שאלה

EvilFlame

New member
לא צריך ספרי כשפים

יש כמה אתרים שמפרסמים כשפים ברשת... וכמובן יש כאלה שיוצרים כשפים בעצמם. אני ממליץ לעיין באתרים שבלינקים.

crazy prog

New member
אני לא...

רוצה כשפים אני רוצה ללמוד כל מה שבמאגיה למה איך מה וגם תן לי את הקישורים

EvilFlame

New member
מה שרשמתי למישהו אחר

זה קצת מבאס שפעם בשבוע באים בערך 2 חדשים שלא שמעו על זה וזה מעצבן לכתוב הכל אני לא רוצה שתיפגע אבל אני מרגיש מותש מיזה לכן אקצר. עם אתה רוצה באמת ובתמים לדעת מאגיה אתה צריך להבין את עיקרון שיש איזון בעולם יש טוב ויש רע. וכך גם במאגיה ובעיקר בעניינים שקשורים לזה. לא כולם לוקחים את הרעיון הזה אני מניח ובתור מאג יש לך את הדרך שבא אתה הולך אתה יכול גם לקחת לעצמך דרך עצמית שאתה קובע לעצמך מה מותר מה אסור ומה לעשות. אחרי שבילבלתי את המוח,העם קראתה את המאמרים של הפורום? עם כן יש לך כבר התחלה יחסית טובה ועם התחלתה להתאמן ולייסם תרגילים אז יופי. עכשיו מה שנמצא פה בפורום אינו מספיק כדי ממש להתחיל עם זה ואני רואה שכל הזמן ממליצים על ספר בשם EARTH POWER או כמו שניקרא בעברית כוח האדמה. אתה יכול לראות את זה מופיע כמה פעמים פה בפורום ואת שם המחבר. בנוסף יש מלא אתרים באנגלית שמכילים המוןןןןןן חומר וחומר טוב. אבל בוא נתחיל עם זה שנגיד לא בא לך לקנות את הספר אתה צריך להתחיל ממשהו לכן www.magick.co.il הוא אתר מצוין להתחיל ללמוד ממנו מאגיה ומיסטיקה... בנוסף יש אתר ישראלי שאני התחלתי לחבבו יותר שנקראת וויקה ישראל וויקה היא דת של מאגים כמובן אינך חייב להצטרף כלל לדתות כמו וויקה רק עם אתה מוצא לנכון אז תעשה זאת. האתר הוא www.wicca-israel.com הוא מכיל כל מיני מאמרים וגם יש בו פינה אינטרקטיבית שניקראת ספר הצללים שזה ספר צללים משותף של אנשים ובו אתה יכול ללמוד כישופים מסוימים. יש גם מאמרים על אמונות פאגניות עם אתה מעוניין ויש גם את המדור באנגלית שמכיל המון מידע מעניין. עם החלטתה ללכת בדרכי הוויקה אתה יכול למצוא שם את אראדיה בשורת המכשפות בעברית ובאנגלית במדור ספרים.. באנגלית יש גם שני ספרי קבלה שהם הבהיר והיצירה שבהם עם תירצה אתה מוזמן לעיין (רק לא יותר מידי אלא מעט מידי פעם) וגם מכיל כמובן ספר צללים שתורגם של מאג מסוים. לאחר שתבין יותר בנוסע המאגיה והמיסטיקה אתה יכול לבחור מה להמשיך ללמוד ולעבוד ובפורום יש גם קישורים לאתרים שמלמדים כל מיני דברים ואולי יש בהם עוד חומר שיעזור לך. אני חושב שזה נשמע מסורבל כשאני כותב אבל כמו שאמרתי זה מעצבן לרשום את כל זה כל פעם. מקווה שזה יתן לך קצת יותר בסיס להתחיל,והכי חשוב בהצלחה. ותבדקו בקישורים של הפורום מה קרה. ויש גם מאמרים של הפורום אנשים אז יאללה XD

דיא

New member
היי, אני חדשה

ולא, אני לא זקוקה שתכתוב בפעם השלישית היום את העניין הזה, רק אם אתה ממש רוצה. וכידוע לך, יש גישות שונות למאגיה וכישוף, דרכים שונות לרכוש יכולות מאגיים ודרכים שונות לבצע פעילות מאגית. לא כולנו יכולים ו/או רוצים לעשות את אותם הדברים. לכן כדאי לציין בפני חדשים כי לימוד מספרים הוא אמנם אחת הגישות לרכישת יכולות, אך לא הדרך היחידה, ולפי דעות שונות, גם לא הדרך הנכונה. ישנם פעולות וטכסים של initiation, ינם סוגי יכולות שמועברים במשפחה או בקבוצה מצומצמת מאוד, וכמה שננסה, לא נצליח להגיע אפילו לקצה קצתם של יכולות אלה. אני מנסה לעבוד בגישה בה אני טירונית כבר הרבה זמן וככל הנראה אף פעם לא אגיע למיצוי הפוטנציאל, כיוון שאיני בת למשפחה מתאימה. עם זאת, חלק מהכלים שלמדתי שימושיים מאוד. להבדיל, חברותי השייכות למשפחות מתאימות למדו הרבה פחות ממני אך המעשים שלהן ממש מדהימים. בכל מקרה, אף פעם לא מזיק לקרוא, בזה אתה צודק.

EvilFlame

New member
ברוכה הבאה

ותודה על ההסבר. ובסדר מים אני אשתדל יותר לנקד. אני יודע שזה מאד מאד ואפילו מאאאאאאאאד מרגיז. אגב עם אתם גם רוצים שאני אנקד את המילים אז,לא בא לי להתאמץ זה קשה מידי
.

למעלה