שאלה

כתבת...

"היא שמעה" אני לא שמעתי. אז באתי פה לברר שמועה שלא שמעתי

היא שמעה...

אז מאז שהיא התחילה לחזור בתשובה (דתייה עאלק...) אז שומעת לרבנים ורב אחד אמר לה שאני מתחתן וממני היא שמעה שיפה לי..עשתה אחד פלוס אחד יצא לה שלוש (אל תשאלי איך זה המוח הרומני שלה...) וזהו... זה בערך כמו מסטול אחרי 8 וודקה...

הלו...הלווווווווו...../images/Emo46.gif

אני מבינה בכוח אתה מחזיק לי מלהגיע ליצועי לזמן סייסטתי
מוח רומני... מסטול עם הוודקות... מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק שקול מילות
ואם הרב אמר שאתה מתחתן... תתכונן
אני אגיע...לא מידאגת

Mastul4u

New member
בלהעליב?

קטן עלי 8 וודקה... מסטול שעושה השתלמויות ברוסיה.....

../images/Emo45.gif צודקת ליאה

וטלה, אל תכעס, אבל חושבת שהיא צודקת ונדמה לי שאמרתי לך את זה באחת ההזדמנויות.

amitshein

New member
לא מסכים איתך כלל

מצטער אבל לדעתי לאב יש חובה לראות את הילדים. החובה הזאת הינה כפולה: א. חובה המעוגנת בהסדרי הראייה שנחתמו בין הצדדים. ב. חובה מצפונית של האב לראות את הילדים שלו. לידיעתך, אבות רבים אוהבים את הילדים שלהם לא פחות מהאימהות (אולי רק בדרך קצת שונה). הסדרי הראייה אינם נופלים בתקפותם מהסדרי המזונות. אם לא משלם - זה לא בסדר....אבל.... אם הוא לא מקבל את הילדים עפ"י הסדרי הראייה, גם הוא יכול לפנות לבית-משפט (ואפילו לקנוס במזונות). זה רק עצוב מאוד שההמלצות שלך (ושל עוד גרושות) הינם לפגוע בילדים כך שלא יראו את האב. זו ירידה לרמה נמוכה ביותר (או יותר נכון לשפל המדרגה).

ליאהה

New member
לא כלכך..

-----לא קשור למקרה של טלה----אני עונה לך----- ילדים זקוקים לקשר עם האבא במישור הרגשי והטכני. אין אפשרות לבחור בין השניים - סורי! אבא שלא מקיים חובותיו- לא יקבל את זכויותיו . ומנסיון זה עובד. יש כאלה שחייבים לעבוד איתם באופן הזה למען העתיד כי תסלח לי מאוד אבל אבא שלא משלם מזונות וגורם לקריסה כלכלית בבית ---> מבחינתי הוא לא אבא לדעתי קשר דם הוא רק ההתחלה והאבהות נקבעת בשטח. והאם זו שפל מדרגה למנוע מאדם הקורא לעצמו "אבא" לראות את ילדיו שמונע מהם כלכלה??? לא נראה לי..

מ-נ-י-א-ק-י-ת../images/Emo70.gif

שוב היא משחקת על גב הילדים ואתה לא נראה לי שמשטרה תעזור כתבת שאתה חייב לה כסף.....(אפילו שהסכום גבוהה אל תסתבך)

יש נשים...

כמובן גם גברים... ברגע שבן זוגם/ן מתקדם, עולה מדרגה בשלב מסוים בחיים... הם/ן יעשו הכל להקשות מצד אחר על חשבון הילדים... הם לא מבינים כמה הם\ן מזיקים\ות לילדים... אני מניחה שהיא רוצה לראות אותך סובל... ושהיא תיראה שאתה סובל.... כנראה הכל יהיה בסדר... וזה לא כך לצערה... לכן אתה צריך לפתח אדישות מסוימת ביחד עם הכאב של לא לראות את הילדים... זה רק ענין של זמן... שלב ראשון... לא לקרוא לה יותר פרעה... זה רק יועיל לך... ואתה תרוויח מזה... בהצלחה...

זהו שהילדים

הם בעצם כרגע רק כלי משחק.. ואם לא פרעה אז איך?????? זרובבלה נשמע אחלה.. ואת צודקת במה שכתבת אבל האדישות מול הכאב של לא לראות אותם ואולי קצת מנפח לעצמי תאגו אבל יודע שגם להם קשה בלי לראות אותי את הכאב הזה לא יכול לסבול הרבה אין לי בעיה לעשות עקירה או טיפול שורש בלי הרדמה אבל הכאב הזה בלתי נסבל... הולך לפינה שלי לבכות בשקט

עדיף לבכות בפינה...

מאשר לעשות מהומה... זה זמני... הילדים לא צריכים לראות או להרגיש את המתח בינכים... תתאזר בסבלנות... הרי היא לא יכולה לעשות מה שמתחשק לה איתך בכל מה שקשור לילדים... על הכאב של הילדים...זה קשה אבל תפצה אותם על הזמן האבוד... הכל יחזור לה כבומרנג וחבל... לכן אמרתי לך על תקרא לה פרעה...(ה"בומרנג") תשתמש במילה גרושתי בלי כוונה של שינאה ואולי הדברים יהיו אחרת... מספרת לך דברים מתוך ניסיון אישי וכואב עם הגרוש שלי... שבזכות זה שהייתי כמו שהייתי הדברים היום הם כלא היו בכלל אז...

אוףףףף, זה פשוט מרגיזזזזזזזזזזז

היא לא מבינה שהיא לא פוגעת רק בך? היא לא מבינה שהרבה נשים היו רוצות שהגרוש שלהם יהיה חצי ממך (ביחס לילדים)?

d a n i e l s 5

New member
אמרו כבר הכל...

רק רוצה להוסיף בעניין הכסף.... אתה לא צריך את מס' חשבון הבנק שלה להפקדה.... אתה הולך לבנק הדואר, מפקיד שם את הכסף ...היא רק צריכה לבוא ולהוציא משם את הכסף. מאוד פשוט, לך יש קבלה , אין מגע בינך ובינה. לפעמים פתרונות פשוטים עושים את החיים קלים.

deena

New member
אתה יודע? אני קוראת אותך

ואני מרגישה פרייארית. כבר 3 חודשים לא שולם לבת שלי מזונות. לא עושה כאן רשימה של כל התירוצים. זה זניח, וחוזר על עצמו מאז שהתגרשנו. אבל אני כמו מטומטמת, 3 ימים בשבוע, ו 2 סופש בחודש מוסרת לו את הבת שלו כמו שעון. היא הולכת בדיוק בשעה שהוא מגיע לאסוף אותה . היא חוזרת תמיד באיחור של עד שעה. כל פעם מחדש, אני לא מפרה הסדרי ראיה במילימטר. למה? כי אני פרייארית. הרי יש הסכם. להסכם יש 2 צדדים. הוא אף פעם לא מקיים את הצד שלו. הצד שלו זה לשלם. לעומת זאת, הצד שלי זה לאפשר הסדרי ראיה כתיקונם. וזה תמיד דופק כמו שעון- ואף דופק אותי כל פעם מחדש כיוון שהוא תמיד תמיד מפר את ההסדרי ראיה שאין לי- כי אני רק אמא שלה ולא מגיע לי לשהות במחיצת הבת שלי באופן סדיר- רק לאבא שלה מגיע. אז הוא מקבל הסרי ראיה- גם את שלו, גם את שלי. וגם לא משלם אגורה. אחלה עולם יש לו. מפגרת- זה אני. צריכה לקחת שיעור מהאקסית שלך בחיי. לא תשלם, לא תקבל. אולי זה לא הוגן לקשור את הדברים. זה אפילו לא חוקי. אבל נשבר מהחוק, הוא מגן רק על האבות בסיפור הזה. האישה והילדים לפח מבחינת החוק ובית המשפט. ושאף אחד לא יגיד לי שהילדה מריוויחה מזה. הילדה חוזרת הביתה רעבה, מטונפת, מסריחה מסיגריות ועצבנית. 4 שעות הוא משאיר אותה אצלו - אבל אין אוכל שם (וגם מסרב שהיא תבוא עם אוכל מהבית). הילדה חוזרת הביתה ולא מסוגלת להוריד ממני ידיים וחיבוק עד שאני מקלפת אותה ממני כי אני לא יכולה לנשום. נשבר לי להיות במינוס. נשבר לי להיות פרייארית. אוף

דינה תשמעי

כשהילדים אצלי הבית מסודר יש ארוחות מסודרות יש להם כביסה נקייה אם צריך אני מכבס ביד תמיד מוכן הכול פשוט הכול למשל בשישי שבת הזה קנינו ציבעי גועש וכל מיני קיטים מעץ לבנייה בנינו אותם יחד צבענו בקיצור שבת של יחד פאן והכי חשוב הרבה אהבה באויר ואצלה הם כל היום מול הטלויזיה עם ילדה בת 16 ששומרת עליהם אסור להם לצאת החוצה כי אבא לפעמים עובר שם וקונה להם גלידה אם ילדה בת ארבע וחצי אומרת לי אבא אמא אוהבת את ...יותר ממני ואור זה אומר הכול על איך הם מרגישים אצלה אבל זה לא משנה לה כלום לא משנה היא יודעת שככה אני סובל ולצערי היא תמשיך עם זה

למעלה