שאלה ...

spongeshahar

New member
שאלה ...

שלום אני רוצה לעשות עגיל בטבור חח בלי שאמא שלי תידע.. רציתי לדעת כמה זה עולה ועים יש מישהו מאזור ירושלים עים הוא יודע.. אממ אני קצת מלאה אבל יש לי בטן סבבה יפה כזאת ואני גם הולכת להרזות שווה לי לעשות? כמה זה עולה? כמה זמן אי אפשר להיכנס עים זה לבריכה או לים? ושמעתי שעים מוציאים את זה לשעה ולא מחזירים החור ניסתם זה נכון? תודה

מבלי שאמא תדע זה בעיה

תיראי פירסינג בטבור זה סיכון לדעתי גם סתם לריב עם אמא שלך. אבל עגיל עולה בסביבות 150 200 תלוי אצל מי את עושה,באיזור ירושלים אני לא מכיר אבל תחפשי ותישאלי חברות שעשו בירושלים. החור יסתם או שהעגיל יתלש אם לא תטפלי בוא כמו שצריך עם חומר חיטוי. ולגבי כמה ימים לא להרטיב עם מים אני סגור על יומיים שלושה,אבל אני בטוח טועה

spongeshahar

New member
למה סיכון?

עים עושים אצל מישהו שיוע את העבודה שלו זה לא כזה בעיה..

לא נכון,

לקעקועים צריך אישור ממישהו מבוגר, לפירסינג לא. אני עשיתי פירסינג בטבור פעמיים בלי שההורים שלי ידעו, פעם ראשונה בגיל 14, ופעם שנייה בגיל נדמה לי 15 וחצי ככה

כן צריך אישור...

זה חוק חדש, מתחת לגיל 16 צריך אישור הורים ומעל גיל 16 צריך להראות ת"ז...

כן...

גם אני לא ידעתי, ואז שעשיתי את הפירסינג הייתי חייבת אישור (אני בת 16 אבל לא הוצעתי ת"ז..) הורים ולא היה לי אז קצת הסתבכתי.. חח אבל בסוף עשיתי..

montella

New member
אל תעשי! לדעתי זה מכוער!

חוץ מלאיזה בלונדה משוגעת שאני מכיר ועליה זה יפה... אבל בכללי זה מכוער לדעתי

Crazy Blonde

New member
ברור שעלי זה יפה..

ויש לך מזל שציינת את זה, אחרת הייתי מאוד נעלבת!!! יש לי אותו כבר כמעט 3 שנים.. איך הזמן טס.

טוב, תקשיבי

גם לי לא הרשו בהתחלה. אבל אחרי שאימא שלי הבינה שאני ממש רוצה את זה היא הסכימה. אם את לא מצליחה לשכנע את אימא שלך, לא נראה לי שכדאי לך לעשות. אני חשבתי לעשות בלי רשות ונסעתי למקומות שעושים בהם ללא אישור הורים והזוועה, אחח הזוועה! המקומות היו נ-ו-ר-א-י-ם-! מלולכים ובכלל לא מקצועיים. יש לי חברה שעשתה במקום כזה ועשו לה את ממש לא טוב! חצי מהעגיל פשוט רופף לה ורואים אותו. זאת אומרת עשו לה חור קטן מדי והעגיל הרבה יותר ארוך ומשתלשל למטה ומכניס לה זיהומים. אז לא הייתה לה ברירה והיא גילתה להורים שלה וטיפלו לה בעגיל. כל מקרה, לים ולבריכה אסור לך להכנס כי זה מזהם את העגיל. את צריכה להשאר עם עגיל רפואי (זה שישמו לך כשתעשי את העגיל) במשך שלושה עד תשעה חודשים. זאת אומרת, עד שהעגיל יתרפא. לי זה לקח בערך ארבעה חודשים וגם אז זה לא היה מרופא ב100%. אם את מלאה עכשיו ואת הולכת להרזות,זה לא משנה, זה לא אמור להשפיע על העגיל. אמממ אני לא חושבת שאם תוצאי את העגיל לשעה הוא יסתם מיד, אבל אחרי כמה זמן כן. אצלי למשל באוזניים אחרי יום שאני לא שמה קשה לי קצת להכניס, אבל אצל כל אחד זה שונה. אם את רוצה למצוא מקומות שעושים בהם, את יכולה לחפש בדפי זהב- הכי טוב. ובדרך כלל המקומות הכי טובים מודגשים וכתובים בגדול, אבל לא תמיד, ככה שכדאי לך לבדוק. ואל תלכי לבד, בהצלחה!

לא מדוייק-

לבריכה באמת לא כדאי להכנס, אבל לים דווקא אפשר, ואפילו מומלץ, כי מי המלח של הים מחטאים את המקום

חבל ש...

מים המלח של הים הם לא כמו מי המלח ההיגיניים שאיתם מחטאים עגילים. יותר מזוהמים, מגעילים, והסיכוי שהעגיל יזדהם יותר גבוה מבבריכה:)

טוב תראי,

זה מה שהומלץ לי כשביצעתי את הפירסינג,קיבלתי פרוספקט מיוחד לגבי הוראות חיטוי ושם זה גם היה רשום. לפי דעתי זה גם תלוי לאיזה חוף הולכים, הרי לא בכל חוף המים מזוהמים- אני למשל הלכתי ממש כמה ימים אחרי שעשיתי את העגיל לחוף בעיר שלי, נכנסתי איתו ככה למים ולא קרה כלום.

מה שאני יודעת../images/Emo26.gif

קודם כל אני חושבת שעגיל בטבור זה ממש לא יפה וגם אם אמא שלך לא מסכימה,חבל להסתבך סתם אבל נגיד ש... חברה שלי עשתה בתל אביב וזה עלה לה בערך 200 ש"ח בפרטים שלך את בת 13 ובעיקרון את צריכה אישור מההורים זה אומר שאת צריכה לבוא עם הורה-אם את לא באה אז את מגיעה לחנות עם אישור מתקשרים להורים ושואלים שאלות כמו 'איך קוראים לסבתא מצד אמא?' או כל מיני כאלה כך שיהיה לך קצת קשה... לים אפשר להיכנס לבריכה אסור (בגלל הכלור) בערך 3 שבועות אני לא יודעת בקשר ללהוציא להכניס פשוט אל תגעי בזה בהתחלה זהו.

תראי...

קודם כל, לדעתי זה לא יפה ולא אסתטי, אבל במידה שאת מחליטה לעשות, קחי בחשבון מספר דברים: 1. בשביל זה את מתכוונת להתחיל לרזות? בשביל דבר כל כך סתמי? אם כבר, אז תנסי לרזו תבשביל ההרגשה הטובה שלך, ולא בשביל להציג לראווה את הפירסינג בטבור... 2. עד כמה שידוע לי (שמעתי מאחת בעבודה שלי שעשתה), המקום כואב ורגיש אחרי שמחוררים אותו, לכן משתמשים בתמיסת מי מלח ומשחה מרגיעה. ואם מוציאים לשעה- שעתיים החור לא נסתם, אבל קשה יהיה לך להחזיר אותו אח"כ בלי למתוח את העור. 3. כאמור, העור נמתח, ובהריון (אנ יבטוחה שיש לך המון זמן עד אז, אבל קחי זאת בחשבון), יש אפילו סיכוי שזה יקרע לך את הטבור, מכיוון שהעור נמתח והבטן גדלה.

למעלה