שאלה

ogmios

New member
אני חייב להודות

שאין לי שמץ של מושג על מה אתה מדבר. רוצה להסביר?

DDN

New member
אני בשוק. אני בהלם. אני אמום מעצמך

לא שיחקת ב"הסוד של אי הקופים"?

ogmios

New member
וואלה, מודה שלא

משחקי מחשב הם פשוט לא הקטע שלי

DDN

New member
לא היית ילד אף פעם?

זה משחק מתחילת שנות ה90. . ..

ogmios

New member
יצאתי מהבית כשהייתי ילד

משחקי מחשב אף פעם לא עשו לי את זה במיוחד.

Dror Bar

New member
הרעיונות שלי עם קצת פירוט

שד- השדים בעולם הם למעשה חצי שדים וחצי אלפים, הם בגובה של חצי אלף, אוזני אלף . השדים לא חיים ממש בחברה ואם הם חיים אז בחברה ננסית זוטונית או אלפית. בני האדם מפחדים משדים ולא מקבלים אותם. שדים יכולים להיות רק לוחמים -סיירים, הם בעיקרון קצת מזה וקצת מזה הם יכולים להיות יותר סיירים או יותר לוחמים. כמו כן השדים לא יכולים להלחם אם נשק כמו חץ וקשת, בדרגות גבוהות השדים מקבלים קסמים. שליח/ רצן האדון- רצני האדון הם יד ימינו של האדון שולחים לו את המכתבים, מעבירים הודעות ועוזרים לאדונם. רצני האדון יודעים הרבה מאוד ומקבלים בונוסים על דיפלומטיה, שקר , והשגת מידע. ישנם שני סוגים של רצני האדון, רצני האדון "הטובים" שמשרתי האדון בתמימות . ורצני האדון "הרעים" הם מחקים שהאדון ימות מכל סיבה שהיא
- שבהזמן הזה הם יהיו קרובים אליו והם יחליפו אותץו ויתעשרו הם בעצם רצני אדון - נבלים אשר רוצים ידע וכסף רב. צייד הקרחונים- הדמות שעכשיו בפיתוח-נצן הכרחונים הוא מעין ברברי שנולד בתנאים קשים בקרחונים, הוא למד לקפוץ בקרחונים שבורים ולא פעם משפחותיהם צומצמו ברגע אחד של רעידת אדמה חלשה. הם למדו לצוד, להשיט ספינות. הם יודעים להקשיב ולהגיב במהירות מדהימה אך לצערם הם לא היו רגילים לעולם החדש שהתפתח הם עדיין קצת מיושנים- לא מבינים איך כל כך הרבה אנשים הם קוסמים( אצלם רק ראש השבט ( אם היה) היה בעל יכולת קסם) לא מבינים בכלל את הדתות השונות ועוד ועוד ועוד... מה דעתכם?

מירטל

New member
למה רק למו"ד ? למה רק למהדורה 3?

תשים לב שכאשר אתה יוצר משהו בלי סטטיסטיקה, אפשר להתאים אותו בקלות לכל עולם או לכל שיטה. למה להגביל את זה למו"ד מהדורה שלישית?

DDN

New member
נוטה להסכים

תתחיל ממשהו כללי. תאר במילים מה שאתה רוצה. אחרי זה, תכוון את זה לאיזו שיטה שאתה רוצה.

Dror Bar

New member
אוקיי...

לא שמתי דברים של מו"ד רק אני יוצר אותם בשביל משחק במו"ד תקראו זה בכלליות ותגיבו

DIDGIN

New member
הרעיונות מעניינים

ולשליחי האדון (התכוונתי ל"אצני"?), כשלמיטב הבנתי האדון הוא אל מתאים ליצור גזע על טבעי מקורי. בקשר לצייד הקרחונים, נראה לי שאני פשוט חושב בצורה של איך להשיג דברים עם שילובים חדשים של המקצועות והכשרונות הקיימים ואתה מעדיף לא לשים גבולות וליצור כל דבר מאפס. לכן לעד אני אגיד לך "אני חושב שאפשר להשיג את זה עם הסוגים הקיימים". זה יותר עניין של זוית מבט וטעם אישי.

Dror Bar

New member
לא הבנתי את השורה הראשונה ...

התוכל להסביר? כן בעיקרון התכוונתי לאצני האדון, אבל לא הבנתי את החלק עם הגזע העל טבעי

DIDGIN

New member
אה

פשוט נראה לי שכל אחד מן סוגי האצנים צריך להיות גזע חדש ומקורי. על טבעי הכוונה לגזע "קסום", שלא מהעולם הזה או עם יכולות על טבעיות מולדות

Dror Bar

New member
האצן הוא מקצוע לא גזע

ואיך אתה חושב שכל אחד יהיה משהו אחר זה נשמע מעניין אך מסובך צריך להכין כמה מקצועות שלו והוא יבחר לאיזה כיוון הוא הולך. אני לא בטוח שהבנתי את הכוונה אבל רצית שהאדון יהיה אל קסום?

Nihau

New member
קראתי על מקצוע כזה בספר פעם

אנשים מהירים בעלי רגליים ארוכות ועמידות גבוהה במאמצים מתמשכים- הם היו מעבירים הודעות במירוץ שליחים על פני מרחקים גדולים בשטחים לא עבירים לסוסים. היו להם גם שבילים מיוחדים משלהם - מרופדים בסוג של איזוב דמוי עשב גמיש במיוחד ששמר על הרגליים שלהם מזעזועים.

DIDGIN

New member
אני יודע מאיפה זה

זה מהספרים של אן מק'קפרי על פרן.

למעלה