גמאני לא גובהת יותר.. קצת מאוחר מידי חחחחחח ממתי יש במעלית כלכך הרבה ספתות?
D Dorin555 New member 1/7/05 #59 גמאני לא גובהת יותר.. קצת מאוחר מידי חחחחחח ממתי יש במעלית כלכך הרבה ספתות?
S Satla ruleS New member 30/6/05 #9 נצל"ש מליוןן ואחד..וגם הקפצה;] תיקנתי את הגיטרה הקלאסית שלי! ואני מתחילה ללמוד!!! וגם כנראה שאני אלמד אצל אחד המורים הטובים אורי הפרז מהפרברים;]
נצל"ש מליוןן ואחד..וגם הקפצה;] תיקנתי את הגיטרה הקלאסית שלי! ואני מתחילה ללמוד!!! וגם כנראה שאני אלמד אצל אחד המורים הטובים אורי הפרז מהפרברים;]
ק קרניjack New member 30/6/05 #14 מזללל טוב../images/Emo70.gif תלמדי את BASKET CASE! זה קשה אבל גאוני! (ח לא שאני ממש יודעת ) הלוואי שהיייתה לי קלאסית, האקוסטית של אחי כואבת
מזללל טוב../images/Emo70.gif תלמדי את BASKET CASE! זה קשה אבל גאוני! (ח לא שאני ממש יודעת ) הלוואי שהיייתה לי קלאסית, האקוסטית של אחי כואבת
S Satla ruleS New member 30/6/05 #15 חח מה ראית הרגע באמטיוי2? ../images/Emo3.gif אה ותודה[= וכשאני אדע כבר די טוב אני רוצה גם לנסות ללמוד את וולקאם טו מיי לייף.. הגירסא הקלאסית כמובן יש לי אותה על המחשב;]
חח מה ראית הרגע באמטיוי2? ../images/Emo3.gif אה ותודה[= וכשאני אדע כבר די טוב אני רוצה גם לנסות ללמוד את וולקאם טו מיי לייף.. הגירסא הקלאסית כמובן יש לי אותה על המחשב;]
S Satla ruleS New member 30/6/05 #17 אי אפשר לשלוח את זה;[ הורדתי את זה ממש ממש מזמן.. וזה מהקבצים האלה שלא מורידים ממש למחשב.. זה יעאנו פועל דרך אתר כלשהו..רק כשהאינטרנט פועל.. זה נחשב חוקי אני חושבת שיט יש לי עוד דברים לומר אבל אסור פה.. דברי איתי במסרים!
אי אפשר לשלוח את זה;[ הורדתי את זה ממש ממש מזמן.. וזה מהקבצים האלה שלא מורידים ממש למחשב.. זה יעאנו פועל דרך אתר כלשהו..רק כשהאינטרנט פועל.. זה נחשב חוקי אני חושבת שיט יש לי עוד דברים לומר אבל אסור פה.. דברי איתי במסרים!