שאלה היי מישהו יודע איפה בארה"ב הסדרה מתרחשת? יש באמת מקום כזה טרי הייל?
N net1611 New member 20/5/05 #1 שאלה היי מישהו יודע איפה בארה"ב הסדרה מתרחשת? יש באמת מקום כזה טרי הייל?
ש שפויה חלקית New member 20/5/05 #2 חחח פעם חשבתי שהשם" וון טרי היל " זה "אחת שלוש גבעה" ואז אחרי כמה פרקים הם אמרו שהם גרים בטרי היל ואז קלטתי חחח
חחח פעם חשבתי שהשם" וון טרי היל " זה "אחת שלוש גבעה" ואז אחרי כמה פרקים הם אמרו שהם גרים בטרי היל ואז קלטתי חחח
Y yasminale New member 20/5/05 #3 אמממ לפי מה שאני יודעת הסדרה מצולמת בדרום קרוליינה או בצפון קרוליינה בארה"ב.. לא יודעת אם באמת קיים מקום כזה.. :S
אמממ לפי מה שאני יודעת הסדרה מצולמת בדרום קרוליינה או בצפון קרוליינה בארה"ב.. לא יודעת אם באמת קיים מקום כזה.. :S
N net1611 New member 21/5/05 #4 !!!! ניתן ולוקס נסעו לשרלוט לראות את המשחק ולהיבדק ושרלוט זה בצפון קרוליינה אז ניראה לי שזה בצפון קרוליינה תודה על התשובה
!!!! ניתן ולוקס נסעו לשרלוט לראות את המשחק ולהיבדק ושרלוט זה בצפון קרוליינה אז ניראה לי שזה בצפון קרוליינה תודה על התשובה
F furious girl New member 21/5/05 #6 יש כזה מקום אני זוכרת שחישפתי איזה אתר של הסדרה והדעתי לאתר של המקום במציאות אבל אין לי מושג איפה הוא נמצא
יש כזה מקום אני זוכרת שחישפתי איזה אתר של הסדרה והדעתי לאתר של המקום במציאות אבל אין לי מושג איפה הוא נמצא