שאלה.....

bibi122

New member
חי יחידה....

ממש לא כתבתי אליכן....... תקראי מהתחלה ותראי שפניתי אל הגברים הגרושים שישמיעו קול..... אבל כרגיל......אתן קופצות בראש......

bibi122

New member
קודם כל

זה אתון ולא חמור.......ולא עברתי שוב ושוב על ההודעה שלי ולא מצאתי שום רמז כזה.... תנסי גם את.....

אומרים "חמור קופץ בראש"

ועכשו תביא חיבוק ביבי טוב לא צריך אני אתן לך

י עלה

New member
הודעה עבור הגברים

כאן תוכלו לבנות שירשור מיוחד משלכם למען ביבי,כל שתרצו תשפכו,מה עברתם היום?מה אכלתם?מתי השתנתם ?והאם לא שכחתם להרים את קרש האסלה ולהורידה בחזרה? איך עבר עליכם עם הילדים?האם הבליינדטית האחרונה איכזבה ולא התקשרה,או שהיא מנג'סת?האם קשה לכם רחוק מהילדים?האם מנהל הבנק רודף אחריכם?תעבירו בינכם מתכונים למתגרש הצעיר/למתגרש המנוסה. רק גברים!!!! <נשים גם אם קשה לכן תתאפקו>

יעלה יש לך בעיה עם גברים?

אז למה את משקיעה בהם?
מצטערת המצב רוח שלי מרומם היום בהחלט לא התאפקתי

bibi122

New member
טוב אז אני אתחיל..

רגע.....שניה......הלכתי לראות......כן הרמתי את הקרש....וכן גם הורדתי אותה.... ואני מת על הבן שלי יותר ממה שאתן אוהבות את הילדים שלכם..... ונראה לי.....או שנדפקתן חזק מאיזה גבר......או שהמון זמן אתן לבד.... וואי כמה אתן מקשקשות..... תמשיכו תמשיכו.... עכשיו אני מבין למה כל הגברים נמצאים ברקע וקוראים.....מעניין

רות 2

New member
מה כל כך מתוסבך לך .. שאלה כל כך

פשוטה הקפיצה לך פיוז/תא אפור ....... ואללה תגידי את כזו סרקסטית ותוקפנית גם במציאות כלפי גברים זה מה שאת מקרינה שם בחוץ... כי קר שם בחוץ...

bibi122

New member
חמודה

זה אני....גבר....ולמה קפץ הפיוז.....כי דווקא דיברתי אל הגברים במטרה להביאם הנה שיפתחו קצת את סגור ליבם......וקיבלתי תוקפנות אגרסיביות וירידות......

י עלה

New member
אין ברירה

אצטרך לענות לך על אף שביקשתי שנשים לא יגיבו בשירשור הזה.אני בחיי מאד דומה למה שכתבת ואף יותר גרוע מזה,יש לציין שאת חדת עין:)

folkman1

New member
כן שכחתי להוריד את האסלה

או להשיבה למקומה.אבל לפחות לא משתין על האסלה. חוץ מזה הבן שלי נמצא רחוק מאוד, בחדר הסמוך ודוקא ,בחר להתגורר עימי ולא עם אימו שבטח מורידה את האסלה כי רק היא משתמשת בה אז מה הקטע.......... הבנק לא רודף אחרי כי אני חייב להם למעלה ממאה אלף שקל ובמצב כזה הם רק מנסים לסייע,לרדוף הם רודפים אחרי אלפים מבודדים. ולמתגרש הצעיר /החדש תמיד המליץ לשמר את הזוגיות כי אין ,אין דבר נפלא מזה. ובין לבין תחווה סטוצים סערות אהבות ומה לא. כי החיים יפים ומלאים חוייות

bibi122

New member
וואוו

יש צדיק אחד בסדום....... יאלה לפחות תציל אותי.....

למעלה