שאלה

גם לי=\

וגם לי יש אופי חלש מאוד מאוד מאוד
ואני בהחלט רוצה לשנות את זההההההההההההה!

svetluna

New member
חיחיחי...

את המעורפלות שלי... את הפקציות שלי... :0 את המהופכות שלי... את החשיבה שלי... את הישירות שלי... :| את השינאה שלי... את הבלבול התמידי שלי... את הרצינות שלי... את הפסיכיות שלי... את ההתחרפנויות שלי והמחשבות התיאורתיותעל חהיים על העתיד על העברעל ההווה וכל הדברים המוזרים האלה שאני אוהבת כלכך לעתעצק בהם ולחשוב עליהם... רק שאפחד מסביבי לא מבין אותי, צוחק עליי.. ובכלל יש לי תיאוריות ומחשבות לא מהעולם הזה... ואת הדאגה היותר מידי רבה לציונים שלי ולכך שאני אהיה מי שההורים שלי רוצים ומי שהחברותשלי רוצותומי שהסביבה שלי מצפה ממני... ובתוך כלזה אני לא מוצאת זמן להיות עצמי... ואולי להכיר אותו גם לאחרים... את פחד הבמה שלי וה"לא מוצא חן"... את הפחד של ה"לא לאכזב אנשים"... ואני לא אגיד חוסר ביטחון עצמי כי הוא קיים אצלי ובשפע...רק שליפעמים מרוב שאני כלכך בטוחה בעצמי אני גם פוגעת באחרים ובעצמי בעיקר...... את המתוסבכות שלי... אבללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל אםאני אשנה את כל זה (ויש עוד הרבה) אז מי אני בכלל??? לא שאני יודעת מי אני (או מה אני יותר נכון...) עכשיו.. אז איך אני אמצא את עצמי בעולם שכולו פשוט לא אני??? החיים שלי מסובכים הרבה יותר מידי... וזה בגלל שאני ילדה מתוסבכת... אבל אני רוצה להיות עצמי וזהו... כשאני אוכל ובכל זאת אמצא זמן להיות עצמי... אני אשמח... יש מקום לכמה ליטושים פה ושם... ואני אשנה את זה... וכרגיל ... סבטקה והמגילות שלה.... =\ "על תיאוריות החיים של סבטה... הילדה המתוסבכת והמוזרה בעולם".... :) תודה...

SpyKid

New member
../images/Emo12.gifפאקציות???

זה הדבר האחרון שאופייני לך, לפי מה שנדמה לי

svetluna

New member
אני שמחה לישמוע...

אבל אני לא אוכל להכחיש שאני לא משתמש במילים דפוקות כמו "כאילו" "ממצב" "וואי"ועדו כמה... למרות שאני לא מרבה בהם... =\ ו... מממ... אני ונסטי איך לומרזאת "שיחקנו" מישחקי מיסטיקה ושאלנו אם אני גותית... ואז... המשהו הזה ענה שכן... וכדי ליבדוק אם הוא דובר אמת שאלנו כמה שאלות על ההווה שאפשר להוכיח אותם והוא צדק תמיד... אני יצאתי יותר גותית מנסטי.. שהיא זאת השחורה היפה עם העגילים והשחור בעיינים... ואני לא...??? לכי תדעי...מה הוא עוד אמר...:0 זה היה די מפחיד.... =\ זהו...

SpyKid

New member
הי! גם אני אומרת מילים כמו "כאילו"

ו"וואי" וזה בכלל לא פאקצי
ואני מכירה כמה אנשים שהם הכי רחוקים צלהיות פאקצות שאומרים "ממצב" וכו'... :)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני אומרת גם מילים כמו נשמה,מאמי ולפעמים גם כפרה(
) וזה לא אומר שאני פאקצית!!!!!!!!!!!

אני לא מבין , להיות ישיר-לא טוב ?

הלוואי והייתי יכול להיות ישיר ,יש לי חבר, עכשיו הקשר די רופף אבל היה הוא החבר הכי טוב שלי , והוא אומר לכל אחד שהוא מכיר פשוט מה שהוא חושב , מה יותר אמיתי מזה? לא ספרתי אבל יותר מאחד או שניים ציינו את זה כמשהו רע, אינני מבין, האם עדיף לשקר , לתת לצד האחר לחיות באשליה? או לתת לעצמכם לתת לו לחיות באשליה ? נאמר וזה מישהו שאינכם מכירים ,בסדר מובן , אבל נאמר חבר/ה שלכם/ן ,אתם לא חושבים שהוא ירצה לשמוע את האמת , משהו כנה ,ולא סתם עוד איזה מסיכה שתתישר עם המחשבות שלו?

svetluna

New member
הכוונה לישיר... (אצלי לפחות)

היא לא לומר לאנשים מה שאני חושבת ישר בפרצוף... כי אני חושבת הרבה דברים טובים ואם אני תמיד אומר זאת בפרצוף...(כמו שאני בד"כ עושה)אז.. הבנדם ייעלב.. ממש ממש יעלב... ואני לא רוצה בזאת...כמובן וברור שאני לא אשקר...אבל אני אחשוב עודכמה שניות לפני שאני יוציא את מה שאני חושבת בידיוק... ואני יעשה עיבוד למשפט ואולי אסגנן אותו בצורה שתפגע פחות... הרבה פחות בבנדם... זהו.. אני כבר עובדת עלזה...

אבל אולי

יש כאן מעין סתירה ,אם את חושבת דברים טובים ואנשים נעלבים , אני לא מבין... אני לא התכוונתי -ישירות -העלבה . אם מלכתחילה הכוונה היא העלבה , אז עדיף שלא.. כי פגמים אפשר למצוא בכל אחד, לא צריך לחפש רחוק. כל אחד פגיע בצד זה או אחר באישיותו ,לא צריך לעמוד ולהצביע על כל פגם שחושבים עליו.. גם במישור האישי, כל פגם או פגם לכאורה שמוצאים בעצמך , נו כתבתי כל כך הרבה פעמים פגם, זה נשמע כאילו בני אדם הם מן מכונות, הם ממש לא . כל מה שנראה לעתים בלתי שביר בלתי פגיע חסין מהכל, מתפורר למחרת. שום דבר הוא אינו כפי שהוא באמת ומפשט שנראה לי מאוד מתאים לדיון הזה שאוסקר ויילד פעם אמר No object is so beautiful that, under certain conditions, it will not look ugly תרגום לא משהו אבל בכל זאת אין דבר שהינו כה יפה, שתחת תנאים מסויימים ,לא יראה מכוער.

../images/Emo45.gif אין לך מושג כמה את צודק!!!

לי בדיוק יש את הבעיה ההפוכה, לפעמים קשה לי להיות ישיר כי אני לא רוצה לפגוע באנשים. האמת לעיתים מאד כואבת ועדיף לשקר, אבל שקר הוא כמו כדור שלג, הוא מתחיל ממשהו קטן, לבן, וגדל וגדל, ובסוף מבינים שהאמת הכואבת שהייתה צריכה להאמר מלכתחילה עדיפה על פני השקר,האשליה, שנוצרה.. לא סתם אומרים שהדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות.. אגב, אני Dynamo1929.

Janem

New member
כנראה ש

את האדישות שלי, החשדנות והסגירות, וגם הקיצוניות.

למעלה