למה 90% מהנמצאים ושואלים/כותבים/מתלוננים בפורום הם גרושות(נשים) איפה הכוח הגברי......הגרושים(גברים) עם כל השאלות/בעיות...... מה קרה......גברים לא בוכים בלילה ???
הגברים עובדים נורא קשה בשביל לממן את המזונות ואין להם זמן להיות כאן בפורום במהלך השבוע...... אבל כולם כולם כולם מופיעים בסופי שבוע במפגשים , ואז מסתבר שכולם קוראים רק לא כותבים. אז....על מה זה מעיד, זה מעיד ש..... גברים קוראים בלילה וגם בוכים לפעמים .
יוצאים לפיקאפבר..לסרטים..לשופינג ..לקפה ...צרכים לקפוץ ללבקר הילדים הברים... ואם כבר ניכנסים ומציצים אז ישר לתחלס... למערכת מסרים היכרויות אתרי סקס ...... בוכים בוכים .. אבל גם מזיינים בין היתר גם ת'שכל.......
מי ענה ........ רק נשים...... ונכון....לדעתי הם נמצאים באתר כצופים......קוראים את ההודעות.... ומדי פעם כשהנרבים עולים להם.....יוצאים מהחור וזורקים איזה הודעה מטומטמת..... א י פ ה א ת ם ? ? ?
אבל איתך כן! כבר חקרו רבות על נשים וגברים וכיצד הם מתנהלים. אנו מתנהלים אחרת. גם מצאו שהפאסיבים נפעים יותר... רוב הגברים (והדגש על הרוב) התברכו במערכת ניתוקים אוטומטית כזו שמפרידה באופן מבוקר את השכל מהרגש. ואני עד היום , מנסה לאלף את המוח שלי לטובת העיניין. "לחשוב כמו גבר"... כך אני מכנה את התופעה. מישהו מוכן "למכור" לי את השיטה?
דרך אלגנטית לזה-הם פותחים בלוג.כמו בחיים,גברים לא "מיבבים" בפרהסייה,יש להם פינה משלהם-לרוב זה עם המאהבת,עם הגברים במילואים,עם החבר הטוב,בחדר כושר, וכאן בעולם הזה יש להם בלוג.
יש גם את אלו שלא פתחו בלוג ,יש את אלו שפה רק לשם ח'ברה, יש את אלו שאין להם יכולת ביטוי בכתב,יש כאלו שאוהבים לקרוא נשים כמו ספר פתוח,יש כאלו שרק מצ'טטים שורה וחצי לכתוב זה מעל ומעבר. ויש את הטון הגברי,לא בכמות באיכות והוא אכן נשמע.
בנוי אחרת!!!!!! הם לא מסוגלים גם לכתוב, גם לחשוב מה לכתוב, גם לבכות תוך כדי גם להתייחס לשאלה או לנושא וגם לספק תגובה או תשובה מספיק מצחיקה,חכמה והגיונית. הם לא יכולים לבצע מספר פעולות בו זמנית. השתגעת? זה טו מאצ'
לא ביקשתי להתחיל בירידות.......כי לא חסר לכן....והדף פה לא יספיק.... ולא אין לי בעיה עם נשים בכלל.... והפורום אמור להיות גרושים גרושות ולא פורום פרטי..... ולא באתי בהאשמה אליכם.....