יאפ בצ'אזי שלי
J Just TalTi New member 1/7/05 #38 ובהזדמנות זו אני רוצה להעלות תמונה של הגיטרה שלי, שדרך אגב עדיין לא הומצא לה שם. בבקשה תעזרו לי למצוא לה שם!
ובהזדמנות זו אני רוצה להעלות תמונה של הגיטרה שלי, שדרך אגב עדיין לא הומצא לה שם. בבקשה תעזרו לי למצוא לה שם!
M mirrra New member 1/7/05 #47 יש לך חשמלית?!?!?!?!? ../images/Emo99.gif שם... פאטריק! בוב! אמממ..שיט היה לי שם טוב ושכחתי.
S Satla ruleS New member 1/7/05 #49 וווווווווווווווווווווווווווואו ! איזה יפה קראי לה ג'ימי;] לאדעת סתאם מתאים
B bad astronaut New member 1/7/05 #52 ../images/Emo99.gif ההורים שלך קנו לך אותה ליומולדת נכון? למה לי ההורים לא קונים שום דבר ליומולדת? =( אני אוצה ללמד גיטרה ואני רוצה גיטרה חשמלית אחרי שאני אדע לנגן... למה אני מספרת את זה?חחחח בכול מקרה! אהבתי תגיטרה שלך!
../images/Emo99.gif ההורים שלך קנו לך אותה ליומולדת נכון? למה לי ההורים לא קונים שום דבר ליומולדת? =( אני אוצה ללמד גיטרה ואני רוצה גיטרה חשמלית אחרי שאני אדע לנגן... למה אני מספרת את זה?חחחח בכול מקרה! אהבתי תגיטרה שלך!
ק קרניjack New member 1/7/05 #33 איזה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif סנרייז....! אבל זה קל יותר בחשמלית..לא? כי את בטח עושה פאוור קורד?
איזה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif סנרייז....! אבל זה קל יותר בחשמלית..לא? כי את בטח עושה פאוור קורד?
® ®NuLy® New member 1/7/05 #34 חחחח תודה... אני לא בדיוק יודעת מה זה פאוור קורד מצטערת על הבורות שלי, רק עכשיו התחלתי על חשמלית
S Satla ruleS New member 1/7/05 #43 וווווווואי יפה[= זאת פנדר נכון? וואי איזה קטע בדיוק ידיד שלי קונה ב-ד-י-ו-ק כזאת
B bad astronaut New member 1/7/05 #51 וואי... היא ממש יפה! זה פנדר? אני אוהבת את הגיטרות של פאנדר, הצורה מאוד יפה!