שאלה......

• פותח הנושא ambu
  • פורסם בתאריך
את האמת גם אצלנו אין 10 אבל

זה סתם היה דוגמא,וכן לפי דעתי עדיף לחכות לעוד אמבולנס שיגיע מאשר שאח"כ יהיו עוד כמה פצועים שהנהג יקח איזה סיבוב או חס וחלילה טפו טפו טפו תהיה תאונה. אבל כמו שכולם יודעים שככה זה בישראל,עד שלא קורה משהו אז לא עושים. לדוגמא : כל הקטע עם רכבות...עד שלא קרה כלום לא היה לאף אחד כלום, עכשיו פתאום המפכ"ל רוצה לסגור את קו ב"ש תל אביב. אז יאללה הכל חפיף במשינה וככה היא נראת.

NorikoSan

New member
אוף, אתה ממש לא מקשיב

אף אחד כאן לא אמר - יאללה חפיף, נעלה כמה מתנדבים שבא לנו, נשב איפה שבא לנו, לא נחגור. אתה לא שם לב שכולם כאן אומרים שכן, נכון, זה מאוד בעייתי אבל מה לעשות שלפעמים אין ברירה. אבל באופן כללי אני מסכימה איתך על ההתנהלות הדפוקה של עניינים במדינה הזו.

NorikoSan

New member
ברור שאנחנו יודעים שקורות תאונות

וכמו שאמרתי, אני תמיד מקפידה לחגור, אבל מה לעשות שיש מקרים שבהם אין אמבולנסים פנויים או שחייבים להגיע במהירות לבי"ח ואי-אפשר לחכות או שיש חולים שמחייבים טיפול צמוד. חוצמזה, אני בדיוק לומדת לתאוריה ושם כתוב שברכב ביטחון לא חייבים לחגור (כשהוא בנסיעה דחופה), אבל אני בטוחה שתסכימו איתי שזה ממש מטומטם, כי תאונות בד"כ יקרו בנסיעה דחופה ולא רגילה. שבת-שלום

Seidman

New member
ציד מכשפות במד"א

אני חוזר ממשמרת בוקר היום בתחנה שלי ופשוט ריחמתי שם על נהגים הורידו היום 4 נהגים מההגה, אחד עשה תאונה קטנה, השני לא חגר (יקבל הפסקת עבודה לשבועיים כמו 3 קודמים), 2 לא ניקו את אמבולנס וזה רק מהיום. יש עכשיו פיקוח כללי בכל הארץ לבדיקת הדברים האלה והיום מה שקרה בתחנה זה דוגמא מעולה. אנשים פשוט היו המומים מההקפדה שהייתה היום.

אתם במצב טוב אני מבינה

אם באיזור שלנו היו מורידים ארבעה נהגים מההגה המצב לא היה נראה טוב

Seidman

New member
מנהלי *התחנה* אכן חושבים שכך המצב

הם גם מניחים כנראה שהנהגים מאוד נהנים מהעבודה שלהם ולכן עכשיו בגלל המחסור ה"קל" בנהגים, הרבה נהגים מתחילים לעשות משמרת וחצי. אהה ושכחתי להזכיר גם את הסינג'ור של הנהגים המתנדבים, אבל זה כבר דיי רטורי לומר

רטורי ../images/Emo13.gif

אגב אני לא חושבת שזה צייד מכשפות אני חושבת שזה יראו פני ייראו, כנראה נסיון הפחדה מסויים

למעלה