שאלה..

וגם לך מגיע ברוכה הבאה!

גם את מוזמנת לענות על השאלות

11 א'

וגם לך מגיע מזל טוב! ברוכה הבאה לפורום! את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך! איך התחלת לשמוע את ברי? מהם השירים האהובים עליך? מה האלבום האהוב עליך?

blue story

New member
חח אוקיי אספר קצת על עצמי:)

אז באמת שלום לכם פורום יקר:) אני טל.. אני בת 15 התחלתי לשמוע את ברי, ביום שלישי היה את יום הסטודנט באוניברסיטת בר אילן ואני גרה ממול.. אז הלכתי עם חברות, וברי סחרוף הופיע:) השירים שלו מצאו חן בעיניי, וחברה שלי אמרה לי שהיא אוהבת אותו והיא רוצה שנלך להופעה שלו, לכן אני מאוד מתעניינת בהופעה שלו.. אני הורדתי שירים שלו, ומה שיש לי זה: עיר מקלט, ניצוצות, יומולדת, האיש שבקיר, אמונה עיוורת, חם על הירח, זמן קסם,הדלת, חלליות, ריבונו של עולם, עוד חוזר הניגון.. עכשיו יש לי שתי שאלות- לאלבום החדש קוראים "11א'"?? ואיך אני משיגה את מספר הטלפון להזמנת כרטיסים??

לזאפה? באתר שלהם...

ששכחתי כרגע את כתובתו. תחפשי בוואלה בכל מקרה. המלצה: תחסכי קצת כסף וקני לעצמך את אלבום ההופעה, דיסק מדהים שגרם לי להתחיל לאהוב את ברי באופן הרבה יותר רציני. אגב, נשמח אם תתני לנו סיקור של איך היה בבר אילן, אחרי הכל הרבה בזכות הפורום הזה ברי הופיע שם
...

blue story

New member
אהמ..

בבר אילן הוא היה ממש טוב..נתן אחלה הופעה, הוא היה המופע הסוגר-אחרון- אז היה פצצה.. היה טוב:) אני לא זוכרת איזה שירים הוא שר..סורי ראיתי שיש אלבום הופעה 2003 את זה לקנות?סורי אני לא מתמצאת...

על עצמי.

לעצמי קוראים מור, היא בת 15 וחצי, מתגוררת בגדרה, אוהבת אפרסקים ולדבר על עצמה בגוף שלישי. בעיקרון תמיד אהבתי את ברי, אבל לא כמו עכשיו, כאילו שיר פה שיר שם וגם מההכי מוכרים. היה לי את "נגיעות", אהבתי אותו, קניתי לפני שנתיים בערך את האלבום של ההופעה והתמכרתי. אני לא יודעת למה, אבל דווקא עכשיו, בחודשים האחרונים, אני מוצאת את עצמי שומעת אותו הרבה יותר. אני אוהבת בעיקרון את רוב [אם לא כל] השירים של הברי, אני אנסה לזרוק כמה שירים שאני אוהבת במיוחד: רוחדשה [שמרגש אותי כל פעם מחדש], ריבונו של עולם [שמעציב אותי כל פעם מחדש...], ארץ זרה, 77 [שכמה שאני שומעת אותו - בוא אף פעם לא נמאס עלי!], אם הייתי, חבל שאת לא, בחיים שממול... ובאמת באמת שסתם זרקתי את קצה הקרחון, ויש עוד המון, אבל זה טיפשי לכתוב פה כמעט את כל השירים של ברי. בכל מקרה - מכל שיר שלו יש איזה משהו שלקחתי אלי. אלבום? וואו, שאלה קשה, כל אחד מהאלבומים שלו טוב, והם גם שונים אחד מהשני, אז קשה להשוות. אבל הכי התחברתי? אני מוכרחה להגיד ש"סימנים של חולשה", הוא באמת הבסט בשבילי. אולי כדאי שכולם יעשו את השאלות האלו? שלא רק אתם תכירו אותי אלא גם אני אתכם? [מקווה שלא תסבלו ממני יותר מדי. בתוך תוכי אני די נחמדה.]

blue story

New member
תודה:)

ודיברתי עם חברה ואנחנו כנראה נלך להופעה של ברי:) אושר עילאי:)!!!

למעלה