שאלה...

susnuav

New member
שאלה...

בפרק "שובו של הג'די" רואים את הקיסר מחשמל (או מה שזה לא יהיה) את אנקין והוא שורד אבל כשהקיסר מחשמל את ווידר הוא מת תוך דקה? אני די בטוח שאתם יודעים את התשובה... תודה מראש

alonSW0

New member
כי ויידר הוא מכונה

הברקים של הקיסר דופקים לו את כל המערכות שבעזרתן הוא חי (מערכת ההנשמה בעיקר).

goffer

New member
כל פעימה אלקטרומגנטית פשוטה יכלה

לחסל את ווידר? מעניין איך הם לא חשבו על זה...

motymoty

New member
ויידר מכונה? איזה אדיוט הלוק הזה...

במקום שעה להלחם בו (ולאבד יד בדרך) הוא רק היה צריך לשפוך עליו כוס מים או להדביק עליו מגנט וויידר היה מתחרפן...

Torian

New member
אמממ...

א---SUSNUAV... טעית קצת בשאלה בתחילת השרשור... כתבת שאנאקין מחושמל ע"י הקיסר... התבלבלת קצת... הקיסר חישמל את לוק... וחוץ מזה... ויידר הוא לא איזה גרוטאה... אני בטוח שיש לזה A LOGICAL EXPLAINATION אולי הקיסר היה באמת חזק נורא...

חהחהחהחהחהחהחחה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קראתה אותי מצחוק חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחה ממש גול הוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוהוווהווהוהוהווההוחההוחההוחה

אפשרי

ממש אפשרי שיש לזה הסבר היגיוני ואני גם יודע את הפתרון לורד ווידאר \דארת'ווידאר היה זקן חלש חסר יד וגוסס ולאחר זה הוא קיבל ברק או שני ברקים אוצמתיים בגבו ע"י המסטאר שלו.

Torian

New member
אולי...

יכול להיות ש... הקיסר פשוט חזק?????????????????????

לא

הרגליים נארפו לו עד הבירכיים ואז הגלימה שלו ניתפסה באש כי הם היו (הוא ואובי וואן קנובי)בכוחב לבה והוא נישרף

יויוני

New member
קיצר תראה

את הסרט השלישי ותבין הכל במקום להמציא כל מני השערות לא נכונות.

Torian

New member
איזה השערות לא נכונות המצאתי???

רגע... הקיסר לא חזק??? (הוא בטח סתם עלוב... ) וחוץ מזה ראיתי את הסרט החדש ומה הקשר בכלל?

alonSW0

New member
הוא אכן מכונה....

אם נעזוב לרגע את החסך בגפיים, אז ניזכר שויידר נושם דרך מערכת הנשמה ולכן הוא לובש חליפה אטומה שהיא בעצם מכונת הנשמה אישית שבעזרתה הוא חי... נראה לי שהוא איבד גם ריאה, אבל אני לא זוכר איפה קראתי את זה (אם בכלל).

יויוני

New member
יש משהו שאני לא מבין

אמרת שהמסיכה היא המערכת נשימה שלו ובלעדיה הוא לא יכול לחיות נכון. אז למה באחד הפרקים בטרילוגיה הישנה רואים איזה חייל מציץ מאיזה פינה ורואה אותו בלי המסיכה? וגם בסרט "ג'דיי" בסוף לוק מדבר אל אבא שלו כשהוא בלי המסיכה והוא עדיין יכול לדבר איתו.

alonSW0

New member
אז ככה-

בסצינה שבא החייל רואה את ויידר הוא נמצא בתוך תא מיוחד שנמצא בחללית... רק בתא הזה הוא יכול להוריד את המסיכה ולהמשיך לחיות בלעדיה... מחוץ לתא הוא לא ישרוד הרבה זמן בלי המסיכה. לגבי "שובו של הג'דיי"- כשויידר מבקש מלוק להוריד את המסיכה, לוק אומר שהדבר יהרוג אותו. הוא עונה שזה כבר לא משנה והשאר ידוע.... בסוף הסרט הגוף שלו כבר הרוס לגמרי והמוות שלו בטוח, לכן הוא מרשה לעצמו להוריד את המסיכה ו"לראות את בנו בעיניו שלו".

למעלה