שאלה

Dror Bar

New member
שאלה

מה לפי דעתכם יהיו הכישורים והפיטים שצייד ראשי מפלצות צריך? איזה דמות הייתם בונים לו
 

DIDGIN

New member
מזתומרת?

כל סוגי מו"ד 3 הם ציידי מפלצות, כפי שאמר כבר בלשנו... ועכשיו נסיון לתשובה רצינית: קודם תחשוב איך הוא צד אותן, האם זה צייד המשתמש בקסם, אולי טווח בהן מרחוק עם קשת או אולי מסתער? אני מדמיין צייד שמתגנב ועוקב אחרי המפלצות. למען האמת סוג כזה אפשר לכסות ע"י סייר, ברברי, גנב או שילוב multiclass שלהן, אני אישית לא רואה במקצוע יוקרה צורך. פתאום הבנתי שלא ביקשת מקצוע יוקרה, ואפילו לא אמרת מו"ד 3, אז אני מתנצל על התגובה החפוזה. אני מצדד בצייד שנעזר בידע נרחב על מה שהוא צד, וכישורי מעקב והתגנבות טובים. גם ידע ברעל ופחלוץ יכול להתאים.
 

major mouse

New member
לפי היסטורית ההודעות של דרור

והאזכור של פיטים אני חושב שההנחה הראשונית שלך שמדובר במו"ד 3/3.5 לא תתברר כשגויה
 

Dror Bar

New member
הסבר

אני יסביר את עצמי: אני באמת מדבר על מו"ד בגרסת 3 . הרעיון שלו הוא שהוא משתמש בכלים מטווח ומקרוב. רציתי לדעת האם כדאי לבנות אותו או לא. בעיקרון אני חושב שזה יהיה נחמד. כמה שאלות ותגובות על התשובות: האם אני יכול לשים לו בונוסים ומינוסים של המקצוע או שיש רק כאלה בגזע? האם פירוק מלכודות אומר גם בניית מלכודות? האם נראה לכם מיותר המקצוע בכלל : לדוגמא שאפשר לקחת סייר ולהפוך אותו לצייד ראשים? איך הוא יהיה בקשר טוב עם מפלצת גדולה ( חוץ מזה אשחמח לדעת בעצמי)?
 

DIDGIN

New member
אם כך

אני נשאר בדעותי שאתה לא ממש צריך לבנות מקצוע כזה, אלא אם כן הוא כולל יכולות שאין למקצועות שהזכרתי. אם הוא ממסדר מסויים שקיים במערכה שלך ויש רעיון תוך משחקי מאחוריו אז זה יותר שווה בנייה. הוא צייד יצורים ביזאריים באופן כללי או מתמקד בזנים מסויימים?
 
אה

> הוא משתמש בכלים מטווח ומקרוב לצוד דברים, במיוחד מפלצות עם כלים שאשכרה דורשים ממך להתקרב אליהם לטווח מגע זה מאוד לא חכם. רק במו"ד והנקפי"ם שלה זה נשמע סביר. > אם כדאי לבנות אותו או לא לא. (שאלת? עניתי) > האם אני יכול לשים לו בונוסים ומינוסים של המקצוע או שיש רק כאלה בגזע? תלוי איזה בונוסים. בונוס לפגיעה נגד מפלצות? בונוס לגלגול ההצלה נגד רעל כשהוא מריח מפלצות לא רחוצות? עונשין לגלגול הצלה מבוסס רצון כשהוא רואה מפלצת ומת לרוץ אחריה ולצוד אותה? עונשין לתבונה כשמראים לו תמונות של מפלצות ערומות? > האם פירוק מלכודות אומר גם בניית מלכודות? נראה לי שכן. > האם נראה לכם מיותר המקצוע בכלל: לדוגמא שאפשר לקחת סייר ולהפוך אותו לצייד ראשים? כן. גם סייר נראה לי מיותר. > איך הוא יהיה בקשר טוב עם מפלצת גדולה יתן לה בוסות מאחורי האוזן, יגרד לה את הגב, יתכרבל איתה בלילות קרים מתחת לפוך ויבטיח להתחתן עם בת הדודה הרווקה והמכוערת שלה.
 

Dror Bar

New member
תקרא את התגובות ותבין ועוד משהו

מה דעתכם על מקצועה: צייד הקרחונים/ הקטבים ( משהו כזה). אלוף החרבות ( השם גרוע אבל המקצוע נחמד)
 

DIDGIN

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הראשון מוצא חן בעיני, השני לא. זה נשמע לי מעניין ליצור דמות לפי הקונספט הראשון, למרות שאני לא חושב שצריך בשבילה מקצוע נפרד במובן הטכני של המילה. עשוי להספיק לזה שימוש יצירתי בחוקים וכישורים שכבר קיימים (אני יוצא מנקודת הנחה ששוב התכוונת למקצוע יוקרה).
 

l o r e

New member
מה דעתך גם לתת תיאור לכותרת

הרעיונות שלך מסוכמים בשני מלים בלי שום טקסט, שמתאר את הרעיון שמאחוריהם. האם צייד הקרחונים צד קרחונים או שמה הוא מתמחה בלחימה באזור שכזה. מדוע להתמחות בציד בקרחונים, כשהים לצידם מספק מספיק מזון וכך הלאה...
 

DDN

New member
אמן החרבות

מעלה לי אסוציאציות מבחורה שחומה שמקללת אותך עד שאתה מפסיד בקרב. . . . תראה את הצד החיובי, ככה החולצות של "אני הבסתי את אמן החרבות" נדירות יותר.
 

BluePrint

New member
אני יודע! ../images/Emo62.gif פרק #3.

(כל הכבוד לי, התחלתי לצפות בHellsing : )
 
למעלה