שאלה

my s e l f

New member
אממ אני חושבת ש...

זה בסיס שנמצא בצפון צפון ולכן נראה לי שזה קדמי! חוץ מזה זה בסיס של לוחמים -שריון אם אני לא טועה אז רוב הסיכויים שזה קדמי. מה זה משנה לך אם זה קדמי או עורפי- בגלל המשכורת?

paytonmil

New member
בגלל ש

הוסבר לי שאנשים בעלי פרופיל 45 יש להם הגבלות מסוימות לגבי שירות בבסיסים קדמיים. ישנם סעיפי ליקוי מעטים של פרופיל 45 שמאשרים הצבה בבסיס קדמי. ישנה פקודת מטכ"ל שמסבירה את עקרונות השיבוץ של חיילים בעלי פרופיל עורפי והיא אומרת שישנם מספר גדול של סעיפי ליקוי בפרופיל שאינם מאפשרים הצבה במקום קדמי.

my s e l f

New member
כנסי!

אני לא חושבת שזה נכון מה שאת אומרת. הקטע של הפרופיל וההתאמה לבסיס עורפי או קדמי תלוי בתפקיד שאת עושה! אני משרתת בבסיס קדמי ויש אנשים בבסיס שלי שהפרופיל שלהם הוא 64 ואפילו 45... אז אין לך מה לדאוג. למה בחרת דווקא בחטיבה 36, בתור בסיס קדמי- את משרתת שם או שאת רוצה לשרת שם?

deathcaster

New member
תשובה

לעוצבת הגליל , ומעתה יש לקרוא לה כך כי פרסום מס' יחידה הוא פגיעה בב"מ , יש גם בסיסים עורפיים וגם קדמיים . עם פרופיל 45 אני חושב על לפחות 3 יחידות של 36 שאת/ה יכול/ה להיות מוצב/ת בהן , מטעמים שכבר הוסברו כאן , לא אפרט מהן .

Wolverchenus

New member
ממש אחלה מצדך

שגם התאמת בין מספר האוגדה לבין השם שלה עם ביטחון המידע וככה סיפקת עוד מידע וגם השתמשת בסופו של דבר במספר שוב P:

Wolverchenus

New member
מי שמנסה להרגיל מישהו במשהו

מנסה "לחנך" אותו ואם הפוסל במומו פוסל אז הוא מחנך גרוע P:

דנה ב

New member
אם אתה מעמיד אנשים על טעותם...

לפחות תדייק!!!!! בפעם האחרונה שבדקתי לאוגדה 36 קראו בשם אחר, עוצבת געש בשבילך יום טוב!

Tnalas1

New member
לידיעתך

גם הבאת שם היחידה מול מספרה הוא פגיעה בבטחון מידע. מספר לבד ושם לבד.. ניחא.. אבל למה את שניהם?

נ ו ם

New member
האם את מתכוונת לאוגדה עצמה או לאחת

היחידות שבה? (אחת החטיבות נניח) וזה גם תלוי בתפקיד שלך...

mtman

New member
אני משרת במפקדת "עוצבת געש"

המפאו"ג נחשב כבסיס קדמי , יש בו רמת סיכון א' ולכן גם הבנים אצלינו מקבלים משהו כמו 430 ש"ח לגבי הפרופיל אז לפי מה שאני יודע ישנם נספר מוגבל של סעיפים שמאפשר לשרת בבסיס קדמי ואם יש לך 45 עם סעיף שהוא איננו נמנה עם הסעיפים הללו אז אתה יכול לבקש שיגרעו אותך אני עצמי משרת בגדוד הקשר ויש לי 64 כאשר היתה לי אפשרות לעבור אם יש שאלות נוספות תשאל

paytonmil

New member
אצל מי צריך לבדוק אם הסעיפים

בפרופיל שלי מתאימים לבסיס או לא? בשלישות?

למעלה