ח חי יחידה New member 19/7/05 #34 אין לך מושג כמה כיף זה לבכות ויש אנשים שלא מסוגלים. מאז שהוצאתי את הדמעות שהחנוקות אני עליזה כמו עליזה
אין לך מושג כמה כיף זה לבכות ויש אנשים שלא מסוגלים. מאז שהוצאתי את הדמעות שהחנוקות אני עליזה כמו עליזה
B bibi122 New member 19/7/05 #35 תתפלאי עד לפני 4 וחצי שנים לא ידעתי מה זה לבכות..... היום אני מסתכל על הבן....בהופעה....פעולה....ובוכה.... וגם מסרט רומנטי.... ולא מתבייש אז מה.....
תתפלאי עד לפני 4 וחצי שנים לא ידעתי מה זה לבכות..... היום אני מסתכל על הבן....בהופעה....פעולה....ובוכה.... וגם מסרט רומנטי.... ולא מתבייש אז מה.....
ח חי יחידה New member 19/7/05 #37 מבינה אותך לא חשבתי לרגע שגברים לא יודעים לבכות. יש נשים גרועות יותר. מרגש ילדים זה דבר מרגש תמיד ידעתי לבכות רק למדתי בשנה האחרונה שמותר גם ליד אחרים
מבינה אותך לא חשבתי לרגע שגברים לא יודעים לבכות. יש נשים גרועות יותר. מרגש ילדים זה דבר מרגש תמיד ידעתי לבכות רק למדתי בשנה האחרונה שמותר גם ליד אחרים
מ מיננה New member 19/7/05 #42 ../images/Emo7.gifאין כמו גבר שיודע לבכות.. להגיד לה באמת מה שבלב שלו כמה הוא מקנא ...לבכות ולשיר לה סרנדה... כמה רומנטי ..עושה לי את זה.. מיננה
../images/Emo7.gifאין כמו גבר שיודע לבכות.. להגיד לה באמת מה שבלב שלו כמה הוא מקנא ...לבכות ולשיר לה סרנדה... כמה רומנטי ..עושה לי את זה.. מיננה
ח חי יחידה New member 19/7/05 #45 ברור ברור יש לי כאן תמונה בחדר של רומאו ויוליה בחיי שזה מפחיד לאהוב עד כדי
B bibi122 New member 19/7/05 #46 לא היית רוצה..... שמישהו יאהב אותך ככה בטרוף...... SMS ים..... הפתעות קטנות...... פתקים בתיק......בסנדוויץ..... על הכרית..... פינוקים קטנים....... ותחשבי על זה.....
לא היית רוצה..... שמישהו יאהב אותך ככה בטרוף...... SMS ים..... הפתעות קטנות...... פתקים בתיק......בסנדוויץ..... על הכרית..... פינוקים קטנים....... ותחשבי על זה.....
ח חי יחידה New member 19/7/05 #47 אהבה עזה.. תשמע אהבו אותי ככה אחרת הייתי מתפשרת על פיסות קטנות ומודה שאהבתי ככה אפילו את ההוא (נו ההוא הגרוש שלי) היה משוויץ בסנדויץ' בעבודה אהבה זה דבר יפה גם בכלל משהו טוב זה יפה חבל רק שדברים טובים ויפים נגמרים
אהבה עזה.. תשמע אהבו אותי ככה אחרת הייתי מתפשרת על פיסות קטנות ומודה שאהבתי ככה אפילו את ההוא (נו ההוא הגרוש שלי) היה משוויץ בסנדויץ' בעבודה אהבה זה דבר יפה גם בכלל משהו טוב זה יפה חבל רק שדברים טובים ויפים נגמרים
ח חי יחידה New member 19/7/05 #49 לא רק הוא היו גם אחרים חושבת שיש אנשים שאצלהם זה רק בזמן התאהבות אחר כך זה ..נו קוראים אותו "מובן מאלו" מיד אצו'ב
לא רק הוא היו גם אחרים חושבת שיש אנשים שאצלהם זה רק בזמן התאהבות אחר כך זה ..נו קוראים אותו "מובן מאלו" מיד אצו'ב
ח חי יחידה New member 19/7/05 #68 ../images/Emo45.gif "להרגיש לאהוב לנצח" (כדורסל 2005) גנבתי מתוך שלט מרכז השלום בדרכים
ב בסימן עליה New member 19/7/05 #41 נשים ../images/Emo7.gif מעל הכרית והגברים ../images/Emo7.gif מתחת