שאלה

שאלה

מתקשר לפרעה שאני רוצה לבוא מוקדם יותר לקחת אותם היא אומרת שלא תיתן אותם אם לא אתן לה כסף (שמגיע לה) אבל הסכום שדורשת הוא גבוהה יותר ממה שמגיע לה אבל ככה היא החליטה וזהו. מה עושים? נותנים לה להתייבש איתם? נלחמים? (משטרה)

איכסה עליה

לא יודעת מה הייתי עושה במקומך. מה שכן, אני ממליצה לך לפעול בדרכים חוקיות והכי חשוב, לא לעשות או לומר משהו שיגרום לפגיעה בילדים.

מייקי31

New member
שחרר - תניח לה !!!

יש לכם הסכם? יש שעות קבועות? מוגדרות? אם כן, תיצמד אליהן אל תבקש, אל תציע, אל תהיה נחמד, אל תשאל פשוט שחרר, היא לא תוכל לאיים, לא תוכל להפעיל מניפולציות, לא יהיה מקום לברדק הכי טוב מיכל

ספיישיל

New member
עו"ס לסדרי דין!

טלה,יש איזשהוא תאריך בינכם להעברת הכספים שלך אליה?... יש נטיה כזאת (בד"כ לנשים) לערב פירוד משפטי עם פירוד טיפולי. אני יכולה להבין את המניעים.אך לא יכולה לקבל אותם. יש זכויות של ילדים וזה בניגוד לזכויותיהם וזכויות הקשר של האב עם הילדים. כשאם, מערבת את קשר הילדים עם הליכים משפטיים, זה פגיעה בקשר של האב עם הילדים. אנשים נוטים לפרק שותפות משפטית. אך לא לבנות קשר פירוד טוב כדי להיות הורים טובים לילדים האלה. ואלה ההתנגחויות ה"לא סגורות" שנוצרות. אני מכירה אמא שהחליטה בפירוד ליצור ניתוק חד לילדים מאביהם עד שיחתום לה על אפוטרופסות והסדר מזונות זמניים.האב היה הורה טוב והיה לו קשר נהדר עם הילדים. הילדים כבר חודש מביעים בקול סביב הסובבים אותם כמה הם מתגעגעים לאבא וכמה הוא חסר להם. כואב הלב.מה הם אשמים? למה לפצוע אותם נפשית ככה? לא מספיק שההורים מתגרשים?

deena

New member
מאוד מאוד פשוט.

קח אותם בזמן, לא דקה אחת קודם (כי היא נורא לא רוצה להפרד מהם לדקה) ותן לה את מה שמגיע לה בדיוק, לפי ההסכם. אל תהיה נחמד, אל תבוא מוקדם, אל תעכב כספים, אל תשלם אגורה אחת יותר. ומשטרה ממש לא קשור פה אין שום הפרה מצידה של הסדרי ראיה. לעומת זאת, משתמע ממה שאתה כותב שאתה מעב כספים (ואולי אני טועה)... קח לפי הספר, שלם לפי הספר. אם זה לא הולך לפי הספר, אז פונים לערכאות. אבל זה לא חדש לך...

לא דינה לא הבנת

אני תיכף יוצא למרכז והתכנון שלי היה שנהם יהיו איתי כי זה הזמן שלי אז רציתי עוד כמה שעות אבל היא רוצה כסף ואני מוכן ורוצה לתת אך היא רוצה סכום גבוהה יותר וגם לא מוכנה לחתום על קבלתו ממני (אני נותן במזומן) לשנייה אחת לא מערבב אני זה שרודף אחריה מ10 לחודש שתקבל את הכסף ותתן לי את האישור

deena

New member
אהת רוצה אבל היא לא רוצה.

אין שום סיבה שהיא תשנה את הסדרי הראיה... (מלבד שהיא תוכל לנוח, או שלילדים יהיה כיף איתך, או כל דבר אחר) אז אל תשלם מזונן, גש לבנק ותכניס לחשבון בנק שלה את המזומן, לא צריך חתימה שלה, מספיק אישור הבנק שהכסף התקבל לחשבון. וזה לא ממש מעניין שהיא רוצה יותר, אתה משלם כנגד פס''ד אלא אם כן אתה רוצה לתת לילדים יותר ממה שנקבע ע''י בית משפט

ליאהה

New member
ולמה אתה לא משלם????

משום מה אני יכולה להבין (לא להסכים) את הצד שלה....... ולא..לא מנעתי האב לראות את הילדים אף פעם אבל לאב יש זכות לראות את הילדים ולא חובה ולכן מי שלא עושה את חובותיו לא מקבל את הזכות לזכות..

תעביר את הכסף לחשבונה בבנק והקבלה

כבר תינתן בשעת ההפקדה. . . לא צריך לחכות לקבלה ממנה! עם הקבלה מהבנק תיגש לקחת את ילדיך בזמן. . .

את יודעת היום כבר שנה וחצי

אחרי הגט היא לא נותת לי לשוחח איתם בערב עד שהשגתי את המספר של הטלפון שלה לתיאומים יצאה לי הנשמה אז מספר חשבון היא תתן לי?

GOLF46

New member
טלה תגיד לה שאתה מוכן לשלם רק דרך

הפקדה בחשבון הבנק שלה אומנם היא תעשה שרירים ע"ח הילדים אבל בסוף תשבר כי מה לעשות כסף זה כסף והיא צריכה אותו וזו הדרך שלך בעצם לקבל מספר חשבון אומנם זו דרך מסריחה אבל זה מה יש וחבל לי עלייך ועל הילדים שלך אבל כנראה שגרושתך לא מבינה את דרך הנעם אלה את דרך הכח שיהייה בהצלחה

ליאהה

New member
קראתי מאמי אבל .............

באמת שאני לא מבינה אותך!!! קוראת אותך כבר הרבה זמן אחלה איש עם הרבה רצון טוב , טוב לב וחוש הומור אז ראבאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה אני מרגישה מההודעות שלך שעוד לא התקדמת בהתיחסות שלך לאמא של ילדיך+ילדיך עם כל הכאב. .??? ובאמת אני לא באה לקנטר (מקווה שאתה יודע את זה) אבל כן לקחת /לא לקחת עם כל הכאב - לשחרר את הכעסים ואת השליליות. ברצינות הרי אם לא תקח את הילדים זה יבוא על חשבון האמא לבסוף ... וכשתשחרר...היא תרדוף אחריך ותבקש שתקח את הילדודס!! זה לא יקרה אם לא תשתחרר מהכעס!!! אני טועה???????????

לאה אם היית מכירה אותי

היית יודעת שבמבחן הזמן אני לא זוכר את הרע אלא רק את הטוב!!! ואיתה ממזמן זה יחס של כבדהו וחשדהו....נותן מה שצריך ולפעמים כשמבקשת טובה עושה את השיקול שלי של להענות או לא מכבד אותה ונותן לה כבוד בגלל שבכל מקרה היא האמא של הילדים שלי וככזאת מגיעה לה יחס של כבוד אין לי כעסים עליה כבר לפני שנים שיחררתי את הכעסים ואותה מה שכן מקומם אותי שכל זה לא קשור לעניין של כסף או זמנים היא מבחינתה שמעה שאני הולך להתחתן ומאז מנסה להקשות בכל דרך אפשרית הילדים והכסף הוא רק כלי משחק בידיים הזדוניות שלה תמיד קיבלה מה שהיתה צריכה גם אם זה היה מעבר לנדרש אבל יש הבדל בין לבקש ובין לדרוש!!! ואני מה לעשות טלה מרוקאי עקשן כשמנסים איתי בכוח אז העקשנות תופסת מקוםראשון

ליאהה

New member
מתחתן?????????????????

מזל טוב אז יללה תתנהג איך שבא לך תזרום עם ההרגשות!

למעלה