וואו,צחקתי...
ג גברת פלפלת האחת New member 9/5/05 #13 הזרועות שלו נראות זקנות...../images/Emo10.gif ובאיזה ראיון הוא אמר שהן דיי מבריאות עם הזמן...
M mybass New member 10/5/05 #15 ממממ... מזל הוא לא הזריק לפנים.... ההוםעה של סליין קסטל הייתה לפני או אחרי ההזרקות והצלקות? אם ההופעה הייתה אחרי אז מדוע לא ראו את הצלקות?
ממממ... מזל הוא לא הזריק לפנים.... ההוםעה של סליין קסטל הייתה לפני או אחרי ההזרקות והצלקות? אם ההופעה הייתה אחרי אז מדוע לא ראו את הצלקות?
F Freaky Styley New member 10/5/05 #16 מה?!? סליין קסטל היה ב-2003!!! כבר כמעט יצא אז הגרייטיסט היטס! מה קרה לך?! ורואים את זה שמה...תסתכל טוב... הצלקות וכו' היו בין 91-94 בעערך אני חושב...
מה?!? סליין קסטל היה ב-2003!!! כבר כמעט יצא אז הגרייטיסט היטס! מה קרה לך?! ורואים את זה שמה...תסתכל טוב... הצלקות וכו' היו בין 91-94 בעערך אני חושב...
M mybass New member 10/5/05 #20 אכן ידעתי שההופעה ב-2003 וההזרקות היו הרבה לפני אבל לא ראיתי את זה שם
M MiSs PsYcHo SeXy New member 10/5/05 #26 נצל"ש מישהו בא לרוק העצמאות?? אם כן אז זה יכול להיות מן מפגשון קטן...
I itoosh2 New member 10/5/05 #29 אני בא... אבל אני יהיה שם אם חברים שלי מראשון ככה שיכול להיות שהם לא ירצו לבוא איתי להיפגש איתכם ככה שלא בטוח שאני יכול
אני בא... אבל אני יהיה שם אם חברים שלי מראשון ככה שיכול להיות שהם לא ירצו לבוא איתי להיפגש איתכם ככה שלא בטוח שאני יכול
M mybass New member 10/5/05 #30 אני אני בא... אני לא יוכל לבוא כי ידידה שלי רוצה לתפוס שורות ראשונות...
M MiSs PsYcHo SeXy New member 11/5/05 #34 אז רק רציתי להגיד ש... אם מישהו במקרה יראה מישהי עם חולצה של "הבי מטאל", חצאית שחורה, תיק צד הודי כזה וסוודר סגול... זאת אני... תגידו לי שלום אל תייבשו אותי!!!
אז רק רציתי להגיד ש... אם מישהו במקרה יראה מישהי עם חולצה של "הבי מטאל", חצאית שחורה, תיק צד הודי כזה וסוודר סגול... זאת אני... תגידו לי שלום אל תייבשו אותי!!!