שאלה

M a r U s k A

New member
באמת../images/Emo35.gif

כי דווקא מקסים מבין
יש לו תורה שלמה לכך... לא שאני לא יודעת

M a r U s k A

New member
האמת../images/Emo35.gif גם אני לא כל כך

עזבי עזבי... הגעגועים לעומר מטריפות לי את השכל, אז אני מתחילה לדבר שטויות..
מקסים ילד טוב... מי כמוך יודעת...

M a r U s k A

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

געגועים = מטריפים ולא מטריפות! עברית שפה קשה... את רואה
ת רואה מה זה עושה לי

תאמיני לי

במקרים מסויימים געגועים זה טוב
מניסיון...היה לי איזה כמעט חודש שלא ראיתי את מקסים בחופש הגדול..כי היתי בחו"ל... ואחכ כשנפגשים..כל-כך כיף

M a r U s k A

New member
את התגעגעת למקסים שלך פעם אחת!

אני כל הזמן
הנה עכשיו הוא לא יחזור 3 שבועות ואפילו אין לו פלאפון בשביל לדבר איתי!

Bastet

New member
קשה להחליט לגמריי...

בד"כ. יש כיוון מסויים שיש בחיים אבל מי יודע... החיים יכולים להשתנות מקצה לקצה ברגע אחד...(ככה זה הולך בעולם שלנו) אני עקרונית מתכוונת ללמוד אחרי צבא אם אחליט שאני לא רוצה עתודה בסוף... בכיוון הכימיה ביולוגיה. העדפה לרפואת בע"ח...אם לא - מה שהגורל יתן לי. פעם רציתי לעזוב את הארץ. אחרי המסע לפולין אני כבר לא בטוחה בכך.

eMiFrEaK

New member
לא הרבה..

אחרי צבא, שזה יהיה בערך בגיל 25 אני הולכת לנוחחחחחחחחחחחחחח ולהתחיל לטייל בכל העולם ולעשות את כל השטויות האפשריות כי אח"כ אני כבר לא אוכל לעשות אותם... אחרי שאני אחזור כולי הפוכה מכל מקום בעולם... אני אתחיל להשלים בגרויות...=)) (אנשים תשקיעו עכשיו.. בשבילי זה כבר מאוחר מדי...) ואז אני אתחיל ללמוד.. כל החיים...נחמד אה?

eMiFrEaK

New member
בעוד 10 שנים...

סטודנטית לרפואה באת"א ביום וברמנית ופארמדיקית במד"א בלילה.. חח

eMiFrEaK

New member
אהא.... ככה.. חחח

סתם נו.. אני פשוט מתכננת על משהו.. וזה יקח לי די הרבה זמן. שנה קד"צ, שלוש סדיר ואז עוד שנה חובה... נתחשב בזה שאני אתגייס בגיל 19... זה יוצא בערך 24-25..=)

eMiFrEaK

New member
חחחח קשור מה אני אחליט ללמוד בסוף

מבחינת רפואה... את"א... או ירושליים...מי שלא מתקבל הולך לבן גוריון... אם אני אלך בסוף על רפואת חירום... רק בבן גוריון =))

נגב 15

New member
גם רפואה סדר העדיפויות אמור להיות

ירושלים בן גוריון את"א אז נכון שבבן גוריון הדרישות נמוכות יותר אבל תאמיני לי שהלימודים ברמה...

AeroSlash

New member
../images/Emo122.gif

את תיסעו לבלות או תישארו בארץ ללמוד? אני נוסעת.. חלאס ללמוד.. אם יצא כמובן.. ואיפה אתם רואים את עצמכם בעוד עשר שנים? לא רואה.. שונאת לתכנן. תמיד הולך לזבל.. אני, האמת לא יודעת בבטחה מה יקרה מחר, לכן אני לא אוהבת לנחש..

Janem

New member
../images/Emo58.gif

אחרי צבא??? לחתום כמה שיותר קבע, בהנחה שלא יהיה לי כוח ללמוד. עוד עשר שנים? מקווה שלמרות הכל אני אשאר בארץ, אבל בשביל זה צריך ת'קבע , אם לא, אז תואר או שניים ולקרובים בקנדה עם המטוס הראשון. מקווה כבר להיות אלמן עד גיל 28...חחחחחח ואם כבר פנטזיות, אז להיות אליל הרוק של החצר האחורית שלי... ולגדל פרדס לימונים... וזייהו.

למעלה