שאלה

SupermanZW

Well-known member
נראה שאתה לא ממש בטוח מה אתה רוצה

אלמן בגיל 28???

Janem

New member
../images/Emo98.gif

פנטזיות, למרות שנראה לי שזה יותר מציאותי מפרדס בבעלות פרטית עד גיל 28...

SupermanZW

Well-known member
אל תהיה כל כך בטוח בזה

לא כל אנשי הקבע מסודרים בחיים.

beatman

Member
וגם במוות../images/Emo8.gif

סתם סתם
בעצם אם להיות איזה ג'ובניק קליל בקבע ולהיות מנייאק צבאי טיפוסי כזה אז סבבה.

Janem

New member
וגם בתחיית המתים...

אגב מוות, הזכרת לי ת'בדיחה הקיטשית הזאת: מפקח בא למפעל אחד, ושם הוא מדבר עם כמה מהפועלים לצורך בדיקות שגרתיות, המפקח:איך קוראים לך? פועל:בוריס... המפקח:ומה תפקידך פה? פועל:מזיין מתים... המפקח, כולו מפוחד ועצבני בא למנהל המפעל ובטון צעקני מודיע לו שהמפעל בסכנת סגירה ושהביקורת נכשלה... המנהל:בוריס, מה כבר אמרת לו? הפועל:אני אמרת עושת זה תפקידה-מזיין מתים... המנהל:כמה פעמים אמרתי לך יא דביל!!!, ממיין זיתים, אתה ממיין זיתים!!!

SpyKid

New member
אמממ..........

אחרי צבא אני מקווה לצאת לאיזה מסע (כעקרון, גם לפני... זה לא עניין של "טיול-אחרי-צבא" אלא פשוט לעשות משהו לא שגרתי...) אחרכך אני רוצה ללמוד, לא יודעת בדיוק מה (יש כמה אפשרויות)... מה שכן, אני אלמד משהו שיעניין אותי, ורק בעדיפות שניה אדאג לפרנסה... עוד 10 שנים אין לי מושג..! אני בקושי יודעת מה יהיה עוד שנה...

M a r U s k A

New member
../images/Emo27.gif ../images/Emo27.gif

אז קודם כל.. תני לי לסיים קודם כל את הנדסאים במצב שפוי
אחרי זה אני מתה ללכת לעתודה, מה שלא בטוח שיתממש, בכל מקרה אם זה כן יתממש אני רוצה לעתודה בתחום ביולוגיה - כימיה כי זה מה שאני רוצה להמשיך ללמוד באוניברסיטה, לאיזה מקצוע בדיוק אני עדיין לא החלטתי סופית! יש לי בנתיים זמן... אם אני אלך לעתודה כמו שצריך אני גם אחתום קבע ואסיים צבא אולי בגיל קצת מאוחר, אבל עם כמה תארים והרבה שנות ניסיון... חוץ מזה אני רוצה לעשות טיול באירופה.. מסביב לאירופה יותר נכון.. משהו מטורף שעולה לא קצת כסף.. אבל אם יהיה תקציב, למי אכפת כמה זה עולה
חיים רק פעם אחת
ובעוד 10 שנים.. אני רואה את עומר.. מתלונן לפני שהוא כבר כמעט בן 30 ועדיין אינו אבא.. אז ככל הנראה בעוד 10 שנים תתפסו אותי בהריון

SupermanZW

Well-known member
לפי המשפט האחרון, ואולי גם פריצת

דרך טכנולוגית, בעוד 10 שנים את תתפסי את עומר בהריון...

M a r U s k A

New member
אממ אם לקחת בחשבון..

שאני מכריחה אותו כל הזמן לעשות דברים בשבילי... אני לא רואה סיבה לכך שלא ילד בשבילי ילדים
מה קרה רק הנשים סובלות בעולם הזה
לא מספיקה לנו הוסת
צריחך גם 9 חודשים של הריון ולידה

SupermanZW

Well-known member
נו, זה היה צפוי

הוא ידע שזה מה שאת מתכננת עבורו?

חחחחח אני לא מקנא בעומר

באותו היום שתבואי עליו ותגידי לא שאת רוצה שיוליד לך ילד.. מסכן..
אבל ככה צריכים להיות עם גברים כמה שיותר קשוח

"צ'לוביק פרדפולוגייט,אה בוג

ראזפולגייט".. בינתיים כל מה שתכננתי לא ממש קרה, ובטח מה שאני מתכנן עכשיו גם לא יקרה.. אבל,בכל זאת אנסה לענות על השאלות. מה אתם מתכוונים לעשות אחרי צבא? תאמת, בכיף הייתי עושה איזה טיול ענק.. אבל לא נראה לי שיהיה לי כסף לזה.. מה התוכניות שלכם? מבחינת לימודים?.. לא יודע, זה תלוי ב1001 גורמים.. אבל נראה לי, שאצטרך להכנע לכסף וללכת ללמוד משהו פרודוקטיבי יותר ואולי דרך זה להגשים כמה חלומות.. (ב"ה).. :) את תיסעו לבלות או תישארו בארץ ללמוד? אם יהיה מספיק כסף (שזה אני ממש בספק), אז אעדיף לנסוע לבלות קודם.. ואיפה אתם רואים את עצמכם בעוד עשר שנים? חחח אני לא יודע מה יקרה איתי מחר, ואתם שואלים אותי על עוד 10 שנים?!...

למעלה