שאלה

tooloo

New member
שאלה

למי שיודע ובבקשה לא להתנגח בי אני מודעת לזה שהשאלה קצת דבילית, אבל אני רצינית אם מישהו יודע אודה על תשובה. שאלתי היא: פעם שמעתי שאם גבר "טועם" דם של מחזור של אישה הוא שלה לנצח, אז יצא שהגבר שלי טעם והוא היה מודע לזה (והמבין יבין) האם יש השפעה כלשהיא? אני שואלת כי כרגע אנו בנתק, אולי מתוך כאב, (בטוח מתוך כאב).

RainBird

New member
צדקת. אנחנו באמת נתנגח בך. הנה מאמר על הנושא. ארדן.

Diableror

New member
תגובות

אין שום סיבה להתנגח בה.עפ"י מה שאני הבנתי,הגבר שתה את דמה ב"תאונה אוראלית". הכישוף שאת מתארת נקרא "שחור",ועליו היו המון דיונים בפורום-אם זה מעניין אותך,תוכלי להריץ חיפוש קצר שיניב לא מעט תוצאות.אני לא מאמין שטיפת מחזור יכולה להפיל גבר מהרגליים,ואני לא היחיד כאן.בכל מקרה,אם יש בינכם מתח כלשהו,כתוצאה מריב או "כאב" מסוים,הקשר לאותה תאונה בעיניי לא קיים(לפחות לא אחד "רוחני"..אולי הברנש סתם נבהל?) בכל מקרה,לדעתי אתם צריכים לדבר על מה שלא יהיה,ללא קשור למחזור. Diableror

tooloo

New member
דיאבלרור

הבנת נכון זה היה אוראלי ולא ממש "תאונה", הוא לא נבהל בגלל זה כי זה היה ממש בתחילת הקשר והיה כמה פעמים, כרגע אנחנו בנתק, אני גם נגד כישופי אהבה כי לדעתי זה ממש אונס, שאלתי על הדם סתם מתוך יאוש של אולי להיתלות בדברים כאלה, אולי אני נשמעת אידיוטית אבל כל-כך כואב לי שעדיף אפילו להיתלות בדברים כאלה, פגעתי באהובי (לדעתי משהו שאפשר לסלוח) והוא פשוט לא מוכן לשמוע מתעלם ממני לגמרי וגם לאחר ששלחתי הודעות והלכתי אליו, פשוט התעלמות, כמו שאמרתי אני פשוט כואבת ומנסה להיתלות במשהו.

tooloo

New member
דיאבלרור, רציתי להוסיף.....

אהבתי מאוד את התשובה שלך היא הייתה בגובה העיניים ומאוד לעניין, תודה.

neophile

New member
תשחררי

לא הייתי מגדיר את זה בתור מאגיה שחורה , אלה בתור sorcery זה עניין פיסיולוגי למדי אחת השאלות החשובות הן מה היתה הכוונה שלך בזמן שהוא טעם את דמך? זאת היתה תחילת הקשר כפי שציינת ,האם היו אשליות מסויימות שהתפוגגו עם המשך הקשר? בשבילו הייתי מציע ללבוש בגדים סגולים להתמקד בצבע הסגול ובעין השלישית . יש לך את היכולת לעזור לו להאיר את הסיטואציה . ****זהירות קלישאה**** לפעמים מעשה האהבה הגדול ביותר כלפי מישהו הוא לשחרר

tooloo

New member
neophile

הוא רצה לעשות את זה, לי לא הייתה שום כוונה כשהוא עשה את זה פשוט הייתי צוחקת איתו שעכשיו הוא שלי לנצח, אני מנסה לשחרר, כי אני באמת אוהבת אותו ומאחלת לו טוב, מגיע לו, חלמתי עליו בלילה שהוא בא מחבק אותי ומשלים איתי, כן אני יודעת זה מה שהייתי רוצה שיהיה..... תודה, גלי.

למעלה