שאלה

deena

New member
למה אבא עובר ליד הבית של אמא

כשהוא לא אמור להיות שם? (ואל תגיד לי שזה בשביל הילדים, אתה מפר את הפרטיות שלה ברמות שחבלז) שמחה שאצלך נקי ויש אוכל וציוד לשחק. זה צריך להיות ככה בשני הבתים.(היא יכולה לקנות להם? אם היא לא מקבלת מזונות כי אתה בוחר לעכב לה תשלומים?) ומצויין שיש בייביסיטר שמשגיחה על הילדים אם היא איננה. (מה רע בזה בדיוק?) וילדה בת 4.5 אומרת המון דברים. בעיקר כדי לבדוק איך אבא או אמא יגיבו למה שהיא אומרת. זה משחק כזה. מניפולציה קטנה. זה לאו דווקא מבוסס מציאות. (ומה הקשר בין זה לבין אי תשלום מזונות או אי קיום הסדרי ראיה?) זה עצוב שהיא נוהגת בדרכים מסויימות רק כדי להרגיז אותך. זה עצוב שאתה עושה בדיוק אותו דבר. מה שהיכ עצוב זה שאתם משחקים אחד לידיים של השני ולאורך זמן- תפגעו לא רק בעצמכם אלא גם בילדים. אתה אומר שאכפת לך מהם- תתפוש את עצמך בידיים ותפסיק להלחם בה. בסוף היא תתרצה, תתקפל, תשנה גישה. או זה או שתשיג עו''ד שיעביר משמורת לידיך.

חחחחחחחחחחחח

אבא עובר ליד הרחוב מודגש ליד הרחוב מפני ששם שלושת הלקוחות העיקריים שלו.ואני לא משחק את חייבת להבין מתחילת החודש הכסף במגירה אבל היא רוצה יותר וגם לא מוכנה לחתום על קבלתו היום אבדוק בדואר משהו שאמרו לי במסר ותאמיני או לא לא משחק לשנייה ואצלי יש בבית כי גם אם אצטרך למנוע מעצמי אמנע לא אקנה לעצמי כל חודש בגדים נעליים ובגלל זה אין לי מספיק לשלם את חשבון המכולת

deena

New member
מה שיש במגירה

תשים בבנק הדואר. תמיד אפשר לבקש מעו''ד שיקבל עבורה את הכסף, ויאשר קבלתו, אם היא מסרבת לחתום. די הרבה אופציות יש למי שרוצה לשלם. אבא עובר ברחוב לבקר לקוחות אבל איכשהו קונה לילדים גלידה? כשהייתי קטנה, קראו לזה לשחק בפיפי וקקי.

איזה כיף שאבא עובר בסביבה

תראו מה זה, כשאבא עובר ליד הבית, זה לא בסדר... הלוואי עלי אבא כזה, שמפתיע עם גלידה...
ואולי בא לו פתאום לראות את הילדים ובדיוק זה נופל לא בימים הקבועים, אז?..... תחשבו על זה קצת, ותראו לאן אתם מגיעים. הרי לו אני הייתי הילד/ה, הייתי כל כך שמחה לראות את אבא ולא רק בימים הקבועים. אבא הוא לא רק אבא בימים קבועים בשבוע. ולו אני הייתי האמא הייתי שמחה בשמחת הילדים. למה זה אמור להפר את פרטיותה?????????? היא עושה משהו בהחבא???????
חבל שהרבה זוגות גרושים לא מצליחים באמת להתעלות על זה. וזה לא אידיאליזציה, זו יכולה להיות המציאות של כל גרוש וגרושה וילדיהם/ן.

החתולית

New member
תשובה

בעיני זה פשוט מאד - אתה צריך להעביר לה את תשלום המזונות מדי חודש בתאריך שנכתב בפסק הדין. אתה בוחר לעשות זאת במזומן ? מצא את הדרך לעשות זאת (נתנו לך כאן כמה פתרונות). לא חוקי ולא תקין להתנות ראיית הילדים בתשלום המזונות, את זה כולנו יודעים. אבל היא לא מונעת ממך (לפחות לא במקרה שאתה מתאר), אלא לא מוכנה ללכת לקראתך. אין לך על מה לפנות למשטרה, אין לך מה לייבש אותה או את הילדים - תהיה אתה בסדר מהצד שלך (כמו שאתה מתאר בדרך כלל) ועזוב אותך מהתחשבנויות.

מצוטטת

New member
ת'אמת טלטלון

'שתדלתי פעמיים קראתי....והכל! אותי השרשר הזה הצליח לבלבל, מודה! (ולא כזה קל לבלבל לי...) קטונתי.....

אז את בטח מבינה איפה אני עומד...

או שלאתלוי מה שמעת......
האמת שזה די פשוט אני התרגלתי כל חודש לשלם לקבל אישור וסאלמת בחודשיים האחרונים התחילה לייצר בעיות רוצה יותר או למה אתה מאחר גם אם לא נקבע זמן בגלל החופש .ומצאה שיטה לסחוט אותי יודעת שחשוב לי להיות איתם אז משחקת על זה אבל אני מצטער לא טורקי לא מתכופף אשמע לעצה של דניאל אלך להפקיד בדואר ונראה משם איך יתפתח

מצוטטת

New member
או קייייי

עכשף אחוריייייי הזברת לאט הבינותי!!! א.היא החלה לייצרת בעיות....חסוך לה ב. 'תה לא טורקי...כי פם קצת נתת להרגיש ככה (אם זוכרת נכון) אבל לא משנה מה היה פם, תתחיל ללכת ע"פ הספר....... מ'לשות יש מי שצריך להאכיל עם כפית יש מי שצריך הזרקה בזונדה עיקבית לווריד, עד הגוף מסתגל... קרי...שעות ימים לפי ההסכם!!!, יקח זמן ואתה תחזור פה לספרת לי על התוצאות!!! לא תפתח פתח לבקשות, לא תצוצנה "סחיטות" מייגע, מכעיס.....זה למה 'תה לא שם, נכון? ~דעתי~

את צודקת.

אבל מהשעה 14:00 הם אמורים להיות פה והיא לא מוכנה לתת אותם יצאה מהבית לא עונה לטלפון ואני פה...

אני מבינה ש...

בטח חששת לרגע,מה לא ראיתי שהוא הכניס שמה גם טורקי... (בנוסף למוח הרומני...ולוודקות של מסטול) והיית חייבת לחדדת מידע זה שוב... את יודעת... גמני מבינה כשמסבירים לי לאט

כל עוד

תקרא לה פרעה,במושגים כאלו תחשוב,כבר תמצאו כם משהו עליו לא להסכים,מה זה בדיוק יהיה כבר פחות עיניני...

למעלה