אבל.. אנלא 1.70 :[[[ אני בערך 1.77
® ®NuLy® New member 1/7/05 #42 עדיין ג'מוסה../images/Emo13.gif מ-1.70 ומעלה נחשב לג'מוסה!!!! ותהיי ג'מוסה גאה!!!!!
D Dorin555 New member 1/7/05 #45 לא רוצה להיותתת../images/Emo7.gif אני מסתפקת ב.170... טוף לפחות אנלא נראת כלכך ג'מוסה בגלל שאנלא רחבה
לא רוצה להיותתת../images/Emo7.gif אני מסתפקת ב.170... טוף לפחות אנלא נראת כלכך ג'מוסה בגלל שאנלא רחבה
® ®NuLy® New member 1/7/05 #69 מה?! להיות ג'מוסה זה הכי שווה בעולם!!! את צריכה להיות גאה בזה שאת ג'מוסה!! ג'מוסות לשילטון!
® ®NuLy® New member 1/7/05 #73 הכוונה בג'מוסה זה... שאת גבוהה! ולקח לי הרבה זמן להבין את זה אבל להיות גבוהה זה שווה
® ®NuLy® New member 2/7/05 #80 לא יודעת... אני דווקא אוהבת את הגובה שלי {175} לקח לי הרבה זמן... אבל הגעתי למסקנה שאני אצטרך לחיות עם הגובה הזה כל החיים שלי אז פשוט אני אתחיל לאהוב אותו
לא יודעת... אני דווקא אוהבת את הגובה שלי {175} לקח לי הרבה זמן... אבל הגעתי למסקנה שאני אצטרך לחיות עם הגובה הזה כל החיים שלי אז פשוט אני אתחיל לאהוב אותו
® ®NuLy® New member 2/7/05 #82 אמממ הוא ממש גבוהה גם מבנות גם מבנים... לא אומרת שרע.. הוא פשוט הרבה יותר מהממוצע
B bad astronaut New member 1/7/05 #50 מה יש? חחחחח הלוואי והייתי ב3 סנטימטרים פחות... ואני 169 וחצי אז אני לא גמוסה נה נה בנהה! חחחחח סתם... אבל תודה על קבלת הפנים D=
מה יש? חחחחח הלוואי והייתי ב3 סנטימטרים פחות... ואני 169 וחצי אז אני לא גמוסה נה נה בנהה! חחחחח סתם... אבל תודה על קבלת הפנים D=
B bad astronaut New member 1/7/05 #57 נכון שז.. עצוב לעמוד במעלית ופתאום את קולטת שאת מסתכלת על כולם מלמעלה בגלל שכולם במעלית הם סבבתות? זה לא נחמד להיות גבוהה...=/ אבל אני התגבר... לפחות אני לא גובהת יותר P=
נכון שז.. עצוב לעמוד במעלית ופתאום את קולטת שאת מסתכלת על כולם מלמעלה בגלל שכולם במעלית הם סבבתות? זה לא נחמד להיות גבוהה...=/ אבל אני התגבר... לפחות אני לא גובהת יותר P=