אבל זה לא קשור למקרים שאני מדברת עליהם.. לפעמים אני פשוט פותחת את פה בלי שקוראים לי כי אני לא מחזיקה את עצמי ואני חייבת לשפוך מה שיש לי.. וזה לא תמיד נעים =\
לי יש פרוייקט להגשה בביו ליום שישי הזה... ביום ראשון עבודת הגשה בתנ"ך...=\ עם הצפרדע הכלבה... :[ מתעבת אותה... היא עושה הצבעה.. מי בעד מבחן ומי בעד עבוד... 4\3 כיתה מצביעה לבעד מבחן אבל לאאאאאאאאאאאאאאאא היא תעשה דווקא ותיתן עבודת הגשה ... :[ איזה צפרדע @$#%^&&$$#^@% !! יום רביעי הבא מבחן בפיסיקה יום שישי הבא מבחן במטמטיקה... ו... מקווה שלא שכחתי כלום... ו.. היה לי היום בוחן פתע בפיזיקה... תודות רבות לאיליה ה"אני בנדם רשע"..:| שהתחיל את מסורת המוות שלו של בחני הפתע... וכולם יורדים עליי ואומרים: פרוטקציות לרוסים כשהם מדייקים ואומרים מישהי כשאני הרוסיה היחידה בכתה... =\ *רגיעון של הדס ללילה... חחחח...*... בבוחן פתע שבוע שעבר קיבלתי 95 היום בבוחן פתע קיבלתי 90 במבחן הדפוק בביוטכנולוגיה קיבלתי 98... וזהו ניראה לי... ובקיצור... בהצלחה לכוווווווווולם!ולי... אני אזדקק לזה...
אוי כימיה, כיוון שהרגשתי "כלללל כךךךךךךך" לא טוב היום, והייתי "ממש ממש" חולה אז החלטתי לוותר קצת על כימיה.. הלכתי להשלים שעות שינה בבית במקום, הרבה יותר שימושי.. בהצלחה לך בכימיה :[ אני שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת את האידיואלוגיה הנאצית!!!! לעזאזל!! כמה מרכיבים!? היה קשה להסתמך על 3 יסודות וזהו!? זהו, השכל שלי מתנוון... :[
על יהודים בשנות ה-20, על יהודים בשנות ה-30, על יהודים במדינות אירופה, על היהודים בעת מרד ערבי בשנות ה-30, על יהודים בכללי, על ההשתלבות של יהודים בין עמי אירופה.. אההה כן.. ושכחתי שלמדתי על יהודים בארצות אפריקה..
תאמיני לי.... אחרי שאת חורשת את כל הקלסר שלך בכמה ימים וכל מה שאת רואה זה: יהודים/יהדות/יהודי אירופה/יהודי א"י/יהדות מזרח התיכון/יהדות טוניס/יהודי/ההנהגה היהודית השכל שלך כבר מתחיל ללכת מכות עם הגוף שלך כי הוא לא רוצה יותר את המילה יהודי מול העיניים =\
הבגרות שלי משולבת עם אזרחות כך שאני מסיימת איתה השנה.. ועונה בסך הכל על 2 שאלות.. על אחת עניתי שנה שעברה ועל עוד אחת השנה.. כך שבי"ב אין לי בגרות באזרחות.. =/