שאלה

זאב אש

New member
שאלה

יש לי בעיה אני בעיקרון צריך לחסום אנרגיה אני יודע שזה נשמע מוזר אבל הגוף שלי מסיבה מסוימת כול הזמן שואב אנרגיה גם שאני משחרר אותה כדי להקל על ה"עומס" הוא פשוט מחזיר את זה בחזרה (אני יודע שזה נורמלי ושהגוף רוצה לחזור למצב הרגיל שלו) בעיקרון זה גורם לי לכאבים מאוד מעצבנים ולגלי אנרגיה בגוף. אם למישהו יש רעיון אני ישמח מאוד לשמוע בתודה זאב אש

רשף כשף

New member
פירוק אנרגיה

פירוק חשמלי יכול להתקבל מהעברת אנרגיה לאדם אחר באמצצעות מסג' למשל. יש הרבה ישעריכו את זה:) דרך אגב, אנשים רבים שעוברים טיפולים בחשמל מוצאים תורך לגעת באנשים אחרים על מנת לפרוק עודפי אנרגיה. אתה יכול להשתמש בתכונה זו להילינג- ריפוי אנרגטי. רשף

זאב אש

New member
מענה

אני לא מחפש דרך לפרוק את האנרגיה את זה יש לי כבר אני מחפש דרך לחסום אותה מלהיכנס בחזרה בתודה מראש זאב אש

רשף כשף

New member
אם כך

כדאי שתבדוק מה הופך אותך לזמין אנרגטית לקלוט אנרגיה מן הסביבה וליד אילו מכשירים חשמליים אתה נמצא במהלך היום שטוענים אותך באנרגיה על מנת להימנע מהם. אולי אתה משאיר משהו פתוח ואינך מודע לכך אצלך, היכן אתה מרגיש שמתרחשת הטעינה בגוף- באזור הראש/ הגפיים?

זאב אש

New member
תשובה

האנרגיה שלי היא לא מחשמל היא מהיסודות( למרות שיש אנשים שטוענים שחשמל זה רפלקציה של יסוד האש אני לא חושב ככה) זה דבר ראשון דבר שני הטעינה מתרחשת בכול הגוף אבל בעיקר מהגפיים

ToryMaster

New member
אוקיי

אז בוא תסביר לנו קצת יורת בפירוט מה בדיוק הבעיה, מתי זה קורה, מאיפה האנרגיות האלה מגיעות אליך, ואיך הן מרגישות, אוקיי? קשה לתת תשובות מתאימות בנושאים האלה דרך הנט גם כשומעים את כל הסיפור והפרטים, אבל זה כמעט בלתי אפשרי כשנותנים לנו מעט מאוד פרטים כלליים.

רשף כשף

New member
תסביר גם מה הכוונה

כשאתה כותב יסודות למה אתה מתכוון? לפי הרפואה הסינית אכן החשמל מצביע על יסוד האש- אך לא על האש מארבעת היסודות (שהיא עץ) אלא על האש של היסוד החמישי (אור,ספיריט) שמסמל תקשור. האם אתה נוהג לתקשר?

Diableror

New member
עפ"י מה שאני יודע

לפי תורות המזרח חמשת האלמנטים הם: אש,עץ,מים,אדמה ומתכת(יש לי ספק לגבי המתכת).אני די בטוח שהיסוד החמישי,"הרוח",לא קיים בתורות המזרח,וכנ"ל לגבי תיקשור עם ישויות. Diableror

רשף כשף

New member
על ארבעת היסודות וחמשת היסודות

ארבעת היסודות בתורות ה"מערב": אש, אדמה, אוויר ומים. חמשת היסודות בתורות ה"מזרח": עץ (מקביל לאש המערבית), מים (מים), אדמה (אדמה), מתכת (אוויר), ואש (היסוד החמישי מקביל לאלמנט החמישי- האור, הספיריט, החשמל, וכו'). כך שהאש במערב והאש במזרח אינן אותה אש, כאשר בתורות המערב מדובר על יסוד שבא לתאר יצר ויצירתיות, כושר ביטוי, מה אדם עושה עם המשאבים העומדים לרשותו וכיצד הוא פועל. ובתורות הבמזרח מדובר על יסוד שבא לתאר את החוש השישי, תקשור, יסוד-על שנמצא מבחינה היררכית מעל שאר היסודות ומכיל את כולם. החשמל משוייך על פי רוב ליסוד חמישי- האש בתורות המזרח. אולי אני טועה ואשמח אם תתקנו אותי.

רשף כשף

New member
הגעתי לזה מתוך דיונים עם אנשים

דיונים על השוואות בין היסודות בפורום טארוט, אם תעשה שם חיפוש על מהילה "יסודות" תוכל למצוא דיונים מהשבועות האחרונים. בנוסף, מצרפת מאמר שכתבתי על ארבעת היסודות בטארוט, אולי זה יעניין אותך גם. המאמר אינו שלם ממתינה לתגובתו של חנן לפריסה שעשיתי לו, והוא אמור להתפרסם בגליון אפריל של אינפיניטי.

זאב אש

New member
תשובה

הבעיה: הגוף שלי טוען את עצמו ביותר מידי אנרגיה באופן תמידי כאילו אני משמש בחלקיק אנרגיה אני מקבל פי שתים יותר ככה גם בעניין של השיחרור של האנרגיה אני משחרר וזה חוזר בכמות יותר גדולה מתי: זה קורה כול הזמן יש לי בעצם כאב תמידי מהעניין הזה גלי אנרגיה וכו' מאיפה: לרוב הם נשאבות מהיסודות (אני מתכוון ליסודות של המערב בגלל זה אמרתי שלפי מה שאני מאמין חשמל אינו שייך ליסוד האש) זאת אומרת שהגוף שלי באופן רגיל שואב אנרגיות מהמים האש הרוח והאדמה (לרוב מהאדמה ומהרוח) לשאלתך רשף כשף בעיקרון פעם אחת תקשרתי ומאז אני מתרחק משם כמו אש למרות שזה היה מסע מעניין מקווה שעניתי לכם על כול השאלות ומקווה שתוכלו לעזור לי בברכת האור זאב אש נ.ב: אם תחפשו אותי בפורם אני מופיע פו כמה פעמים בעיקרון אני עוסק בתחום בערך שלוש או ארבע שנים אז אני עדיין טירון בתחום

רשף כשף

New member
יש משהו שלא הבנתי

כיצד הגוף שלך שואב אנרגיה מן היסודות? האם זה מתבצע בעת מגע איתם? ואיך?

זאב אש

New member
תשובה

זה משהו שלמדתי אם השנים בעיקרון יש לי סגנון כישוף מוזר אני לא משתמש באף כלי בכישופים שלי וגם כמעת לא בלחשים בעיקרון אני לא צריך לגעת ביסוד כי אני "מכיר" אותו כבר אניט פשוט שואב ממנו אנרגיה זה קצת קשה לי להסביר אני לא נוגע בהם פיזית אלה נפשית בברכת האור זאב אש

רשף כשף

New member
הבנתי ולא הבנתי

אני בכלל לא עוסקת בכישוף ואולי בגלל זה אני מתקשה להבין. בכל מקרה, אם אתה עושה את זה ורואה שזה גורם לך לשאוב יותר מדיי אנרגיה אז למה שלא תפסיק למשל? זה חזק ממך או שאתה פשוט מעדיף לעשות את הכישוף בכל זאת? אשמח אם תוכל לפרט על הכישוף הזה כי זה נשמע מעניין. אולי מישהו שעוסק בכישוף בפורום יוכל לעזור לך. רשף

Weirdi

New member
אם

אתה לא יכול להשתלט על האנרגיות לבד (כיוון שבאת עם הבעיה הזאת) אז אתה צריך עזרים. כלים- זה התחלה טובה. שימוש בכלים עוזר לכוון את הרצון ולשלוט יותר טוב באנרגיות ובעצמך. כשאתה הולך פריסטייל ועירום וסומך על עצמך מן הסתם שתטבע באנרגיה- אל תשלה את עצמך שאתה חזק מספיק להתגבר עליה. במקום- תנסה להשתמש בה דרך אמצעים כמו לחשים, כלים מאגים וכדומה.

היי זאב אש.

בעיקרון, כפות הידיים והרגליים הם כמו הרדונג טיבעי לגוף. כדי לאזן את האנרגיות שבך עליך ללכת יחף על דשא רטוב, לח, עדיף בבוקר כשהוא לח מהטל. ניעור ידיים כלפי צמחים גם משחרר אנרגיות. הצמחים זקוקים לאנרגיות האלה כי בשבילם הן לא שליליות, הם מטמירים זאת ומחזירים לך אנרגיה חיובית. אתה לא יכול לשחרר אנרגיה מבלי לקבל משהו בתמורה. אתה כלי, שכל שתוציא ממנו הוא ישאב חזרה כמו נשימה. מיקי

RainBird

New member
ניסית פעילות גופנית? אפילו סוג של אמנות לחימה? בטוחני שתמצא דרך להוציא אנרגיה מהגוף שלך ככה.

זאב אש

New member
אוקיי:)

אני יענה לכולכם על הרעיונות שלכם כי את רובם ניסתי 1)לרשף זה לא שבזמן הכישוף אני מאבד שליטה ואנרגיות נכנסות אלי בכישוף אני שואב את כמות האנרגיה שאני צריך(למרות שאני לא צריך לשאוב אני משתמש באנרגיות הקימות הם מספיקות לי) כול אנרגיה שאני שואב אני מוציא בחזרה לא נשארת לי אנרגיה עודפת בגוף 2)לWeirdi אני לא אמרתי שאני לא יכול להשתלט על האנרגיות תאמין לי אם אני יוסיף לי עזרים זה יקשה עליוגם אף פעם לא הבנתי למה צריך עזרים כול מה שאתה צריך נמצא בראש שלך אתה באמת לא צריך עזר מוחשי 3)למיקי הקורא זה קצת בעיה מה שעצתה כי זה גורם לי לשאוב אנרגיה ולא לשחרר (אני מתכוון להליכה) ומה שאני חיפסתי זה לא דרך לשחרר אנרגיה אלה זה דרך לחסום אותה ואני יודע שזה חייב לחזור אבל אני מנסה למנוע את זה 4)לRainBird תודה על העצה אני כבר עוסק בזה :) אבל אני לא חיפסתי דרך להוציא אנרגיה מהגוף אני חיפסתי דרך לעצור אותה מלחזור:) תודה לכולכם על העצות למרות שזה לא בדיוק מה שחיפשתי זאב אש

למעלה