שאלה??

sapirpir

New member
שאלה??

מה ההבדל בין רוסיים לאוקראינים?? (חוץ מזה שרוסיים באים מרוסיה ואוקראינים מאוקראינה..)

Janem

New member
יש כמה הבדלים.

למשל השפה, רוסית ואוקראינית הן שתי שפות שונות, למרות שהן נשמעות דומה. יש הבדלים גם בתרבות, במנטליות וכו', אבל אני אתן לאוקראינים שכאן לפרט.

AeroSlash

New member
יש ואין...

אבא שלי אוקראיני ואמא שלי רוסיה ומצד אחד הם אנשים שונים לגמרי [מנטליות] מצד שני כמעט ואין ביניהם הבדלים. האוקראינים מדברים עם ה'
- זה הכי חשוב.. אפשר להקרע מצחוק בטלפון עם מנהל הפורום...

Janem

New member
sho ti hovorish???1

יש גם מילים מצחיקות... כמו pidsrachnik, pasyuk, napizdnyk, shkira מת על השפה הזאת...

AeroSlash

New member
והכי הכי חשוב...

Чахлик Немерыщий או עם ы ועם הרבה אינטונציה
וגם Писюковый злыд... זה בכלל... אין על האוקראינים... חבל רק שאבא לא מדבר עם "ה"
או אולי לא, לא נעים להקרע באמצע שיחה רצינית...

Janem

New member
באיזה עוד שפה

יש מילה עם 6 ы? :) אוקראינית:vylysypydysty סטאגאדיז'...

Dynamo1929

New member
../images/Emo32.gif

תגיד, יש לך מושג למה כשסוגרים את דלת המקרר באיטיות ובעדינות, אחר כך הרבה יותר קשה לפתוח אותה מאשר כשסוגרים אותה מהר ובכח?

Janem

New member
?!

ניחוש: כשסוגרים אותה בכוח יש הדף חזרה ואז היא רופפת ועוד פוש קטן היא נפתחת... כשסוגרים לאט היא נסגרת עד הסוף.

Dynamo1929

New member
כן, אבל ב"בכח" התכוונתי

שאמנם סוגרים חזק, אבל לא עד כדי חזק עד שהיא נפתחת שוב. <:

Janem

New member
אז כנראה

יש מצב שהיא קרובה להפתח אבל הדלת עדיין נשארת סגורה בגלל הווקום.

Drunk Bullet

New member
תיהיה בריא! מה השאלה ההזויה הזאת?

התשובה פשוטה, אם אתה טורק את הדלת, היא נעלבת, ולא רוצה להפתח שוב! האמת אף פעם לא חקרתי, אבל הנה השערה: אם הדלת לא נפתחת, סימן שנוצר ואקום חזק, הואקום, לדעתי, נוצר כי המקרר משחרר אויר שנכנס כשפתחת את הדלת (האויר הזה חם, לכן צריך להוציא אותו), אחרי כמה זמן כששחרור האויר נפסק, אין ואקום חזק. אז אם אתה טורק ואז פותח מהר, כנראה המנגנון לא מגיע לשיא. אין לי מושג איך הגעתי להשערה הזאת, אבל מעניין אם יש בה חלק נכון..

Dynamo1929

New member
חח תודה

שאלתי גם בפורום אחר, אבל עדיין לא ענו לי שם, אז חשבתי שאולי אתה תדע.. <:

Janem

New member
עוד משו

ככל שאתה סוגר את הדלת יותר חזק, התנגדות האוויר חזקה יותר, וגם נכנס יותר אוויר מהתנופה שלוחץ את הדלת החוצה.

Dynamo1929

New member
../images/Emo51.gif

אם יהיו עוד תשובות מלומדות, אדאג לעדכן אתכם.. <:

vk3

New member
בגלל הוואקום...

ככול שהסגירה תהיה איטית יותר, כך הוואקום יהיה חזק יותר וההיפך
.

למעלה