זה בסיס שנמצא בצפון צפון ולכן נראה לי שזה קדמי! חוץ מזה זה בסיס של לוחמים -שריון אם אני לא טועה אז רוב הסיכויים שזה קדמי. מה זה משנה לך אם זה קדמי או עורפי- בגלל המשכורת?
הוסבר לי שאנשים בעלי פרופיל 45 יש להם הגבלות מסוימות לגבי שירות בבסיסים קדמיים. ישנם סעיפי ליקוי מעטים של פרופיל 45 שמאשרים הצבה בבסיס קדמי. ישנה פקודת מטכ"ל שמסבירה את עקרונות השיבוץ של חיילים בעלי פרופיל עורפי והיא אומרת שישנם מספר גדול של סעיפי ליקוי בפרופיל שאינם מאפשרים הצבה במקום קדמי.
אני לא חושבת שזה נכון מה שאת אומרת. הקטע של הפרופיל וההתאמה לבסיס עורפי או קדמי תלוי בתפקיד שאת עושה! אני משרתת בבסיס קדמי ויש אנשים בבסיס שלי שהפרופיל שלהם הוא 64 ואפילו 45... אז אין לך מה לדאוג. למה בחרת דווקא בחטיבה 36, בתור בסיס קדמי- את משרתת שם או שאת רוצה לשרת שם?
לעוצבת הגליל , ומעתה יש לקרוא לה כך כי פרסום מס' יחידה הוא פגיעה בב"מ , יש גם בסיסים עורפיים וגם קדמיים . עם פרופיל 45 אני חושב על לפחות 3 יחידות של 36 שאת/ה יכול/ה להיות מוצב/ת בהן , מטעמים שכבר הוסברו כאן , לא אפרט מהן .
המפאו"ג נחשב כבסיס קדמי , יש בו רמת סיכון א' ולכן גם הבנים אצלינו מקבלים משהו כמו 430 ש"ח לגבי הפרופיל אז לפי מה שאני יודע ישנם נספר מוגבל של סעיפים שמאפשר לשרת בבסיס קדמי ואם יש לך 45 עם סעיף שהוא איננו נמנה עם הסעיפים הללו אז אתה יכול לבקש שיגרעו אותך אני עצמי משרת בגדוד הקשר ויש לי 64 כאשר היתה לי אפשרות לעבור אם יש שאלות נוספות תשאל