שאלה

romm המלכה

New member
שאלה

מגרש ביתי החלו לצלם את העונה השלישית?? ואם כן מתי היא מגיעה אלינו? ישר עם סיום העונה ה-2 ?? וכנ"ל או.סי??

G Baby

New member
נצל"ש

ביום שבת בערוץ yes weekend ישודר הסרט "מעודדות צמודות 2" (בת'אני ג'וי לאנז משחקת שם), אז למי שבא לראות זה בשעה 20:15

TheCharm

New member
מה?!

קודם כל אם אני לא טועה הוא משודר קודם בבוקר צהריים. אבל בת'אני משחקת שם? אני בשוק. יש לי את הסרט גרוע!!! מעודדות צמודות 1 זה פשוט סרט שולט (אליזה! קירסטן! ג'סי!) וידעתי שיש סרט המשך ושהוא היה רק בטלוויזיה ולא אם השחקנים המקוריים. ואז בספטמבר שנה שעברה טסתי לקניה ובדרך הייתה לנו עצירה של כמה שעות באדיס אבבה ואני הולך בחנויות המעצבנות שם ופתאום אני קולט DVD של זה!!! אז קניתי מיד (זתומרת, לא מיד, קודם שיכנעתי את ההורים שלי לתת לי 10 דולר). אחרי זה בקניה ראינו את זה בסופ"ש אחד בסאמבורו והתאכזבתי ברמות... סרט דפוק ולא מומלץ בגרוש, במיוחד לא לכאלה עם ציפיות אחרי הסרט הראשון. אבל בכל אופן ראיתי את זה לפני שראיתי וואן טרי היל ולא היה לי מושג שבתאני שם! טוב, אני אראה את זה השבוע שוב... אם לא בטלוויזיה בDVD (הלא מתורגם בעברית אגב לשואלים)

mirymoo

New member
יש מעודדות צמודות 2???

קירסטן דאנסט משחקת שם??? ולבת'אני יש תפקיד ראשי או אורח?

einat6

New member
איזה מגניב

מה זה אהבתי את מעודדות צמודות.. אני אראה. תודה =]

yasminale

New member
סרט מאכזב בטרוףףףף

גמני ראיתי אותו לפני OTH והתאכזבתי קשותתת. הסרט גרוע, והעובדה שהשחקנים המקוריים לא שם מאכזבת! אבל זה בת'אני, אז אני אראה שוב ונראה אותה!!

TheCharm

New member
רציני כדאי לכולם לדעת עכשיו

אל תצפו מהסרט הזה כ-ל-ו-ם

yasminale

New member
ו..

הפסקתי לראות אותו באמצע מרוב שהוא שיעמם.. נדמה לי שבת'אני מגלמת שם את מרני..

TheCharm

New member
דווקא לא הפסקתי באמצע

הסרט היה כל כך חסר עלילה שכשהוא נגמר חשבתי שעוד יש איזה מערכה. וזה לא שהסרט מטומטם וגרוע. העניין הוא שאתה מצפה ממנו לדברים אחרי מעודדות צמודות 1.

yasminale

New member
מה הרעיון בלעשות סרט המשך

שלא כולל את הקאסט המקורי?!

linorהאחת

New member
הסרט דווקא מאוד יפה!!

ואותי הוא לא שיעמם!! מה היה רע כל כך בסרט שהפסקת לראות באמצע??

למעלה