שאלה:

shira245

New member
וגם את הרוצח של לנון..

תפסו אותי לאחר הרצח עם הספר בכיס.

hell cen be fun

New member
אותך../images/Emo2.gif

פליטות פה....[או מקלדת....] תמיד יש בהם אמת מוכחשת...

shira245

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

לא הייתי מעזה לרצוח גאון כמו לנון. אבל הייתי שמחה לרצוח כמה אנשים אחרים
:)))

ToryMaster

New member
להסדיר עניינים

דן בראון קוראים על פי הסדר הבא: מלאכים ושדים צופן דה וינצ'י נקודת הונאה [החדש]. הרלן קובן קוראים על פי הסדר: הנעלמים. הזדמנות אחרונה. דיו חיוור. כל סדר אחר מפחית מההנאה.

פגית

New member
תלוי מה אתה אוהב..

המשחק של אנדר\קארד
צופן דה וינצ'י\דן בראון
מלאכים ושדים\דן בראון
מבצר דיגטלי\דן בראון
השטן והעלמה פרים\פאלו קלטו
נערה עם עגיל פנינה\טרייסי שבליה
הלוחש לסוסים\ניקולס אוונס
הלולאה\ניקולס אוונס
האוהל האדום\אניטה דימונד
פאולומינו\דניאל סטיל
הפסנתרן\ולאדיסמיד שפילמן זהו נראה לי,ערבבתי הרבה ז'אנרים..תהנה..אני כרגע בהתלבטות אם להתחיל ספר של לודלום או את שעות מתות או את ארבעה בתים וגעגוע או את פיבודיליה..נראה..

LrZt1986

New member
הייתי צריך לקרוא אותו לספרות פעם...

ככה שקראתי כבר...

ShiRan T

New member
...

"התפסן בשדה השיפון"/ ג'.ד. סלינג'ר מישהו כבר הזכיר אותו קודם לכן אחד מהספרים שנראה לי יחקקו בזכרוני הרבה-הרבה זמן, כמו "הקיץ של אביה" מהיסודי O: בכל אופן, מסרים, ביקורות ומה שאמרת יש כאן. ספר מעולה. (לא ייאמן שאני מחמיאה ככה O: ) בכל אופן, הוא שווה קריאה מכל הבחינות, חוץ מהקללות שלא תורגמו משו בעברית, ואני נגד אלימות בכלליות P: נ.ב: אף פעם לא הבנתי את ההלהבות הרבה של אנשים מ"האליכימאי". הוא חביב, אבל הפסקתי לקרוא אותו באמצע, והיה בו משו טיפה הזוי, שאישית לא אהבתי את זה במיוחד. \: אה, יש לי עוד! "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" - ברח לי השם של הכותב.. רובין משהו.. הוא נחמד, למרות שהוא בסגנון של "האליכימאי". וכמובן, "באדולינה"/ גבי ניצן. ספר שלטעמי, היה קשור למציאות ופנטזייה גם יחד. זה יכול לעיתים לתת מכל מיני נקודות למחשבה. קצר, קליל ונעים. D: אממ חברה שלי המליצה לי פעם על "מלאכי עליון" מאת.. אממ יכול להיות מיכל משהו.. אולי משהו עם ש', לא זוכרת. ספר מוכר. בכל אופן, בירברתי בהצלחה, תהנה ותחכים :) ושבת שלום לכולנו :)

shira245

New member
מיכל שלו:)

גם אני לא התלהבתי מהאלכימאי, ומהספרים של קואלו בכלל:S

ShiRan T

New member
אממ..

אמממ.. נראה לי שהייתי קוראת לה יותר "תלושה". האמת, לי היה חסר את המשיכה הזו שגורמת לך לקרוא ספר, שאת מתה להמשיך ולהגיע לסוף. משהו אנמי אולי. \: וכל הכבוד, שירה! מיכל שלו! ידעתי משהו כזה P: הזיכרון שלי עוד עובד D:

Dawson girl

New member
ממ בוא נראה

אני אתן לך ספרים שיש לי על המדפים אבל קח בחשבון שזה לא קלאסיקות וכאלה
מישהו לרוץ איתו (
אחלה ספר למרות שקשה להתחבר אליו בהתחלה) מוזיקה פופולרית מויטולה- מיקאל ניאמי (כנ''ל, זה ספר חדש וחמוד) שני ירחים- שרון קריץ' יומני האומנת זה גם אחלה ספר
- של אמה מקלפלין וניקולה קראוס ספרי הארי פוטר
שוברת שתיקה- אביבה אפרתי זה גם אחלה ספר ואם אני אזכר בעוד יותר מאוחר אני אכתוב

למעלה