שאלה...

יגאל 12

New member
שאלה...

אני לא מוצא זה זמן רב יין אדום לבישול של חברת כרמל מזרחי או בכלל. חיפשתי כבר בכמה סופרים ופשוט אין. למישהו יש מושג למה מה ואיך?

MidNight Flame

New member
תשובה מאוד פשוטה -

מעטים מאוד היינות שיעודם היחיד הוא בישול, כמעט כל יין מתאים לבישול, היין "מרסלה" מיועד בעיקר לבישול. בצלחה.

Chewbacca

New member
Mike - מרסלה הוא לא יין בישול

הוא יין מתוק ולא יקר ויש הרבה מאוד תבשילים שדורשים יין מתוק ולכן מרסלה מתאים כי הוא לא יקר. אם אני צריך קצת יין אדום לבישול אני מוסיף קצת מהיין שאני מתכוון לשתות באותו ערב (כל עוד הוא לא יין ממש יקר). אם אני צריך יותר מ"קצת" אני בד"כ מחזיק יין אדום של הרי גליל (קברנה או מרלו) זמין בדיוק בשביל זה.

MidNight Flame

New member
אתה בטוח?

איכשהו אני זוכר שכתוב על התוית שלו בעברית יין לבישול

יגאל 12

New member
הקטע הוא ש...

למיטב ידיעתי (ואני לא יודע הרבה) הבנתי שיין אדום רגיל אי אפשר לשמור להרבה זמן גם אם זה במקרר וחבל לי לבזבז כל הזמן בקבוק שלם בשביל טיפת יין לבישול.

Chewbacca

New member
כנראה לא משהו איכותי

זה כמו הברנדי שאמא שלי מחזיקה כבר כמה שנים בארון הרטבים, גם עליו כתוב ברנדי לבישול... ואני בטוח שלמוש יהיה יותר מה לספר על מרסלה...

marsala

New member
ואתם מצפים ממני להסכים שמרסלה

זה יין לבישול? נכון,יש הרבה רטבים ומאכלים שבלי טיפת מרסלה חבל לבזבז זמן ומצרכים על השאר,אבל,כן,יש גם מרסלות דגולות! מיושנות לדרגות שונות,מתוקות בדרגות שונות ותתפלאו יש מרסלות שעולות הרבה כסף! שנמשיך לחייך, מוש

למעלה