לפי ויקיפדיה (ועוד אתרים נוספים, והמילון): דו מיני או הרמפרודיט הוא יצור בעל מערכת רבייה זכרית ונקבית, לעתים לא באותו הזמן. מערכת זכרית הקודמת להתפתחות מערכת נקבית נקראת פרוטואנדרית ואילו מערכת נקבית קודמת להתפתחות מערכת זכרית נקראת פרוטוגינית. למשל, חלזונות. בבקשה. עכשיו שששששש!
אז למדת ביולוגיה, חיטטת באנציקלופדיה וירטואלית והבאת הוכחות. איזו מאגניבה! די להיות מהחננות המתנשאים! די! שונאת אתכם! מה את מתלהבת? ומה הזלזול? הייתי מציעה לשקול מחדש את עניין היחס שלך כלפי אנשים, שלא תטעי ותמצאי את עצמך בודדה, מרירה ופתטית. וכדי שההודעה שלי לא תסטה מהנושא - למיטב ידיעתי, את צודקת. אבל מה שכן, ממש בא לי להוריד לך כאפה.
וגם אם את צודקת וכן, הבנו שאת צודקת ויש לך כיצד לגבות אתזה בשפה של היומיום הביטוי "דו-מיני" מזוהה עם בי-סקסואליות... אמנם מדובר בזיהוי מוטעה שכבר הפך לרווח בקרב רוב האנשים, אבל לא קל עכשיו להתחיל לתקן את כל האוכלוסיה על פני כדור הארץ (או לפחות אצלנו בארץ) תיקנת את האנשים פה בפורום, אם ישקע ישקע ואם לא , אין מה לעשות. לא צריך להכנס למלחמות עולם.. העיקר שמתכוונים לאותו דבר ואם מתקנים אז שיהיה פחות או יותר ברוח טובה ולא לשכוח שהיה בן אדם שהתחיל את השרשור ולא התכוון לפתוח בלאגן שלם סביב השאלה שלו האם אנג'לינה לסבית? לא.. היא בי-סקסואלית והיו לה קשרים והיא הודתה ברגשות לשני המינים. סופ"ש נעים