שאלה

Nielle

New member
שאלה

לא הבנתי בדיוק, אמרו שאנג'לינה ג'ולי היא לסבית ואז היא עם בראד אז אמרו שהיא דו...אז מה לעזאזאל היא? לא שכזה אכפת לי אבל עניין אותי.

Im The Sun

New member
מי אמר שאנג'לינה לסבית ../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif

אנג'לינה לידעתך הייתה נשואה פעמיים בעבר (ג'וני לי מילר ובילי בוב תורנתון). אנג'לינה מגדירה את עצמה כ-דו. היא עם בראד כי היא כנראה מצאה בו משהו שהיא אוהבת. וזהו

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo41.gifאנשים! יכול להיות שאנג'י תיהיה

ב- Live 8 concert זה מה שאיזה אחת מהפורום שלה אמרה:
Apparently Bob Geldof has asked AJ to be a part of Live 8. I'm assuming she will be on stage introducing one of the acts, hopefully at the London gig. It would be brilliant if she introduced Madonna... "I wouldn't be caught dead on the Madonna level"​
לא הבנתי תקטע עם מדונה אבל לא משנה.... ועוד..
Broken home made Jolie self-reliant! Tuesday, 28 June , 2005, 13:03 Washington : Coming from a broken home has made Angelina Jolie the self-sufficient woman she is today, if she is to be believed. According to Femalefirst, her parents split when she was just three. She had infrequent contact with her dad after the divorce. "I don't know if my childhood was any worse that anyone else's. But it is disturbing and sad when you see one parent figure not respecting the other. That probably had a great effect on me wanting to be self-sufficient," she was quoted as saying. "I was raised feeling that I didn't want the ground to be taken away from me, and so by the age of 14, I was already working. I didn't want to ask for help from anybody, and that extended into my own marriages," she added. ANI (end article)​
אה! ד"א באחד העיתונים באמריקה היה כתבה על אלייז'ה דושקו (מעודדות צמודות) והכותרת של הכתבה הייתה Eliza Dushku The New Angelina? רק חשבתי שתרצו לדעת...

E

Elektra Natchios

Guest
אלייזה שווה,

אבל היא בהחלט לא אנג'לינה הבאה. אנג'לינה יש רק אחת

Im The Sun

New member
טווובבב שלא הגזמנו../images/Emo42.gif

היא בחורה יפה אבל מפה ועד אנג'לינה גוד איז ביג.

metuka15

New member
רק תיקון קטן לכל מי שאמר שהיא דו

דו מיני זה מישהו שמגדיר את עצמו ההפך מהמין שלו. כחו לדוגמא את הבנים שמתחפשים לבנות-כל הדראג קווינס והאלה. לעומת זאת בי סקסואל זה מישהו/י שאוהב/ת גם בנים וגם בנות (כמוני,חעחע
) זהו,רק רציתי שתדעו להגדיר אותה נכון בפעם הבאה,כי היא לא חושבת שהיא בן חח

תיקון לתיקון...

דו מיני זה אדם (או חיה) שהוא אנדרוגינוס - אדם שנולג עם שני אברי המין של שני המינים (זו מוטציה, בעצם). ביסקסואל זה אדם שנמשך לשני המינים.

itsme18

New member
גם זה לא מדויק.

לאנדרוגינוס אין תרגום בעברית. זה פשוט לא קיים בשפה שלנו.

זה כן קיים.

איך את/ה יכול/ה להגיד שזה לא קיים בשפה שלנו אם זה קיים, ועוד יש לנו במדינה 1% של אנשים כאלה? דו מיני, יצור חי בעל שני אברי המין והרבייה. הגדרה פשוטה וקלה לזכירה מהבגרות שהיתה לי בביולוגיה מורחב. עכשיו די להטעות.

itsme18

New member
זה לא נכון.

מבחינה מילולית, לפי הגדרה, דומיני=ביסקסואל. טרנסקסואל, זה אחד שמחליף את מינו בניתוח. דראג קווין/קינג זה אחד/אחת שמתחפשת לבן המין השני לצורך בידור. הם לאו דוקא גייז. טרנסווסטייט, אחד/אחת שמתחפשים לבן המין השני לצורך מיני. בד"כ נמשכים לבני מינם. זה לפי הגדרות. דומיני זה תרגום של ביסקסואל.

ושוב, לא נכון

למדתי ביולוגיה מורחב. דו מיני (ואפילו לא דומיני) הוא יצור חי בעל שני אברי המין! דוגמאות: חילזון. שבלול. שבי. מובן?

itsme18

New member
גם אני.

חוצ מזה שאני עושה פסיכמוטרי וזה מופיע במילון. וחוצמזה שאני גם חובשת, ומדריכת ע"ר. בקיצור, לא נתווכח. זה בטח לא משנה. בכל מקרה זה לא טראנסווסטייט או דראג. וגם, שיהיה יום טוב....

למעלה