שאלה

s a g s a g

New member
ממה?

וד"א נהניתי לקרוא את סדרת המאמרים שלך למתחילים!

גביש בקצה? למה?

אני מבין שאתה רוצה לעשות "סתם" מטה, מבלי לדעת בדיוק בשביל מה אתה עושה אותו - או שמטה בלי שום קשר לאיזו מסורת מאגית. אם כך, הגביש יכול להיות איזה גביש שרוצים ו/או "מתחברים" אליו, אם כי לרוב אנשים בוחרים בגביש של קווארץ, כי הוא משמש לדברים רבים. גביש של קווארץ אפשר להשיג בכל חנות שמוכרת קריסטלים.

s a g s a g

New member
קראתי בכמה מהכשפים ...

קראתי בכמה מהכשפים שצריך לשים שרביט או פיגיון במעגל...אז אני רוצה להיות בטוח...

אבל אתה מבין למה צריכים אותם?

או למה משתמשים בהם? קודם כל, כדאי שתבין קצת על הכלים השונים, לפני שאתה רץ להשתמש בהם בכשפים או בטקסים.

האפור

New member
אל תגיד אווירה...

כי לאווירה מכניסים הנרות והמצב רוח שלך, הכלים, המילים, הריקודים והאנריוגת נועדו להגיע אל החלקים בך שיוצרים את הקסם, זאתי בעצם פעולה מאגית. עכשיו, תפקידו של המטה הוא משתנה מכל דרך ודת יש כאלו שהוא באמת רק סימלי ויש כאלה שממש משתמשים בו לתיעול מוגבר וסימלי של אנרגיות. ויש כאלה של משתמשים בו בכלל מתוך מחשבה שאפשר לתעל אנרגיות וליצור פעולות מאגיות שלי המטה. ויש כאלה של ישתמשו לא במטה ולא באף כלי ולא באף מעגל מתוך מחשבה שאפשר ליצור פעולה מאגיות גם בלעדיהן... אז יש לך עוד קצת חומר למחשבה, תחשובה:)

ToryMaster

New member
המממ

אתה חושב שלמטה אין שום תפקיד בהכנסה לאווירה ובסיוע להגיע למצב הרוח המתאים?

האפור

New member
אני..

חושב שיש לו תפקיד יותר עמוק... כמו כל דבר, קטורת יכולה לשמש רק לאווירה, או להפוך אותה לכלי שמתעל אנרגיה מסויימת. תלוי, מי, מה, מתי ואיפה.

ToryMaster

New member
המממ

הכוונה שלי לא הייתה לומר שזה התפקיד היחיד שלו, אבל אני חושבת שיש לו חלק בזה. חוצמזה שלי אין אחד, כה?

coka

New member
שאלה לגבי שרביט

איפה אני יכולה לקרוא ביותר עומק על שימושים של שרביט? כלומר, אני מניחה שלשרביט שאני מכינה (מחומרים שאני מתחברת אליהם) אין באמת כוחות - כלומר, אני לא אבצע טקס מסוג מסויים, אומר כמה מילות לחש והשרביט יעשה את העבודה. אוף, קשה לי לנסח את השאלה הזו - אני צריכה להיות זו שמעבירה לשרביט אנרגיה כדי לבצע את הכישוף? או שהשרביט הוא נטו לאווירה - כלומר, "יש לי שרביט אז הקסם יפעל"?

למעלה