שאלה??

SpyKid

New member
1. ../images/Emo6.gif אף אחד בפורום מדע פופולרי

לא ענה לך? :( 2. תתחדש על החתימה..!

Janem

New member
פעם זו הייתה רק השפה ששונה

היום נוספה השנאה ההדדית בעקבות פירוק צ'כוסלובקיה...

Janem

New member
תאמין לי, כמו כל עם באירופה

הם שונאים את כל מי שלא צ'כי. היבשת הכי גזענית בעולם, אירופה.

GallaxY

New member
חחחח אין הרבה הבדלים בעיקר כי

בסופו של דבר כולם מבריה"מ לשעבר
אני אישית נולדתי בקייב!!

Ivan Ivanov

New member
תמיד יש בלבול בארץ בנושא הזה.

באוקראינה חיים בני עמים שונים. כמו רוסים, בלורוסים ,פולנים, יהודים. כמעט כולם מדברים ברוסית אם מבטא אוקראני. עם 'ה' ו SHO da sho ti honish. ויש באוקראינה עם ששמו "אוקראנים". הם מחשיבים את עצמם כעם נפרד ,עם תרבות ושפה משלו (השפה האוקראנית) שפה שהיא די דומה לשפה הרוסית והבילורוסית. איך כל זה קרה? הסלבים המזרחיים במהלך בגלל ריחוק טריטוראלי והשפעות היסטוריות אחרות התחלקו ל 3 עמים. רוסים בילורוסים ואוקראנים.

Dynamo1929

New member
וגם

באוקראינה עצמה, הדיאלקט המזרח אוקראיני שונה מאד מהמערב אוקראיני. הניב המזרחי הושפע מאד מהשפה הרוסית, ולעומת הזאת הניב המערבי שמר יותר על האותנטיות של השפה (כמובן גם הוא הושפע מפולנית וכו', אולם, לעניות דעתי, בצורה הרבה פחות משמעותית).

AeroSlash

New member
../images/Emo46.gif מה?!?!?! למה?!??!?! ../images/Emo46.gif

קיריל!!!!!! חלאס להפסיד מתכונות!!!!!!!!!!!!! יא בהמה אוקראינית!!! די כבר!!! לאחיין שלי שעוד לא עלה לכיתה א' יש יותר סיכויים לתעודת בגרות מאשר לך

Janem

New member
יש סיכוי טוב...

העיקר שתהיה בגרות, ולא גרועה מדי, אבל אז צריך פסיכומטרי גבוה. נ.ב הזכרת לי את אמא שלי שנה שעברה שבעטה אותי מהבית כל פעם שרציתי להבריז...

AeroSlash

New member
../images/Emo5.gif

ההורים שלי הפסיקו להגיב על הציונים שלי והם שומרים את הדעות שלהם לעצמם בנושא. פעם אחת פשוט נמאס לי מכל הלחץ ונראה לי הוצאתי עליהם כמה מילים טובות. מאז אותו יום החיים שלי הפכו ליפים יותר

ואו קיריל ואני חשבתי

שאתה חרשן ומשקיע טוב כניראה אני צריכה להפסיק לחשוב

AeroSlash

New member
נצל"ש...

למה כשאני מורידה קובץ תחת השם - Best Rock Ballads Ever אני מקבלת Chicago???

Dynamo1929

New member
עוד נצל"ש

תראו את "הרולד וקומר הולכים ל'וואיטט קאסטל'"-סרט הזוי....

למעלה