שאלה

SpyKid

New member
או קיי :)

אני הייתי רוצה להיות הרבה פחות קנאית (כי זה גורם לי לסבול בלי סיבה
), פחות להיות זקוקה לתשומת לב כל הזמן
, וקצת יותר בטחון עצמי :)

M a r U s k A

New member
אבל אבל...

תסתכלי על זה ככה... בגלל שיש לך בטחון עצמי כל כך נמוך, את זקוקה לתשומי כל הזמן ואת מקנאה... אם היית אוהבת את עצמך יותר, ובטוחה בעצמך יותר, אז אולי התכונות האלו עדיין היו קיימות בך אבל לא במידה גדולה כל כך.. וחוץ מזה לדרוש תשומי.. נו כל אחד עושה את זה, פעם החתימה שלי הייתה
"האושר הגדול ביותר בחיים, הוא להיות בטוח בכך שאתה נאהב" השאלה באיזו צורה את מבקשת אותו... חיובית או שלילית

SpyKid

New member
../images/Emo9.gif

לא הייתי אומרת שיש לי בטחון עצמי כל-כך נמוך... רק קצת :) וזה לא שאני לא אוהבת את עצמי וכל זה... ובקשר ללהיות נאהב - זה פשוט קצת קשה לי להאמין בזה (למרות שאני מסכימה איתך שזה חשוב :))

M a r U s k A

New member
חח לא התכוונתי לכל כך נמוך..

התכוונתי לנמוך פשוט רציתי לתת על זה דגש

SpyKid

New member
נזכרתי בתוספת :)

פחות לקחת דברים ללב, ולא להיות מופתעת מזה שגם בין אנשים שחושבים בצורה מאוד דומה ומסכימים אחד עם השני כמעט בהכל יש לפעמים חילוקי דיעות...

the freaky girl

New member
הממממ..........

להיות פחות מעצבנת.. (
) להיות פחות עצלנית להיות הילדה הטובה והמתוקה שההורים שלי רוצים שאני אהיה ביחד עם הרצונות שלי (
) ו.. אממ.. אני חושבת שלהיות פחות ישירה, כי לפעמים זה פוגע באנשים..:| ו.. ממממממממ.. אני חושבת שזהו, אלא אם כן מישהו/י חושב/ת אחרת..

AeroSlash

New member
להיות הילדה הטובה והמתוקה?!

סליח!? סליח!?!? סליח?!?!?! למה שאת תוותרי על העקרונות והרצונות שלך כי ההורים שלך רוצים!? זה שהם לא אוהבים איך שאת בעיה שלהם, את לא צריכה לנסות להתאים את עצמך אליהם כי שתינו יודעות שאהמ ההורים שלך אהמ קצת אמממ עם וול... את יודעת בעצמך..

Angel lips

New member
באופי? חחחח../images/Emo6.gif

אם אני אשנה משהו באופי שלי אני כבר לא אהיה חן :) טוב לי איך שאני... אין לי משהו ספציפי מאוד מפריע הכל תכונות רגילות לדעתי כמו קנאות, קצת אגואיסטיות וכאלה. אם אשנה אותם פשוט לא אהיה אנושית :) זו דעתי.

DeAth ScrEaM

New member
:|

הכל... פשוט... הכל..... את העקשנות שלי שלא מובילה אותי לשום מקום, ומצד שני את האופי החלש שיש לי את זה שאני כל כך "נלחמת" על מה שאני רוצה וצריכה, ומצד שני לא מצליחה כלום את זה שאני לא יכולה להגיד את מה שאני באמת מרגישה לבני אדם מסויימים הייתי גם מוסיפה לעצמי קצת טאקט.. לא היה מזיק.... הייתי משנה את זה שאני עצלנית הייתי משנה את זה שאני לא מצליחה לסגור את הפה ליותר מדי זמן :/ הייתי גורמת לעצמי להרגיש-דבר שלא בדיוק הולך לי בזמן האחרון :| אבל בו זמנית גם הייתי משנה את זה שאני עצבנית ולא יכולה בלי כדורים... הייתי משנה את זה שאני בלגאניסטית והחדר שלי אשכרה נראה כמו דיר חזירים... גם הריח לא משו
הייתי משנה עוד הרבה דברים... אבל אני שוב מתחילה להתעצבן על עצמי.... אז אני אפסיק לכתוב... דרך אגב.. לא הייתי כאן כמה ימים אם מישו שם לב.. חחחחח...

SpyKid

New member
וואי גם לי יש את הבעיה שאני

לא יכולה להגיד מה אני מרגישה לאנשים מסויימים...
וגם החדר שלי נראה כמו דיר חזירים... לפעמים

למעלה