שאלה.

רייל

New member
שאלה.

יש חנויות של דברים שקשורים לכישוף בארץ? איפה? ספרים וכאלה.

Envenom

New member
חוץ ממדפי "ניו אייג'"...

שיש בכל חנות ספרים, יש את קיטארו בקניון חיפה. אני לא ממליץ על המדפי ניו אייג', יש שם הרבה זבל בד"כ.. למרות שכבר קרה שמצאתי שם ספרים לא רעים. המלצה שלי? לחפש ספר ספציפי שמענין אותך (באינטרנט, בקטלוגים, וכו') ונראה טוב ואמין, ואח"כ לחפש אותו בחנויות בארץ. יש סיכוי לא רע שתמצא את הספר בארץ, אבל אם לא תמיד ישנה האפשרות להזמין מחו"ל

קיטרו בקניון חיפה

כדאי למהר, מאחר והם במכירת חיסול, שתסתיים בסוף אוגוסט. עד אז יש הנחות משמעותיות על הרבה מוצרים.

בחיפה יש קניון

שנקרא "קניון חיפה", הוא נמצא ליד הכניסה הדרומית לעיר (לא רחוק ממרכזית "חוף הכרמל" ותחנת רכבת "חוף הכרמל", כך שנוח להגיע ברכבת ובאוטובוס).

רייל

New member
זה מה שקניתי -

"עוצמת האדמה" - סקוט קאנינגהאם The magician's workbook - Donald Tyson ו - Living Wicca של סקוט קאנינגהאם. אח"כ הלכתי לסטימצקתי ומצאתי את "ויקה" של סקוט קאנינגהאם בעיברית, וכנראה זה התרגום של הספר שקניתי באנגלית אז קניתי גם אותו. אולי אני אמכור אחד מהם בעתיד. מה אתם חושבים על הספרים?

תגובות על מסע הקניות ../images/Emo13.gif

1. גילוי נאות - אני תרגמתי את הספר "עוצמת האדמה". לדעתי מדובר בספר טוב מאוד, אחרת לא הייתי בוחר לתרגם אותו. זה גם הספר שממנו התחלתי לעסוק בתחום. 2. ספר מצויין לתרגולים, יש בו הרבה תרגילים ותוכנית עבודה טובה, אבל אין בו תאוריה. הוא מציין זאת קבל עם ועדה. נכון, אפשר להבין על התרגילים מתוך מה שהוא רושם, אבל כדאי לאזן עם תאוריה. 3. זה ספר שהוא בעצם ספר המשך של Wicca - A guide for the solitary practitioner (שהוא הספר שתורגם לעברית בשם "ויקה" של סקוט קאנינגהם). אישית, מצא חן בעיני. 4. כמו שכתבתי ב-3, זה הספר הראשון. באנגלית הוא ספר טוב, את התרגום לעברית אינני מכיר כך שאיני יכול לחוות דיעה על התרגום עצמו. רק לציין כי המתרגמת של הספר הנ"ל לא באה מתחום הויקה או המאגיה.

רייל

New member
אז אני רואה שעשיתי בחירות טובות

בקניית הספרים.
תודה על הכל, באמת.

The Dark Qween

New member
עוצמת האדמה

הוא הספר הראשון שקראתי בנושא וממש אהבתי (אגב אילן , סגידה על התרגום ...|סוגדת|) אבל למיטב ידיעתי סקוט קאנינגהם הוא וויקן אז באופן טבעי הספר גם קצת ברוח הוויקה אז רציתי לשאול אם למישהו יש המלצות לספרים שהם , איך לומר , לא כל כך חזק בקטע של רק טוב אלא יותר נייטרלים או לכיוון אחר ... בתודה מראש , קייט

IBP1

New member
תגדיר לי בבקשה מה זה מאגיה ...

טובה או רעה? אין דבר כזה מאגיה טובה או רעה ,שחורה ואו לבנה (או אפורה) .מאגיה היא מאגיה .מהו השימוש שהמאג בוחר לעשות עם הידע הופך אותו (את המאג עצמו!!!) לאדם טוב ואו רע . המאגיה נשארת מאגיה .האחריות לתוצאות היא נחלתו של המאג ,אשר אמור לגלות אחריות למעשיו .( אין לי פה עניין רק עם חוק ההחזרה אלא עם כל המשתמע מכך). אין חלוקה של המאגיה לשום כיוון .יש חלוקה של האנשים לפי מידת היושר והמצפון המקצועי שלהם . ובעניין כוכב השחר .... הבחור פשוט גאון .כשאלוקים חילק את השכל ,איינשטיין נאלץ להמתין המון זמן בתור בגללו.

WindsOfWar

New member
ניראה לי שהגזמת.

היא לא דיברה על שום דבר שהזכרת. היא פשוט אמרה "טוב", אפשר להבין את הרעיון שבדבריה, ולא צריך לנפח. דע לך שלא קל להיפתר מהמילה הזאת אחרי שאומרים אותה שנים.

למעלה