שאלה

hgal

New member
שאלה

יש לי נגן mp3 של קריאטיב ורציתי לדעת אם יש תוכנה שממירה את שמות השירים בעברית לאנגלית ז"א לדוגמה לא> lo או no יש תוכנה כזאת? תודה..:p (ולא אני לא רוצה לעשות את זה ידנית ל100 שירי..:p) חג שמח

kill bill

New member
גם אני חיפשתי אחת כזאת פעם...

לא ממש מצאתי , כי כנראה לא ממש יש , אבל אולי כדאי שנרים פה פרוייקט ונתכנת אחת כזאת. כי סך הכל צריך לקחת אות אות ולהחליף אותה.. בעצם זה טיפה יותר בעייתי , כי נגיד לא = LA (יענו התוכנה צריכה גם לזהות ניקוד חסר .. בעיה)

weird dust

New member
הוא לא מתרגם בילט אין לטאג

הוא מתרגם כללי ובשביל למצוא תירגום לשם אפשר גם מילה מילה במורפיקס ובאחרים.

hgal

New member
לא רע..../images/Emo13.gif

תודה, אבל מוזר ידידה שלי שיש לה איפוד מיני אמרה שהתוכנה של האיפוד עושה את זה אוטומטי.. ז"א מתרגם את השם של השיר או לעברית אנגלית או לאנגלית אם מבקשים ממנה.. שמעתם על משהו כזה ?

לא מדוייק

כשאתה מכניס דיסק מסויים בעברית לiTunes אז בחלק מהדיסקים הiTunes שואל אותך אם אתה רוצה את רשימת השירים של הדיסק בעברית באנגלית או באנגלית-עברית (Anglit Ivrit) וזה קיים רק בדיסקים מסויימים, כך שזה תלוי בדיסק וזה לא הiTunes

hgal

New member
הבנתי..../images/Emo13.gif

תודה, ומה עם איזה תוכנה חביבה שמישהו המציא בשביל העניין ?

Subway0

New member
גם אם מישהו המציא התוכנה לעולם

לא תהיה מדוייקת
זה לא בעיה לתכנת כזה תוסף, אבל תחשוב על הדוגמא שאתה נתת, לו, איך המחשב ידע אם זה Loo או Lo או Lav או Lov איל גולן
Iyal Goolan, Eyel Golan, Eyal Golen איך המחשב ידע? זה מאוד מבלבל, אני לא מאמין שתוכנה כזו יכולה להיות מדוייקת... אלה אם כן אתה מכניס מילים קבועות מראש ולדעתי עדיף לעשות את הפעולה ידנית אם כבר...

hgal

New member
כן אבל גם אם היא לא תהיה מדויקת

עדיין תוכל להבין מה היא מנסה לכתוב... ולא יודע לדעתי לקאזה יש תודנה כזאת כי פעם שחיפשתי להקה בעברית הוא מצא לי אותה באנגלית , וכך דם באמיול

למעלה