שאלה...

Freaky Styley

New member
שאלה...

מה קרה לידיים של ג'ון? אני מדמיין או שיש לו צלקות?? יכול להיות שהיו לו קעקועים והוא הוריד אותם? אבל עדיין יש לו קצת קעקועים... מה זה?

lollapalooza

New member
צלקות יש.

אבל לא מהסרה של קעקועים, הם עדיין שם. זה מ"הזרקת כמויות אדירות של הרואין לורידים" כמו שהוא אמר...

lollapalooza

New member
המ

בראיון שהיה איתו באתר שלו. עקרונית זה ידוע שמזה הצלקות, כי אחרי הגמילה ציינו את זה בכל ראיון. זה חלק מהנזקים הרבים שהסמים עשו לו...

lollapalooza

New member
../images/Emo31.gif

מה סקסי בזה
הן לגמרי הורסות לו את הידיים. תכף תגידי שגם שיניים תותבות עושות לך את זה...

Freaky Styley

New member
השינייים התותבות

עוד נראות נורמלי, אבל הצלקות....עדיף שבהופעות הוא ישאר עם חולצה..

lollapalooza

New member
יש לו שתלים.

כי הירואין בכמויות מסחריות גורם לשיניים להתפורר ולנשור.

yoseflotz

New member
אין אין הסמים פשוט הרסו אותו../images/Emo112.gif

חבל עליו. הוא טיפש שבכלל התחיל עם זה, אבל זה נפוץ אצל מפורסמים... =/

lollapalooza

New member
היי, הוו...

די הרגת אותו עכשיו, הייתי אומרת. תשמע, כן, הם הרסו אותו, אבל הוא היה מספיק חזק כדי לצאת מזה, ולא רק שהוא יצא מזה, הוא יצא מזה בן אדם הרבה הרבה יותר טוב, ובגלל זה אני חושבת שבאופן כללי, זה עשה לו הרבה טוב, עד כמה שאני נגד ועד כמה שזה נשמע מופרך. כי הוא היה בנאדם ממש חרא לפני כן, ועכשיו הוא ממש אחר, גם מבחינת הבנאדם (עד כמה שאני מכירה אותו כ"בנאדם", כן
) ובעיקר כמוזיקאי. הדברים שהוא עושה היום אלה דברים שהוא לא היה מצליח לעשות לפני כן, אין לי ספק.

yoseflotz

New member
התכוונתי..../images/Emo112.gif

שהם הרסו אותו פיזית. וזה שהוא יצא מזה לא אומר שהסמים עשו לו טוב, אלא שהגמילה עשתה לו טוב וזה שהוא השקיע בגמילה והאמין בעצמו זה מה ששינה אותו.

Freaky Styley

New member
../images/Emo64.gif ברור שהסמים עשו לו רע,

אבל אני חושב שמה שהדס התכוונה, שאם הוא לא היה לוקח אותם מלחתחילה, לא היה לו ממה להיגמל, ואז הוא לא היה כמו עכשיו. כמובן שזה לא אומר שזה טוב לקחת סמים בגלל זה, אבל זה צד אחד טוב של מה שעבר עליו.

DAN1EL

New member
די מסכים. ../images/Emo97.gif

באיזשהו אופן כל חוויה קשה שבן אדם עובר מחזקת אותו בהמשך, ויכולה להפוך אותו לבן אדם יותר חזק נפשית ויותר שלם מאשר הוא היה לפני החוויה הקשה.

Freaky Styley

New member
../images/Emo64.gif גם אם הוא מזריק את זה?

כלומר, הוא לא עישן את ההרואין...

lollapalooza

New member
כן.

גם כשמזריקים. למרות שאגב, זה לא היה רק הרואין. היה שם גם קוק והמון גראס ובערך כל מה שרק תרצו... אבל הנזק הגדול זה מההרואין.

למעלה