. יש כמה כאלה.. וכמה אחרים: חווה ואדם/רם אורן הרוזן ממונטה כריסטו/אלכסנדר דיומא התפסן בשדה השיפון/ג'.ד. סלינג'ר געגועי לקיסינג'ר/אתגר קרת המשחק של אנדר/אורסון סקוט קארד הצל של אנדר/אורסון סקוט קארד (ספר מקביל ל"המשחק..") מדריך הטרמפיסט לגלקסיה/דאגלס אדאמס צ'רלי בממלכת השוקולדה/רואלד דאהל (עכשיו, עם צאת הסרט זה עשה לי חשק לקרוא אותו שוב.. צריך לעשות את זה בהזדמנות) וכמה שלא קראתי, אבל מתכוון לעשות זאת: שלושת המוסקטרים/אלכסנדר דיומא קול למתים/אורסון סקוט קארד ההזדמנות האחרונה/הרלן קובן (שוכב לצידי ברגע זה ממש..) נקודת הונאה/דן בראון ההיסטוריה הסודית/דונה טארט משהו של פטרישה קורנוול, שמעתי שהיא מצויינת.. זהו בעיקרון..

LrZt1986

New member
המממ... לא יודע...

קראתי איזה 4-5 ספרים כל חיי ורובם חוייבתי ע"י הביצפר...
מתח יכול להיות נחמד... מד"ב נשמע לא רע... אבל גם ספרים עם מסר ורבדים סמויים על החברה האנושית (וואי הפצצתי חחח)
בעיקרון כל ספר שיכול להעביר את הזמן... אבל לא הארי פוטר

Chandler Rulz

New member
מתח זה מעביר את הזמן מעולה!

(רק להזהר, לפעמים אפשר להתנתק מהעולם החיצוני וזה מסוכן) מד"ב, אני מציע להתחיל מהרגועים יותר ("השמחק של אנדר" יתאים מעולה.. גם "מדריך הטרמפיסט..") אח"כ לדברים היותר כבדים (אני עדיין לא מעז להתקרב אליהם.. אני אישית אלך שם לאיבוד)..

LrZt1986

New member
קראתי את המדריך... אחלה ספר!

אולי אחד הספרים היחידים שאי פעם קראתי מרצון (למרות גם עליו עשיתי בסוף בוקריפורט חחח)... אגב, אני יודע שב"השמחק" התכוונת ל"המשחק", אבל שים לב שה-ח' נורא קרובה ל-ו' ככה שאפשר להתבלבל ולחשוב שהתכוונת למשהו אחר וטעית
(כמה ילדותי מצידי). בכל מקרה, אני חושב שאני אתחיל לקרוא את "המשחק של אנדר", יש לי אותו בבית... אבל עדיין ספרים נראים לי כמו יותר עבודה מכיף...

ToryMaster

New member
המ

סדרת אנדר דווקא לא קלה. מבחינה מד"Cית אולי כן, אבל מבחינת סיפור זה ספר כבד משהו.

shira245

New member
תנסה את הטרמפיסט וגם

ספרים עם מסר ורבדים סמויים על החברה האנושיה זה דפנטלי הספרים של ג'ורג אורוול.יש את חוות החיות,ויש את ה1984.שניהם מעולים:)

shira245

New member
קראתי אותו לפני שנתיים

בתק' המרד שלי נגד העולם(כמה יומרני מצידי) ווואו ,הרגשתי כאילו הולדן זה אני וזה היה פשוט הספר האהוב עלי וקראתי אותו איזה 20 פעם באותה שנה. לפני איזה חצי שנה קראתי אותו שוב ופשוט לא יכלתי לסיים אותו מרוב שהוא עצבן אותי..:p אבל הוא קלאסיקה וכשקוראים אותו בזמן הנכון אז הוא פוגע בול:)

hell cen be fun

New member
גם אותי הוא מעצבן....אעעע....../images/Emo122.gif

אבל את אחותי הוא מדהים
אממ....כנראה הוא תפס בול אץ הרוצח של קנדי[
]

למעלה